Πρώτη φορά έριξα σήμερα τ απόγευμα.σε κανονικές ως μακρινές αποστάσεις χάρος τουλάχιστον το συγκεκριμένο.2 κοντινές με μουφα λιγο χαλια αλλά θα το ξαναδωΠως συμπεριφέρεται στις τσίχλες; Έχεις δοκιμάσει;
Πρώτη φορά έριξα σήμερα τ απόγευμα.σε κανονικές ως μακρινές αποστάσεις χάρος τουλάχιστον το συγκεκριμένο.2 κοντινές με μουφα λιγο χαλια αλλά θα το ξαναδωΠως συμπεριφέρεται στις τσίχλες; Έχεις δοκιμάσει;
6,50 ευρω.νομιζω οτι ειναι με granular ναι.δεν ειμαι και πολυ γνωστης της πυριτιδας αλλα απο το χρωμα και το σχημα ταιριαζει στην granular.Πόσο το περνεις φέτος Νίκο? Είναι ακόμα με granular?
Ναι εγω το παιρνω απο κει οχι απο μαγαζίMε granular ειναι,οντως πολυ ωραιο ..
Η τιμη αυτη ειναι απο τον κατασκευαστη?
ωντος φιλε τα diva ειναι και καλα και φτηναΠήρα για δοκιμή ένα κουτάκι diva 32gr σε νούμερο 8..δν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς...εμένα πάντως με έχει αφήσει άφωνο...τρομερό φυσίγγι κατά τη γνώμη μ πάντα με καθαρά σκοτωματα κ Μ έχει δουλέψει πολύ καλά κ σε κοντινές κ σε μακρινές αποστάσεις...ειδικά σμρ με τρελό αέρα κ πάλι ήταν απίστευτο...κ δν το είχα καθόλου σε υπόληψη....
Σάκη έχω να ενθουσιαστω τόσο με φυσίγγι από τα Ρίο...όταν τα είχα πρωτοριξει...αν τα πετύχω σε καλή τιμή θα τα ξεκληρισω...ωντος φιλε τα diva ειναι και καλα και φτηναδουλεψετα τον χειμωνα
![]()
90% Μb36 μοιάζει, μια πιο κοντινή καθαρή φωτο θα βοηθουσεΟρίστε και τα σωθικά του clever.οι έμπειροι ας βοηθήσουν με την πυρίτιδα.σαν τουφεκιά σε αερίων ανεκτή η ανάκρουση.σε αδράνειας και δίκανα δε νομίζω ότι τη λες μαλακή
![]()
![]()
Όλα τα σκάγια ήταν μέσα στον συγκεντρωτηρα αλλά δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά να ζυγισω πυρίτιδα
Με mb36 σε αυτή την τιμή χλωμό το κόβω .90% Μb36 μοιάζει, μια πιο κοντινή καθαρή φωτο θα βοηθουσε
Πόσο έχει το κουτίΜε mb36 σε αυτή την τιμή χλωμό το κόβω .
90% Μb36 μοιάζει, μια πιο κοντινή καθαρή φωτο θα βοηθουσε
Πόσο έχει το κουτί
Κι εγώ για ΜΒ36 τη βλέπω, και μάλλον αυτή είναι, εξάλλου δεν θα μπορούσε να ήταν κάποια λιγότερο προοδευτική. Αφού πρόκειται για ατσάλινα σκάγια. (θα μπορούσε π.χ. νάναι και PSB-2 ή SSB αλλά σίγουρα δεν είναι, όπως φαίνεται στη φωτο).
Παίδες προσοχή!
Μην ρίχνετε ατσάλινα σκάγια με συσφίγξεις πιο στενές από το μισό (demi) τσόκ!!! Το μισό τσοκ με ατσάλινα σκάγια ισοδυναμεί με το φουλ τσοκ και μολύβδινα...!
Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διογκωθεί/παραμορφωθεί μόνιμα η κάννη λίγο πριν από το τσοκ...!!!
Τάσο εύχομαι το επόμενο όνειρο που θα δεις να έχει σχέση με τρελό μπασιμο τσιχλοειδων στους κυνηγοτοπους και εγώ θα σου ανάψω λαμπάδα στο Άγιο όροςKαλοριχτα Κωστα!
Χωρις πλακα,ειδα χτες βραδυ ενα ονειρο πως ημουν λεει στον Ζωτο και χαζευα τα φυσιγγια του στα ραφια κ τωρα βαζεις κ εσυ αυτη την φωτο..τυχαιο??δεν νομιζω??
Μαλλον η επομενη παραγγελια θα ειναι Ζωτος χαχα..