Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το bp Nike 34gr έχει έρθει μόνο σε ν8 κ 9...
Εκτός κ ήταν τα f2..
θυμάμαι δοκιμή σου με το bp Nike 32gr ν10 με το 725 κ το brain bell....

Kαλα τα λέω μεγάλε αποχιαστη μαχητικών αλιευμάτων?? .yel.
Πες το κι έτσι φίλε αλλα νομίζω ότι ήταν το 34. Μην με βάζεις να ψάχνω τώρα χαχα. Θυμάμαι ότι το 34 ήταν φθηνότερο από το 32 και απορούσα γτ.

Ναι Λάμπη συμφωνώ απόλυτα. Εννοώ ότι θέλω να πάρω μια τέτοια συνταγή να ρίξω, όχι ότι θα είναι το μόνο.

Αρι εννοείται τον Ανδρέα θα βάλω να μου τα γεμίσει. Το καλύτερο κυνηγετικό του που έχω ρίξει είναι 32αρι 9αρια με μισοταπα. Ηταν το b&p nike 34 και το είχα ρίξει με το 725 που είχα τότε.
Τήν CSB1 στα 32γρ σε νο.9 την έχω μόνιμα στο σακκίδιο της τσίχλας .Εγγύηση

Πες το κι έτσι φίλε αλλα νομίζω ότι ήταν το 34. Μην με βάζεις να ψάχνω τώρα χαχα. Θυμάμαι ότι το 34 ήταν φθηνότερο από το 32 και απορούσα γτ.
Το πράσινο το 32άρι ήταν βρε γιαουρτά. Αν έριχνες 34 σε 10 θα σε είχα αφήσει στο αμάξι.

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1633363417519_6850822715556713007.jpeg έκανα μια αγορά για τα φετινά μπασιματα. Με τα περσινά δεδομένα θα μείνουν μέχρι τα Χριστούγεννα.... Εύχομαι φέτος να φύγουν στα πρώτα δύο κυνήγια, θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Απ' το μαγαζάκι του χωριού, λογικά δεν έχει πάρει γρι χαμπάρι τις φετινές αυξήσεις και έχει περσινές τιμές.
Lambro Tordo 30gr 6,40€
Lambro Euromix 31gr 6,50€
Lambro A1 Speciale 32gr 6,70€
Lambro Tordo 32gr 6,70€
Lambro A1 Speciale 34gr 7,70€ (αυτό πήρε αύξηση+0,50€, λογικά πέρυσι καθώς άλλαξε το κουτί και το φυσίγγι όψη)
Κένταυρος Score 6,50€
J&B Fast 30gr 6,20€
J&B Light 31gr 6,40€
Αυτά συγκράτησα....

View attachment 33521 έκανα μια αγορά για τα φετινά μπασιματα. Με τα περσινά δεδομένα θα μείνουν μέχρι τα Χριστούγεννα.... Εύχομαι φέτος να φύγουν στα πρώτα δύο κυνήγια, θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Απ' το μαγαζάκι του χωριού, λογικά δεν έχει πάρει γρι χαμπάρι τις φετινές αυξήσεις και έχει περσινές τιμές.
Lambro Tordo 30gr 6,40€
Lambro Tordo 32gr 6,70€
Lambro A1 Speciale 34gr 7,70€ (αυτό πήρε αύξηση+0,50€, λογικά πέρυσι καθώς άλλαξε το κουτί και το φυσίγγι όψη)
Κένταυρος Score 6,50€
J&B Fast 30gr 6,20€
J&B Light 31gr 6,40€
Αυτά συγκράτησα....
Πάρε J&B !!!!

Τα έχω ρίξει, δεν είχε και νο8, μόνο ψιλά.
Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο.
Εντάξει και να την μπω λίγο στον Άλεξ και να αλληλοκραχτουμε
Οκ οκ οκ
Τα J&B εξάλλου πάνε καλά μόνο αν έχεις δίκαννο σύμφωνα με τον ψευτομπούμπη..sarcastic.

Last edited:
Συμφωνώ ότι θέλει τα παραπάνω αλλά πες μου αν ένα πρωινό συναντήσεις θερμοκρ κοντά στο 0 η υγρασία 100% σχεδόν με πουλιά να περνάνε στα 40 μέτρα με το Σπόρτιγκ επειδή είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα στο κυνήγι της τσίχλας για να μην πω έχει κάνα χιόνι και βρεθείς το ξημέρωμα με μείον 5 έχεις Σπόρτινγκ να δουλεύει στις παραπάνω συνθήκες αν ναι ποιο είναι?
Έχω ρίξει τα superkill 28gr με τρελό κρύο στον Καραβόμυλο και ήταν πάρα πολύ καλά ,έριχνα με το 686 ,ενώ το καλοκαίρι στο σκοπευτήριο και στον πίνακα δεν μου άρεσαν και για αυτό τα είχα ουσιαστικά στον κυνηγότοπο ήταν εξαιρετικά .Σε αντίθεση τα 24αρια του στο σκοπευτήριο ήταν πάρα πολύ καλά .

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-416#post-427042

Αν έριξες bp ν10 και στα 34γρ τότε ήταν το f2....
Με το f2 7αρια με 5 * έπεφταν οι τσίχλες ξερές από πολύ ψιλά ,έτυχε και είχα ένα κουτί μαζί ,ευτυχώς εκείνη την ημέρα που τα είχα ,σαν κύριο φυσίγγι είχα πάρει του καραμανιδη το 32αρι με την granular ,απογοήτευση το φυσίγγι ,ευτυχώς φίλος μου έδωσε του oscar το diamond ίδια gr ίδια πυρίτιδα πολύ ανώτερο του oscar ,εξαιρετικό θα έλεγα .Πήγα σπίτι και τα έσφαξα να δω το γιατί τέτοια διαφορά ,του καραμανιδη πολύ κάτω στα gr πυρίτιδας νούμερα δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ κάτω η πυρίτιδα του καραμανιδη .

Πάρε J&B !!!!
@PredatoZ
Δεν νομιζω να μπορει να το κουμανταρει αυτο το J&B ο γιατρος
Επειδη θα πρεπει να κοψει την μπενελι
Αυτα μονο ο Αλεξ μπορει να τα κανει.big smile..sarcastic.

Attachments

• 1A8E6123-BD33-41E9-B08B-8E1E1A09D7A0.jpeg
    1A8E6123-BD33-41E9-B08B-8E1E1A09D7A0.jpeg
    131,9 KB · Προβολές: 31
  • 82D62E86-0FC8-4433-90A8-EB1BBA871E62.jpeg
    82D62E86-0FC8-4433-90A8-EB1BBA871E62.jpeg
    246,6 KB · Προβολές: 34
View attachment 33521 έκανα μια αγορά για τα φετινά μπασιματα. Με τα περσινά δεδομένα θα μείνουν μέχρι τα Χριστούγεννα.... Εύχομαι φέτος να φύγουν στα πρώτα δύο κυνήγια, θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Lambro Tordo 30gr 6,40€
Lambro Tordo 32gr 6,70€
Κένταυρος Score 6,50€
J&B Fast 30gr 6,20€
J&B Light 31gr 6,40€
Αυτά συγκράτησα....
Με τα φυσίγγια αυτής της εταιρίας μακριά και αγαπημενοι αλλά τα εικονιζομενα πρέπει να παραδεχτώ ότι μου άρεσαν. Έριξα μισό κουτί σε κοράκια και ευχαριστήθηκα κοψιματα. Πολύ γλυκιά τουφεκιά είχε!

Με τα φυσίγγια αυτής της εταιρίας μακριά και αγαπημενοι αλλά τα εικονιζομενα πρέπει να παραδεχτώ ότι μου άρεσαν. Έριξα μισό κουτί σε κοράκια και ευχαριστήθηκα κοψιματα. Πολύ γλυκιά τουφεκιά είχε!
Δημήτρη δεν τα ξέρω ούτε εγώ τσίμπησα και εγώ τρία κουτάκια ο κουμπάρος μου που τα δοκίμασε στην Βουλγαρία στα τρυγόνια λέει είναι πολύ συγκεντρωτικά τώρα θά δούμε στην πράξη.

Δημήτρη δεν τα ξέρω ούτε εγώ τσίμπησα και εγώ τρία κουτάκια ο κουμπάρος μου που τα δοκίμασε στην Βουλγαρία στα τρυγόνια λέει είναι πολύ συγκεντρωτικά τώρα θά δούμε στην πράξη.
Εμένα δώρο μου τα είχαν κάνει πέρισυ! Αυτό είδα και εγώ με τις καρακαξες. Έτρωγαν στραπάτσο ακόμη και σε σχετικά μακρινές βολες.

Θελο και εγω 20 κουτια δωρο ..απο τα ιδια...ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ
.big smile.
Η γιορτή σου περασε!!! Του χρόνου τωρα!!! Η δική μου έρχεται όμως και ότι έχετε ευχαρίστηση θα γίνει δεκτο!!!! Έχουμε Πρωτοχρονιά, εχουμε Πάσχα , εχουμε βοσκούς να κάνουμε κανα δωράκι για πληροφορίες κτλ...

Η γιορτή σου περασε!!! Του χρόνου τωρα!!! Η δική μου έρχεται όμως και ότι έχετε ευχαρίστηση θα γίνει δεκτο!!!! Έχουμε Πρωτοχρονιά, εχουμε Πάσχα , εχουμε βοσκούς να κάνουμε κανα δωράκι για πληροφορίες κτλ...
Για πρωτοχρονια και πασχα να παρεις λαμπρο ντουφεκια και καντηλια ....εγγυήμενα

Status
Not open for further replies.
Back