Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κίτρινα είναι άρα θα είναι σχετικά καλά :) :) :)
Από το χρώμα τα καταλαβαίνεις τα φυσίγγια ...

Ακούς @ΝίκοςΠ ;;;

View attachment 33724
Είναι κιτρινόμαυρα ΑΕΚτζίδικα και στο κουτί, για αυτό θα πηγαίνουν δυο φορές καλύτερα... :):):):)

Πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλά αν τους βρεις την προσκόπευση και για περπατητό και για καρτέρι και από τα λίγα που βγαίνουν και σε Νο9 στα 28 γραμ. Φυσικά είναι και σε πάρα πολύ καλη τιμή επίσης ακόμα. . Θα αλλάξει στην καινούργια παρτίδα...

Χρειάζεται στήριξη ο κέντραυρος γιατί με τα φθηνά σκοπευτικά του μαζί με το Ρουμελιώτη ανάγκασαν να υπάρχει λίγη λογική στις τιμές, αλλιώς θα πληρώναμε 6+ για τέτοια φυσίγγια και θα ήμασταν και ικανοποιημενοι...

εχω αγωραση και του κενταυρου 28γρ παλεωτεραααα και ωντος εχω πωλη καλες εντυπωσης,,μαλιστα για πιω καλητερη τιμη επαιρνα της 500αδες χιμα σε κουτα,,παντως πιστευω ο ρουμελιωτης και κενταυρος βγαζουν ωραιαααα φυσιγκακιααα και αλη βιοτεχνες στην χωραμας βεβαιαα ;)αλα εγω πρωσοπικα εχω καταληξη σε αυτους τους δυο ;)
;)

Θα ήθελα την γνώμη σας για φισυγγια τσίχλας στα κρύα τα καλά και την υγρασία , πια πυρίτιδα θα πηγαίνει καλά , GM 3 η Tecna η καμία από αυτές.
Η Τεκνα θα πηγαινει σιγουρα, αλλα δεν υπαρχουν τσιχλοφυσιγγα με Τεκνα, ειναι πυριτιδα για μεγαλες γομωσεις.
Υπαρχουν εμπορικα με τη Gm3 που πανε καλα σε τετοιους καιρους, ο Ρουμελιωτης βγαζει ενα τετοιο στα 32γρ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για φισυγγια τσίχλας στα κρύα τα καλά και την υγρασία , πια πυρίτιδα θα πηγαίνει καλά , GM 3 η Tecna η καμία από αυτές.
Η τέκνα φίλε δύσκολο να στηθεί σε γομωσεις που απευθύνονται για τσίχλα.
Πόσο μάλλον από βιοτεχνίες

Με το f2 7αρια με 5 * έπεφταν οι τσίχλες ξερές από πολύ ψιλά ,έτυχε και είχα ένα κουτί μαζί ,ευτυχώς εκείνη την ημέρα που τα είχα ,σαν κύριο φυσίγγι είχα πάρει του καραμανιδη το 32αρι με την granular ,απογοήτευση το φυσίγγι ,ευτυχώς φίλος μου έδωσε του oscar το diamond ίδια gr ίδια πυρίτιδα πολύ ανώτερο του oscar ,εξαιρετικό θα έλεγα .Πήγα σπίτι και τα έσφαξα να δω το γιατί τέτοια διαφορά ,του καραμανιδη πολύ κάτω στα gr πυρίτιδας νούμερα δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ κάτω η πυρίτιδα του καραμανιδη .
γιατι προσπαθουν με το παραπάνω πάτημα να αυξήσουν της πίεσης.

Η Τεκνα θα πηγαινει σιγουρα, αλλα δεν υπαρχουν τσιχλοφυσιγγα με Τεκνα, ειναι πυριτιδα για μεγαλες γομωσεις.
Υπαρχουν εμπορικα με τη Gm3 που πανε καλα σε τετοιους καιρους, ο Ρουμελιωτης βγαζει ενα τετοιο στα 32γρ.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά . Θέλω να δοκιμάσω το GM3 από την NOBEL SPORT , το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά . Θέλω να δοκιμάσω το GM3 από την NOBEL SPORT , το έχει δοκιμάσει κανείς ?
Granoular καλυτερα η GM3 ειχε κάποιο θέμα μετα την νεα κοπή και δεν της το έβρισκαν ούτε οι ιταλοι.

Granoular καλυτερα η GM3 ειχε κάποιο θέμα μετα την νεα κοπή και δεν της το έβρισκαν ούτε οι ιταλοι.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο , να είσαι καλά
Να έχουμε μια καλή κυνηγητική χρονιά , και πάνω από όλα με ασφάλεια , και παλι σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας ..shake hands.

Δεν το έχω ρίξει, αλλά από τη γεμισια του που την είχε παρουσιάσει ο κύριος @ΣΤΕΛΙΟΣ πιστεύω ότι θα κάνει άνετα για τέτοιο καιρό, γτ ήταν πολύ φορτωμένο φυσίγγι.

Δεν το έχω ρίξει, αλλά από τη γεμισια του που την είχε παρουσιάσει ο κύριος @ΣΤΕΛΙΟΣ πιστεύω ότι θα κάνει άνετα για τέτοιο καιρό, γτ ήταν πολύ φορτωμένο φυσίγγι.
Και εγώ g3000 ή s4, sipen θα πρότεινα για τέτοιες συνθήκες.
Να είστε καλά παιδιά , και σας ευχαριστώ για την ενημέρωση , μάλλον θα δοκιμάσω S4 Nobel sport .

Να είστε καλά παιδιά , και σας ευχαριστώ για την ενημέρωση , μάλλον θα δοκιμάσω S4 Nobel sport .

Μην επαναπαυτεις στο οτι ειναι κλεισμενο με ς4.
Σφαξε ενα....και απαραιτητα θα κανεις δοκιμη στα μετρα και τσοκ που κυνηγας....αλλιως ενδεχεται
στον κυνηγοτοπο να ''κλαις''.....

Ρουμελιωτης 34γρ και δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις τίποτα. Πάρε 4 κουτιά για να τα έχεις πιο μετά άμα έχει πάγο και πολύ κρύο καιρό.

Υπάρχουν της NSI με τέκνα, αλλά η τιμή τους είναι απαγορευτική

Μην επαναπαυτεις στο οτι ειναι κλεισμενο με ς4.
Σφαξε ενα....και απαραιτητα θα κανεις δοκιμη στα μετρα και τσοκ που κυνηγας....αλλιως ενδεχεται
στον κυνηγοτοπο να ''κλαις''.....
Nα είσαι καλά Νίκο , θα δοκιμαστεί πρώτα , αυτό θα κάνω για να είμαι σίγουρος .

Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος πολλά ξεπουπουλίασματα και ζωντανά πουλιά όταν υπήρχε αρκετή υγρασια

Status
Not open for further replies.
Back