Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το θέμα πλέον είναι οι τιμές ..
Με τα πουλιά που έβαλε τις προηγούμενες ημέρες πρωί .
Και αυτά που ανέβαιναν το απόγευμα ,δεν μπορείς να ρίχνεις 7,20/7,50 φυσίγγια...

Εγώ πραγματικά δεν πήγα τις τελευταίες ,καθαρά γιατί δεν ήθελα να πάρω και άλλα κουτιά ...

Πείτε μου και ένα καλό για φουλ Υγρασια
Αν θυμάμαι καλά εισαι από Αρτα...
Οποτε θα σου έλεγα μιας κ θα τα βρεις πανευκολα να παρεις έτσι απο περιεργεια ένα κουτακι diana μπλε 30γρ του Τάτση.......
Το θέμα πλέον είναι οι τιμές ..
Με τα πουλιά που έβαλε τις προηγούμενες ημέρες πρωί .
Και αυτά που ανέβαιναν το απόγευμα ,δεν μπορείς να ρίχνεις 7,20/7,50 φυσίγγια...

Εγώ πραγματικά δεν πήγα τις τελευταίες ,καθαρά γιατί δεν ήθελα να πάρω και άλλα κουτιά ...
Ειναι κρίμα να μην πηγενεις κυνήγι κ ενώ έχει πουλια για αυτόν τον λόγο.....

Θα το ξαναπω ότι πολυ το φοβάμαι σε 3-4 χρόνια τα κλασσικα τσιχλοφυσιγγα να φτάσουν τα 8+€..
και τα σκοπευτικα που ήταν μια καλή κ οικονομική λυση ήδη έχουν αρχίσει να περνουν τα πάνω τους....
Το τσιχλοκυνηγι θα γίνει είδος πολυτελείας.......

"κόψτε κάτι από εδώ κ κάτι από εκει" αν μπορείτε κ καβατζαρετε πραμα.....

Προφυλαξτε τα από την υγρασία κ δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα........
Δεν θα σας..λήξουν.. Σας το...εγγυώμαι.......

Last edited:
Αν θυμάμαι καλά εισαι από Αρτα...
Οποτε θα σου έλεγα μιας κ θα τα βρεις πανευκολα να παρεις έτσι απο περιεργεια ένα κουτακι diana μπλε 30γρ του Τάτση.......

Ειναι κρίμα να μην πηγενεις κυνήγι κ ενώ έχει πουλια για αυτόν τον λόγο.....

Θα το ξαναπω ότι πολυ το φοβάμαι σε 3-4 χρόνια τα κλασσικα τσιχλοφυσιγγα να φτάσουν τα 8+€..
και το τσιχλοκυνηγι θα γίνει είδος πολυτελείας.......

"κόψτε κάτι από εδώ κ κάτι από εκει" αν μπορείτε κ καβατζαρετε πραμα.....

Προφυλαξτε τα από την υγρασία κ δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα........
Δεν θα σας λήξουν.. Σας το εγγυώμαι.......
Εδω παντος κυχλοφυσιγγο κατο απο 6.90 δεν υπαρχει.....

Δορκας Express 32,,sorry δεν έχω εύκαιρη ζυγαριά
View attachment 35209
Προφανώς το έχουν αλλάξει κι αυτό !!! :oops: (Χωρίς αυτό να σημαίνει για μένα απαραίτητα κάτι, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο ...)
Μόνο που δεν ξέρω από πότε έγινε η αλλαγή, γιατί τελευταία φορά που είχα σφάξει, σύμφωνα με τις σημειώσεις μου, ήταν το 2014. Και τότε είχε PSB-1 (1,75 gr) και συγκεντρωτήρα Giovanni, ενώ τώρα βλέπω Καρδαρά και πυρίτιδα μάλλον Aquila ... Δε νομίζω να είναι PSB-2 στα 32 γρ. αν και δεν το αποκλείω κι εντελώς. Αφού και το "2001 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" με PSB-2 το γέμιζε (~ 2 x 32 gr), αλλά εκείνο ήταν με σκληρή τάπα Diana ...

Last edited:
Πυρητιδα Ακουιλα
συγκ...καρδαρας..
Και είχα να το λεω ότι οι ισπανικές κ ο giovanni ήταν ο μεγάλος ερωτας του Δορκα που κρατουσε δεκαετίες......
Χάθηκε κ αυτή η παραδοση.......
Έστω κ αν αυτά είναι εξίσου καλά φυσίγγια εμένα μου έκατσε κάπως..... :(

Εδω παντος κυχλοφυσιγγο κατο απο 6.90 δεν υπαρχει.....
Εδώ να δεις.......

Προφανώς το έχουν αλλάξει κι αυτό !!! :oops: (Χωρίς αυτό να σημαίνει για μένα απαραίτητα κάτι, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο ...)
Μόνο που δεν ξέρω από πότε έγινε η αλλαγή, γιατί τελευταία φορά που είχα σφάξει, σύμφωνα με τις σημειώσεις μου, ήταν το 2014. Και τότε είχε PSB-1 (1,75 gr) Giovanni
Και με csb1 είχε γεμιστει το συγκεκριμένο...

Και είχα να το λεω ότι οι ισπανικές κ ο giovanni ήταν ο μεγάλος ερωτας του Δορκα που κρατουσε δεκαετίες......
Χάθηκε κ αυτή η παραδοση.......
Ε, αφού τους giovanni τους καπάρωσε ο Ναυπλιώτης !!! ;) ... Μπορεί να μην του δίνει !!! .sarcastic.

Με τα σχόλια σας με πείσατε αύριο θα πάω να πάρω να το δοκιμάσω. Πείτε μου και ένα καλό για φουλ Υγρασια
Γιάννη όπως θα κατάλαβες και από τα σχόλια παρακάτω την άλλαξαν τη συνταγή και σε αυτό το φυσιγγιο οπότε δεν μπορώ πλέον να στο προτείνω, πόσο μάλλον αν του έχουν βάλει ακουιλα που δεν είναι και η αδυναμία μου.

ο δορκας στήνει το φυσίγγι όπως θέλει έχει τα εργαλεία,με την psb1 ήταν λίγο πιο καλό στην υγρασία κατα τα άλλα το νοιώθω ίδιο με το παλιό,μου αρέσουν πολύ τα σκοτώματα του, αν δεν καταλάβαινα την διαφορά δεν θα το άνοιγα !

Γιάννη όπως θα κατάλαβες και από τα σχόλια παρακάτω την άλλαξαν τη συνταγή και σε αυτό το φυσιγγιο οπότε δεν μπορώ πλέον να στο προτείνω, πόσο μάλλον αν του έχουν βάλει ακουιλα που δεν είναι και η αδυναμία μου.
Δεν έχεις αδικο..
Στο βοριά τα πάει μια χαρά η aquila
Στην υγρασία όμως πρέπει να έχεις σκυλο να.τις κυνηγάει ζωντανές...

ο δορκας στήνει το φυσίγγι όπως θέλει έχει τα εργαλεία,με την psb1 ήταν λίγο πιο καλό στην υγρασία κατα τα άλλα το νοιώθω ίδιο με το παλιό,μου αρέσουν πολύ τα σκοτώματα του, αν δεν καταλάβαινα την διαφορά δεν θα το άνοιγα !
Ειναι πολύ συγκεντρωτική η psb 1 Παύλο..
Δεν συγκρίνεται με την aquila,όντως και στην υγρασία μέχρι ένα βαθμό τα πάει πολύ καλά η Ισπανίδα..
Η aquila όμως στην υγρασία είναι για κλάματα...

Στην υγρασία όμως πρέπει να έχεις σκυλο να.τις κυνηγάει ζωντανές...
Αυτό έβλεπα κάποτε κ εγώ με 2-3 διαφορετικες μάρκες φυσιγγιων που έτυχε να ήταν με aquilla....

Ώσπου..... Έτυχε κ δοκίμασα το diana 30γρ ν8 που αναφερω παραπανω κ έπαθα σοκ..
Τι σοκ δηλαδή.. Ηλεκτρο-σοκ που έλεγε κ ο Ζουγανέλης χαχαχα.....
Και όλα τα πουλια "θεοξερα" κ στεγνά...

Όποτε κ όπως λένε κ οι καλοι μας φίλοι οι ιδιογομωτες όλα είναι θέμα μαγειρεματος κ συνδιασμου....
Όταν είναι καλος ο μάγειρας γλυφεις κ τα δάχτυλα σου......

Στα 30 γραμ μετα του ρουμελιωτη θα ήθελα να δοκιμάσω και το τορτντο το κίτρινο που δεν το έχω ρίξει ποτέ και όλοι λένε καλά λόγια.
Είχα πάρει 5 κουτάκια
(το 2018-19 δν θυμάμαι καλά) κ τα έριχνα περπατητό (μη γελάσης) :p τα έριχνα κ με την SX3 κ με το ΤΟΖ 76CM foul....:p απλά .sex hard.
Που θέλω να καταλήξω: Είχα κόψει τότε να δω εντόσθια κ είχε καψούλι 688...όταν τα τελείωσα ξανά πήρα 5 κουτάκια αλλά η παρτίδα εκείνη είχε 686 κ τα πουλιά ναι μεν ξερά,αλλά είχαν αιματάκια...αυτά με το 688 τα πουλιά ήταν σαν να μην είχαν αίμα.
Όπως κ να έχει το Tordo 30 είναι το μόνο που συμπαθώ ακόμη,παρέα με το Mezzo 30gr....άλλες κηδείες εκείνο με -5°C στο ξεκούρνιασμα....:eek:

Status
Not open for further replies.
Back