Kostas ContraDosi
Moderator
Δν ήταν τίποτα ρε....απλά έκλανε η csb1....όλα ζωντανά και όταν έριχνε ακουγόταν πολύ περίεργα το όπλο...
Δν ήταν τίποτα ρε....απλά έκλανε η csb1....όλα ζωντανά και όταν έριχνε ακουγόταν πολύ περίεργα το όπλο...
Με κρύο ξεροβορι συννεφια τρομερά σκοτωματα κάνει και το red fire ,εάν όμως μέσα στην ημέρα γυρίσει και μαλακώσει ο καιρός και έχει ηλιοφάνεια τότε σκληραίνουν πάρα πολύ ,αλλά μιλάμε πολύ χωρίς βέβαια να βλέπεις απώλεια στα σκοτωματα του αλλά βλέπεις αίμα και κλοτσιδι που νομίζεις ότι ρίχνεις με άλλο φυσίγγι.Και εμένα πάντως στα ψιλά του τελικά τα black diamond μου άρεσαν ποιο πολύ από τα άλλα ,παρόλα αυτά για πολλά χρόνια έριχνα τα red fire όμως με τα χρόνια να περνάνε επιλέγω πλέον πιο μαλακά φυσίγγια .Από τα ψιλά του μέχρι 32 γρ το black diamond είναι το καλύτερο που έχω ρίξει. Πήγε καλά και καλοκαίρι αλλά και στα μπασίματα. Άλλα φυσίγγια δεν έχω πάντως για να τα δω και σε θερμοκρασίες κοντά στο 0.
Τα 8αρια μου έδωσαν σήμερα πολλά ζωντανά, λες να κατέβω άλλο ένα νούμερο;Ρουμελιωτης 32 σε νούμερο 7
Λέω να ανέβεις 2 νούμερα και θα δεις....Τα 8αρια μου έδωσαν σήμερα πολλά ζωντανά, λες να κατέβω άλλο ένα νούμερο;
Δεν το χω ρηξει ποτέ μου.. Αν είναι αξιόλογο θα δοκιμαστεί λειαν συντόμωςΔορκάς express 32 να το βρίσκεις και στο περίπτερο
Όντως πολύ καλό κατά βάση σε όλες τις συνθήκες.Παλαιότερα ψηλά με πολύ ομίχλη και υγρασία μου έκανε κάποια κόλπα αλλά και πάλι παλικάρι είχε σταθεί.Δορκάς express 32 να το βρίσκεις και στο περίπτερο
τα 8αρια "σχεδον" παντα ζωντανα δινουνε. εβαλα το σχεδον για να μην ειμαι αφοριστικος. εχει σχεση με το τσοκ. 1*-ν7, 2*-ν8, 3*&4*-ν9, 5*-ν10 ...αυτος ειναι ο κανονας για την τσιχλαΤα 8αρια μου έδωσαν σήμερα πολλά ζωντανά, λες να κατέβω άλλο ένα νούμερο;
Navaro παλιά έριχνα το 32 τώρα το χάλασε,το 30άρι καλά κρατιέται.Hit 8 καλό είναι αλλά με καλό καιρό.Ok δεν έχω δοκιμάσει, euromix μακριά και αγαπημένοι.Imperial αν είναι το γνήσιο φαντάζομαι θα γαζώνει, είχε παλαιότερα ο πατέρας μου τα 32άρια και ήταν το κάτι άλλο! Το καλύτερο τσιχλοφυσίγγι που έχει ρίξει ποτέ.Θα σου πρότεινα το 30άρι του λάμπρο το Τόρντο.Απλά φοβερό!Συνάδελφοι,
30άρια για τσίχλα απογευματινή καρτερίσια τι συνιστάτε;
Navaro, Ok, Hit 8, Euromix, Imperial κλπ.
Αποστάσεις περ. 30-35μ. Baikal mp27 με εναλλασσόμενα τσοκ.
Πολύτιμες οι εμπειρίες και σεβαστές όλες οι απόψεις.
οι υγρασιες αραιωνουν την κατανομη = σφιγγουμε τσοκΤα 8αρια μου έδωσαν σήμερα πολλά ζωντανά, λες να κατέβω άλλο ένα νούμερο;
οι υγρασιες αραιωνουν την κατανομη = σφιγγουμε τσοκ
τα 8αρια "σχεδον" παντα ζωντανα δινουνε. εβαλα το σχεδον για να μην ειμαι αφοριστικος. εχει σχεση με το τσοκ. 1*-ν7, 2*-ν8, 3*&4*-ν9, 5*-ν10 ...αυτος ειναι ο κανονας για την τσιχλα
Ισχυει ακριβως ο,τι γραφει ο Στελιος πιο κατω
Ευχαροστω για τις απαντήσεις σας παιδιά, θα κάνω τις αντίστοιχες δοκιμές και θα δούμε!Λέω να ανέβεις 2 νούμερα και θα δεις....
Πολύ περισοτερα σκάγια οπότε θα πλήξουν το στόχο με περισοτερα τραύματα.
Έτσι μεγαλώνουν οι πιθανότητες να πετύχεις ζωτικό όργανο.
Αλλά και να μην πετύχεις καρδιά κεφάλι πνεύμονες κτλ....άλλο είναι να δεχτεί ο στόχος 2 σκάγια και άλλο 4.
Τα πολλά τραύματα προκαλούν θανατηφόρο σοκ.
Πόσο κανει ένα κουτί 6-7 ευρώ δοκίμασε μα δε χάλασε ο κόσμος.
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Μόνο να κερδίσεις.
Θα δεις διαφορά ιδίως αν χρησιμοποιείς ανοιχτά τσοκ.
Διότι ανοίγει αρκετά η τουφεκιά αλλά χωρίς να υπάρχουν κενά.
Οπότε αν ρίχνεις σωστά θα μειώσεις τους τραυματισμούς.
Έτσι αντιλαμβάνομαι τα πράγματα εγώ έτσι λειτουργώ και δεν έχω παράπονα.
Αν πας στο 7 τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα.
Αυτά από μένα πάντα φιλικά με διάθεση για βοήθεια και σύμφωνα με όσα έχω δει και όχι με όσα φαντάστηκα.
Ιμπεριαλ 30γρ, hit 8, tordo 30gr. Από εκεί και πέρα για της αποστάσεις παίζεις με τα νούμερα.Συνάδελφοι,
30άρια για τσίχλα απογευματινή καρτερίσια τι συνιστάτε;
Navaro, Ok, Hit 8, Euromix, Imperial κλπ.
Αποστάσεις περ. 30-35μ. Baikal mp27 με εναλλασσόμενα τσοκ.
Πολύτιμες οι εμπειρίες και σεβαστές όλες οι απόψεις.
Αν ενα φυσηγγι κλανη στην υγρασια οτι τσοκ και να αλλαξεις τσαμπα κοπος ..απλος αλλαζεις φυσηγγιοι υγρασιες αραιωνουν την κατανομη = σφιγγουμε τσοκ
Κωστα αυτά τα έχω διαβάσει πολλακις κ τα σέβομαι γιατί προερχονται απο γραπτα ανυρωπων που είναι καταξιωμένοι στον χώρο αλλά προσωπικα δεν τα ασπάζομαι...τα 8αρια "σχεδον" παντα ζωντανα δινουνε. εβαλα το σχεδον για να μην ειμαι αφοριστικος. εχει σχεση με το τσοκ. 1*-ν7, 2*-ν8, 3*&4*-ν9, 5*-ν10 ...αυτος ειναι ο κανονας για την τσιχλα
Ισχυει ακριβως ο,τι γραφει ο Στελιος πιο κατω
Ν10 που έχω δοκιμάσει τα πάει μπάλα με 1-3 σταθερά.Τα τινάζει τα πουλιά.Κωστα αυτά τα έχω διαβάσει πολλακις κ τα σέβομαι γιατί προερχονται απο γραπτα ανυρωπων που είναι καταξιωμένοι στον χώρο αλλά προσωπικα δεν τα ασπάζομαι...
Εξυπακούεται πχ ότι δεν λέω να παει κάποιος για τσίχλες κυλινδρο κ σκάγια ν7..
Μπορώ όμως να έχω να διαβεβαιώσω ότι εδώ κ μπόλικα χρονια έχω κάνει αψογες βολες-καταβολες με σκάγια ν8-10 από κάννη με 18,2 αυλό κ τσοκ 1*......
Είναι κ άλλοι παραγοντες στην μέση.....
Παίζει ρόλο και ο καιρός.Ν10 που έχω δοκιμάσει τα πάει μπάλα με 1-3 σταθερά.Τα τινάζει τα πουλιά.