Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχουν τιμή που φτάνει και ξεπερνάει φυσίγγια 32 γραμ με εγνωσμένη αξία οπότε από αυτό και μόνο εγώ τα έχω ξεγράψει...
Έχεις δίκιο. Απλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω ως ανάμικτα. Παλιότερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα αντίστοιχα Euromix, αλλά τώρα ακούω αρνητικές γνώμες.
Τα cheddite tordo που δουλεύω τώρα μου δίνουν πουλιά πολύ ματωμένα και ενίοτε ζωντανά. Αυτά θέλω να αντικαταστήσω (τα πήρα 7,20) και ακούω γνώμες.

Έχεις δίκιο. Απλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω ως ανάμικτα. Παλιότερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα αντίστοιχα Euromix, αλλά τώρα ακούω αρνητικές γνώμες.
Τα cheddite tordo που δουλεύω τώρα μου δίνουν πουλιά πολύ ματωμένα και ενίοτε ζωντανά. Αυτά θέλω να αντικαταστήσω (τα πήρα 7,20) και ακούω γνώμες.
Στα ίδια λεφτά πάρε τα Rio ή τα Imperial και δεν θα έχεις κανένα πονοκέφαλο πια...

Free shots φοβερό ....σε όλα του!

Στα ίδια λεφτά πάρε τα Rio ή τα Imperial και δεν θα έχεις κανένα πονοκέφαλο πια...
Imperial χρησιμοποιούσα μέχρι προ 10ημέρου. Εξαιρετικά, άριστα, αλλά μου τελείωσαν και δεν βρίσκω εδώ (Χαλκίδα).
Βρίσκω όλη τη σειρά Lambro (Α1, Super tordo κλπ) και αρκετά NSI (Sipe, 206, Velox, Οκ κλπ). Όλα παίζουν στα 7-7,5€.

Εγώ αν δω φέτος πως στα περτατητά έχει ενδιαφέρον,πολύ ευχαρίστως να πεταχτώ μια βόλτα στον Πύργο, να τσιμπήσω μια κούτα G.M. Sporting 28gr ή Cervo 31gr από Καρδαρά....γιατί για περπατητά ΔΕΝ κάθομαι να γεμίζω.
Kostas γιατί αυτή η διαφορά προτίμησης στο περπάτημα έναντι του Καρτερού ως προς την ιδιογό

JK6 του μακαρίτη του Θεοδωρίδη κυνηγούσα 20 χρόνια συνεχώς. Μόνο αυτά. Ότι καλύτερο. Ακριβό αλλά το καλύτερο. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι για την αστοχία μου φταίει το φυσίγγι. Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει. Η οικογένεια του συνέχιζε για χρόνια την επιχείρηση.

JK6 του μακαρίτη του Θεοδωρίδη κυνηγούσα 20 χρόνια συνεχώς. Μόνο αυτά. Ότι καλύτερο. Ακριβό αλλά το καλύτερο. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι για την αστοχία μου φταίει το φυσίγγι. Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει. Η οικογένεια του συνέχιζε για χρόνια την επιχείρηση.
Συνεχίζει το κατάστημα είναι ο Κένταυρος που πουλάει και υλικά ιδιογομωση και ο Γιώργος είναι ο γιος του αλλα το φυσίγγι που αναφέρεις δεν το βγάζει πια από όσο ξέρω .

Είχα πάρει 2 κουτάκια για δοκιμή. Έριξα μερικά σε απογευματινό σε νορμάλ αποστασεις. Τα πουλιά έπεφταν νεκρά αλλά ήταν λίγο ματωμένα. Μαλακό φυσίγγι, πράγμα που με εξέπληξε γιατί τα νιτρο και τα black diamond του Όσκαρ που έχω ρίξει ηταν πολύ ζωηρα!!! Από τιμουλα τσιμπημενο και αυτό 7+...

Είχα πάρει 2 κουτάκια για δοκιμή. Έριξα μερικά σε απογευματινό σε νορμάλ αποστασεις. Τα πουλιά έπεφταν νεκρά αλλά ήταν λίγο ματωμένα. Μαλακό φυσίγγι, πράγμα που με εξέπληξε γιατί τα νιτρο και τα black diamond του Όσκαρ που έχω ρίξει ηταν πολύ ζωηρα!!! Από τιμουλα τσιμπημενο και αυτό 7+...
Τα παλιά πάντως με την granular ήταν πολύ καλό φυσίγγι και μαλακό .

Status
Not open for further replies.
Back