Αυτό το φυσίγγι είναι σταθερή αξία για μένα στην τσίχλα. Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα κάνω σοβαρή προμήθεια. Το έχεις δοκιμάσει;Για το Hit 8 τι λες;
Αυτό το φυσίγγι είναι σταθερή αξία για μένα στην τσίχλα. Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα κάνω σοβαρή προμήθεια. Το έχεις δοκιμάσει;Για το Hit 8 τι λες;
Όχι ποτέ και με ενδιαφέρει.Αυτό το φυσίγγι είναι σταθερή αξία για μένα στην τσίχλα. Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα κάνω σοβαρή προμήθεια. Το έχεις δοκιμάσει;
Καλό είναι αλλά με γλυκό καιρό.Όχι ποτέ και με ενδιαφέρει.
Ένα τίμιο φυσιγγακι 30 γραμμαρίων σε λογική τιμή ( κάτω από τα 7 ευρώ. Αν ανέβει θα αναθεωρήσω) για νορμάλ συνθήκες. Όχι ότι το έχω δοκιμάσει σε ακραίες συνθήκες ποτέ και δεν πήγε. Σε κρύο και υγρασία δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.Όχι ποτέ και με ενδιαφέρει.
Όχι ποτέ. Ένα κουτί 9 βολα έχω πάρει από τον Ζωτο και παρότι χωρίς μπαφερ το βρήκα αρκετά συγκέντρωτικο και δυνατό.Καλημερα, ενα πολυ καλο φυσιγγακι και τιμιο ειναι και το 30αρι του ζωτου, με ακουιλα... γρηγορο και σχετικα μαλακο, το εχετε δοκιμασει?
Για πες μας Χρήστο και την τιμή;Καλημερα, ενα πολυ καλο φυσιγγακι και τιμιο ειναι και το 30αρι του ζωτου, με ακουιλα... γρηγορο και σχετικα μαλακο, το εχετε δοκιμασει?
Είναι με d20 αυτά ...οπότε θα κλασουν στην μεγάλη υγρασίαΝα πω κάτι και για τα oscar double mix που τα είχα κακολογισει προ ημερων. Τότε με νότια και υγρασία εκλασαν μεντες. Σήμερα με ξεροβορι έδωσαν ρεστα με ακαριαιες και καθαρές καταβολες.
Τα 8/9 να πάρεις.Είναι με d20 αυτά ...οπότε θα κλασουν στην μεγάλη υγρασία
Αυτά έχω πάρει και εγω. Αν προλάβω να πάω σήμερα λογικά θα μου τελειώσουν. Ρίχνω ότι έχω από διάφορα να φύγουν τωρα!Τα 8/9 να πάρεις.
Τα είχα δοκιμάσει πέρυσι καλό φυσίγγι αλλά δεν κάνει για βαρύ καιρό πιστευωΤα 8/9 να πάρεις.
Όχι, για πάγο το πρωί όχι, για περπατητο(με ένα απλό κρύο πρωινό) απογευματινό είναι μια χαρά, καλύτερα με το 4 αρι τσοκ.Τα είχα δοκιμάσει πέρυσι καλό φυσίγγι αλλά δεν κάνει για βαρύ καιρό πιστευω
6.30 το κουτί.Για πες μας Χρήστο και την τιμή;
Καλησπέρα συνάδελφε. Πέρνα από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρισουμε καλύτεραView attachment 36156Καλησπέρα παιδιά έχει δουλέψει κανένας αυτά τα φυσίγγια…Αξίζουν να τα αγοράσω?Πειτε μου την γνώμη σας!!
Τασκώφ Μεσολόγγι. Τα έφερναν παλιά εδώ, έπαιρνα 8αρια (μαύρος κάλυκας) μαλακό και ωραίο φυσίγγι!View attachment 36156Καλησπέρα παιδιά έχει δουλέψει κανένας αυτά τα φυσίγγια…Αξίζουν να τα αγοράσω?Πειτε μου την γνώμη σας!!
Συμφωνώ!Στον Ανδρέα ετοιμαζόμαστε να βάλουμε παλι παραγγελία γιατί προβλέπω μάχες και πολέμους φετος...
Ηλία τι τιμή το βρίσκεις;View attachment 36156Καλησπέρα παιδιά έχει δουλέψει κανένας αυτά τα φυσίγγια…Αξίζουν να τα αγοράσω?Πειτε μου την γνώμη σας!!
8.00€ φίλεΗλία τι τιμή το βρίσκεις;
Πολλά είναι ρε φίλε για τσίχλα ρίχνεις πολλά φυσίγγια.8.00€ φίλε