Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
8.00€ φίλε
Ηλία κάνε ένα τηλέφωνο στο παιδί που τα παράγει, ίσως αν κάνεις μια καλή παραγγειλα να σου έρθει πολύ φθηνότερα. Πιτσιρίκος έπαιρνα για χρόνια τα σούπερ σοκολ του Τασκοφ αλλά έφτασαν να τα πουλάνε στην περιοχή μου πολύ ακριβα οπότε τα σταμάτησα.

Ηλία κάνε ένα τηλέφωνο στο παιδί που τα παράγει, ίσως αν κάνεις μια καλή παραγγειλα να σου έρθει πολύ φθηνότερα. Πιτσιρίκος έπαιρνα για χρόνια τα σούπερ σοκολ του Τασκοφ αλλά έφτασαν να τα πουλάνε στην περιοχή μου πολύ ακριβα οπότε τα σταμάτησα.
Ωραία κάτι τέτοιο θα κάνω…

Συμφωνώ!
Κι εγώ προβλέπω αλλεπάλληλες "μάχες" εφέτο μέχρι τέλους...!
Και επίσης, έχω ήδη προβεί σε προπαραγγελία 3.000 Skeetάκια Due Japan Special της NobelSport σε νούμερο 9,5 και 24γρ. φυσικά (περί τα 516 σκαγάκια ανά φυσίγγιο)!
Έχω δώσει μπροστά τα μισά λεφτά και μου τα 'χουν δεσμευμένα. 5,00 ευρουλάκια το κουτάκι παρακαλώ! "Θεϊκή" τιμή...!
Θα τα ξοφλήσω για να τα παραλάβω μόλις κοντέψουν να στερέψουν τα ήδη υπάρχοντα J&B 28g. του Τσιπούρα...
Δεν ξαναπαίρνω απ' τον Τσιπούρα, διότι είναι ακριβός κατά τη γνώμη μου και δεν δέχεται κουβέντα στην κυριολεξία, για να μου κάμει μια καλύτερη τιμούλα...
Οπότε πάμε παρακάτω...
Σε τι τιμή στα έδινε ο Τσιπούρας Νικόλα;

ο άλλος πουλάει τσιχλοφύσιγγο κοντά €8 και λέει δεν βγαίνει,,,εγώ ποτέ δεν έγινα γύφτος για να πάρω έκπτωση των €0,10-0,15 ,,,κάποιοι μάλιστα πουλάνε φυσίγγι των €5,80-6,25 στα €5 σε επιλεγμένους αγοραστές και στους υπόλοιπους λένε δεν βγαίνω ,,,το ξέρω πολύ καλά γιατί τυχαίνει να είναι φίλος μου ,κολλητάρι πως να το πω και μου έχει δείξει ποιά 32γρ csb1 αγοράζει με €5

οπότε ας αφήσουν τα παπατζηλίκια για αύξηση τιμών για έλλειψη υλικών και τα σχετικά,,,στα €7,5 δεν έχει έλλειψη υλικών ε ,έχει στα €5,5 όμως και ανεβάζουμε τιμές ; όταν δεν έχει κυνήγι πέφτουν οι τιμές ( βέβαια πλέον έχει καθιερωθεί η ταρίφα ) λαμόγια !

Μούφες είναι όλα , εγώ είχα σε εκτίμηση τον oscar αλλά μετά την ανακοίνωση που έβγαλε στο fb μαζί με τα συνεταιρακια περί έλλειψης και δυσκολίας εισαγωγής υλικών, είναι αναπόφευκτη η αύξηση τιμών για εμένα τρώει Χ!!!

Μούφες είναι όλα , εγώ είχα σε εκτίμηση τον oscar αλλά μετά την ανακοίνωση που έβγαλε στο fb μαζί με τα συνεταιρακια περί έλλειψης και δυσκολίας εισαγωγής υλικών, είναι αναπόφευκτη η αύξηση τιμών για εμένα τρώει Χ!!!
Έτσι ακριβώς

ο άλλος πουλάει τσιχλοφύσιγγο κοντά €8 και λέει δεν βγαίνει,,,εγώ ποτέ δεν έγινα γύφτος για να πάρω έκπτωση των €0,10-0,15 ,,,κάποιοι μάλιστα πουλάνε φυσίγγι των €5,80-6,25 στα €5 σε επιλεγμένους αγοραστές και στους υπόλοιπους λένε δεν βγαίνω ,,,το ξέρω πολύ καλά γιατί τυχαίνει να είναι φίλος μου ,κολλητάρι πως να το πω και μου έχει δείξει ποιά 32γρ csb1 αγοράζει με €5

οπότε ας αφήσουν τα παπατζηλίκια για αύξηση τιμών για έλλειψη υλικών και τα σχετικά,,,στα €7,5 δεν έχει έλλειψη υλικών ε ,έχει στα €5,5 όμως και ανεβάζουμε τιμές ; όταν δεν έχει κυνήγι πέφτουν οι τιμές ( βέβαια πλέον έχει καθιερωθεί η ταρίφα ) λαμόγια !
Μία χαρά τα λες.

View attachment 36156Καλησπέρα παιδιά έχει δουλέψει κανένας αυτά τα φυσίγγια…Αξίζουν να τα αγοράσω?Πειτε μου την γνώμη σας!!
Παλαιοτερα που το γεμιζε με g3000 ήταν πολυ καλο,ειχα ρίξει πολλα τετοια.......
Πέρσι το γεμιζε με ισπανικές αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει....

8.00€ φίλε
Η τιμή αυτή αποκλειεται να είναι απευθείας απο τασκωφ..
Αν σε ενδιαφέρει πάρε τηλ τον Βασίλη είναι καλο παιδι κ προθυμο να σου πει με τι υλικά γεμίζει κ σαφέστατα θα πετυχεις κ καλυτερη τιμή....

Πάντως και από Κένταυρο που αγόρασα χθες τα 28gr, τα πήγε €5,5 από €5,2 και επίσης μου αναφέρθηκε σε ελλείψεις πρώτων υλών. Εξέφρασε μάλιστα το φόβο ότι ενδέχεται να δούμε και επιπλέον ανατιμήσεις. Επίσης, όπως βλέπουμε όλοι μας, τα φυσίγγια δεν είναι τα μόνα που έχουν παρουσιάσει ανατιμήσεις λόγω πρώτων υλών, οπότε μάλλον κάπου υπάρχει ένα δίκιο. Ίσως κάποιοι εκμεταλλεύονται μία υπάρκτή κατάσταση αλλά μάλλον είναι όντως υπαρκτή η έλλειψη πρώτων υλών. Κάπου διάβασα ότι παρατηρούνται καθυστερήσεις ακόμα και σε παραδόσεις νέων οχημάτων λόγω ελλείψεων σε υλικά που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωσή τους.

Σε τι τιμή στα έδινε ο Τσιπούρας Νικόλα;
Tα 28άρια του, τα sporting, τα οποία ήδη ρίχνω τα τελευταία 3 χρονάκια και ήθελα κι άλλα απ' αυτά καθότι ικανοποιημένος, μού τα έδινε αποκλειστικώς 6,00 ευρώ το κουτάκι!
Όταν του ζήτησα με τρόπο (κατ' επανάληψιν μάλιστα, σε διάφορες τηλεφωνικές μας επαφές) να το συζητήσουμε για μια λίγο καλύτερη τιμούλα, μου ήτανε κάθετα αρνητικός (σχεδόν με αποπήρε)! Μου είπε χαρακτηριστικά: "ούτε 5,99 ευρώ δεν πρόκειται να τα δώκω!"
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...

Last edited:
Tα 28άρια του, τα sporting, τα οποία ήδη ρίχνω τα τελευταία 2-3 χρονάκια και ήθελα κι άλλα απ' αυτά καθότι ικανοποιημένος, μού τα έδινε αποκλειστικώς 6,00 ευρώ το κουτάκι!
Όταν του ζήτησα με τρόπο (κατ' επανάληψιν μάλιστα, σε διάφορες τηλεφωνικές μας επαφές) να το συζητήσουμε για μια λίγο καλύτερη τιμούλα, μου ήτανε κάθετα αρνητικός (σχεδόν με αποπήρε)! Μου είπε χαρακτηριστικά: "ούτε 5,99 ευρώ δεν πρόκειται να τα δώκω!"
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
Αφού μερικοί προτιμούν να χάσουν έναν πελάτη που τους εμπιστεύεται κατά επανάληψη αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες για 10 ή 20 λεπτά το κουτί τι να πω;
Και να πεις ότι δεν βγαίνει με τη τιμή που τα δίνει και δεν μπορεί να πέσει άλλο;
Χωρίς να θέλω να κάνω δυσφήμιση και έχοντας μείνει πολύ ικανοποιημένος με τα φυσίγγια αυτού του κατασκευαστή στο παρελθόν, πρέπει και ο παραγωγός να σέβεται τον αγοραστή και να τον εκτιμάει .Φυσικά είναι πολλοί που δεν το κάνουν πλέον.
Φέτος θα δούμε πολλά ευτράπελα με τις τιμές των φυσιγγιών όσο προχωράει η χρονιά και ειδικά όταν πιάσουν τα κρύα και αυξηθεί η κατανάλωση στις τσίχλες.

Status
Not open for further replies.
Back