Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα φύγει 28 ρουμε, θα ερθει 30-32 ρουμε παλι και δουβρης και στα δυσκολα 32 ρουμε με τζιμι3!!!
Ρουμε csb32 νο8 άμα κρυώσει καλά. Επίσης έχω 15 κουτακια oscar black diamond τετραετίας και θα τα συνδυάσω με τα προηγούμενα. Τρομερό φυσιγγι το black diamond με granular.

Ρουμε csb32 νο8 άμα κρυώσει καλά. Επίσης έχω 15 κουτακια oscar black diamond τετραετίας και θα τα συνδυάσω με τα προηγούμενα. Τρομερό φυσιγγι το black diamond με granular.
Καλά να μάστε όλα καλά είναι, τι ρουμε τι δούβρης τι λάμπρο χαχα τι λέω....yelling.

Last edited:
δεν αργησα καθολου φιλεμου γιαννηηηη, σχεδων καθε απογευμα πηγαινω απλα δεν ποσταρηζα 5 6 7 τσιχλονια, παντως πουλια εχουμε τα φυσιγκια τελειωνουνε και μαλλων παω απο βδωμαδα για αγωρα κανα δυο κουτεςςς ;)
Τι θα πάρεις Σάκη;;;; Για τό τόσο δα μικρό πουλάκι;;;

χρηστο nsi dyo eyrvpa 28 gr,, 5,50ευρουλακια το κουτακι δεν χρειαζετε παραπανω αφου μου περνουν το καπελοοοοο, .hair.
Άμα το βρεις 5,5 πάρτο με κλειστά τα μάτια.Εγώ 5,25 το είχα πάρει τότε, πολύ καλό.Νομίζω ότι έχει ανέβει,όμως, πιο πάνω από 5,5€.

View attachment 37329
Έκανα και εγώ μια παραγγελία 20 κουτάκια από το Γιώργο Αβραμόπουλο 6€ το κουτάκι ακόμα, εξαιρετική συνεργασία με το παιδί, πρόθυμος, ομιλητικός, εξυπηρετικός! Τα καλά πρέπει να τα λέμε και να τα στηρίζουμε!
@Dr V Βασίλη έριξες κανένα με τη μπενελλα ;

Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.
Με το καλό φίλε να ορκιστείς και καλή σταδιοδρομία να έχεις στη πορεία.
ΣΚ αν βγεις πιστεύω θα το ευχαριστηθεις αν πάει έτσι όπως δείχνουν ο καιρός.

παντως εγω πρωχτεςς με το δυκανακι που ειχα μαζιμου με τσοκαριζμα 4 5 αστρα μιας και το καρτεριμου θελη τετειο τσοκ,,και με τα φυσιγκια του ρουμελιωτη 30γρ ν8 ερχωντανε η πρωτες τσιχλες γυρω στα 30 μετρα ψιλα και λεω αντε να ριξω 1 2 τουφεκια να δωωωω ,τα πουλακια με μια μικρη πρωσκοπευση καρφωνοντανε επανω στης ελιεςςς,,,,απλα δεν θελω να καμω σπαταλες επανω στο φυσιγκη και βαιβεα στο αυτο μικρο ωμορφω θυραμα που σου χαρηζη τετειεςςςς τουφεκιες σαν να εισαι στο σκοπευτηριοοοο,,παντως και με τον αντρεα που μηλησα πριν 3 4 χρονια μου ελεγαι τραβα ρε ση την σκανδαλη στα 30 καιιιιι μετραααα,,απλα ωντος την σκανδαλη καθε χρονια την τραβαω ετσι για να δω της γεμισιεστου και ωντος εχη δικαιω ο λεβεντηςςςςς,,,,,,ΥΓ λιγες τουφεκιες και στο χεριιιι,,παρα πωλεςςςς και χασιμω θυραματως και φυσιγκιων βεβαιαααααα,,γιασουυυυυ ρε ρουμελιωτιηηηηη .exciting.

Status
Not open for further replies.
Back