Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καιρος για αυτο το σκ για δοκιμες φυσιγγιων.[η χαρα του τασου]
Aκουστε τι λεει παιδια........
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφάλα...
Δλδ εσένα δεν σε ενδιαφέρουν ρεεε??
Που ρωτάς τον ταδε αν δοκίμασε τα ταδε φυσίγγια??? .yelling.

Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro vedeta 34gr που είναι γεμισμένο με C7?
ισοροπημενο φυσιγγι μαλακο με τα κρυα που εβαλε τωρα θα δουλεψει μια χαρα ,δουλεψε το με 4 αρι τσοκ σε ν8.

δύσκολα θα έριχνα 34γρ σε τσίχλα....
Και στην τσιχλα να το δοκιμασεις καλε μου φίλε εφόσον το θες....

Και εγώ παλαιοτερα είχα ρίξει (και) 34γρ στα τσιχλοκοτσυφα, όταν μου γυάλιζε κανα κουτάκι(έτσι outlander?) αλλά μέχρι εκεί....

Δοκίμασα σήμερα τα μεσοταπα του oscar σε σκαγια 9,5 καθώς το καρτερι ήταν σχετικά κλειστό και τα πουλιά μπαίνουν στουκας! Τσοκ Mr + bell στο δικανο και βολές από 15 μέχρι 25 μέτρα. Καλά τα βρηκα! Στην πρώτη εμεινα πισω αλλά μετά όλα κομπλέ. Μόνο μια έπεσε ζωντανη. Ο ξάδερφος με 30αρι Ρουμελιώτη κλασικά και **** τα μαλακωνε αρκετά έως πολυ τα πουλιά...

Γνώμη για τα lampro γενικότερα συνάδελφοι??? Το Α1 κερδίζει τις εντυπώσεις??? Ρωτάω δεν τα έχω δοκιμάσει???
Μια χαρά φυσιγγακια γενικά όμως αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν θα βγάλεις συμπέρασμα. Από τις μεγάλες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φυσιγγίων.

Ρίχνοντας σήμερα με 4βαθμους το πρωί Κένταυρος 33 διασποράς 10αρακι 32αρι του τσιπούρα 8αρακι διασποράς 24γρ71/2 του Θεοδωρίδη και Σίλβερ του Θεοδωρίδη 9αρι 32 γρ και 33γρ τη του τσιπούρα είχα 1 κουτι από το κάθε ένα μαζί με το ποζεδακι και παίζοντας με 5/4/3 άστρα ντουφεκιες σε θηράματα κατέληξα στο κλασικό Σίλβερ με g3000 και τάπα γκουλαντι ωραία σκοτωματα τα διασποράς δεν άνοιγαν όπως ήθελα με το 3* το Σίλβερ με το 5* χαλάει τα κοντινά με το 4* οι καταβολές μέχρι 30+ μέτρα ήταν δεδομένες και με το 3* ωραίες ντουφεκιες ανώτερη θερμοκρασία 6 βαθμοί πήγε στις 12 το μεσημέρι εάν δούλευα μόνο Σίλβερ θα είχα σκοτώσει αντί για 10 τσίχλες ίσως 20 .Συμπέρασμα Σίλβερ φυσίγγι για το συγκεκριμένο όπλο και ένα brain bel στο μέλλον γιατί το 5* δεν ανοίγει τις ντουφεκιες χάλασε ένα πουλί γύρω στα 15 + μέτρα .

Μη φανεί ότι είχε τρομερά πουλιά αλλά άλλαξα 4 τόπους που εάν είχε πουλιά θα χα δει 500 τσίχλες και δεν είδα 100 και εννοείται ότι θα χα το όριο σχεδόν μέχρι το δεύτερο τόπο χαλαρά χιονισμένα γύρω γύρω ψηλά και κυνήγο δεν συνάντησα κανέναν .

Αλαμάνος έβγαλε δικά του φυσίγγια Ξανά...!
Μου έστειλε μια προσφορά....

Του λέω κΥρ Σωτήρη με τι πυρίτιδα έχουν μου λέει Nobel sport ...του λέω τι; Μου λέει nobel sport του αααα του λεω ντσξει ευχαριστώ καλό βράδυ...

Όχι ELEY
Προσπάθησα να του απαντήσω και εγώ στο μύνημα, μάλλον στέλνει σε όσους τον έχουν στο FB, αλλά δεν υποστηρίζει απάντηση ο αποστολέας, έτσι μου γράφει.

Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro vedeta 34gr που είναι γεμισμένο με C7?
Δοκιμασε τα 32αρια με sipe.
Τα super tordo.
Με εχουν ευχαριστησει πολυ.

Υ.Σ
Τεσπα πολλα ειναι καλα, το θεμα ειναι ,απλα τι επιλεγει κανεις για το οπλο του και το ειδος το κυνηγιου

Δοκιμασε τα 32αρια με sipe.
Τα super tordo.
Με εχουν ευχαριστησει πολυ.

Υ.Σ
Τεσπα πολλα ειναι καλα, το θεμα ειναι ,απλα τι επιλεγει κανεις για το οπλο του και το ειδος το κυνηγιου
Φίλε αυτό το φυσιγγακι το δοκίμασα φέτος και μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω πως τα πάει με μαλακό καιρό, το έβαλα σε υγρασία και νότια. Το έχεις δοκιμάσει με πιο μαλακό καιρό; Και με τι όπλο;

Status
Not open for further replies.
Back