Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το lepre το percoso και το super cacia είναι φυσίγγια αποσπώμενου πατου.Η διαφορα τους είναι μόνο στο μπαρούτι; η και το καψουλι;;
Τecna έχουν κ τα τρία Μύρο..και τα τρία έχουν καψουλι 686 αν θυμαμε καλά..
Απλά το lepre είναι ακριβό γιατί είναι πολύ ειδικό φυσιγγι...buy buy.
Μην το ψάχνεται παιδιά....asking. .off topic..off topic.

Εχει ριξει κανεις τα φυσιγγια oscar ? Ενδιαφερομαι για τα ασπρα με την g3000 και τα μαυρα με granular και αν γνωριζετε σε τι καιρο δουλευουν καλυτερα.
πολύ καλά τα άσπρα στον χειμώνα πέρυσι ίσως το καλύτερο φυσίγγι που έριξα κι εγώ κι ο φίλος μου.....τα μαύρα τα έριξε ο ανηψιός μου πριν ένα μήνα με άριστες εντυπώσεις
σε παγωνιά και υγρασία δεν θα το προτιμούσα τα άσπρα είναι τέλεια

ναι ειδικο φυσιγγι για να μας πιανουν τον κωτσο αφου ρε λαγαδες ολο το χρονο ριχνετε λιγα φυσιγγια η επιλογη ειναι μια για τετοιο θηραμα REMINGTON FEDERAL REMINGTON FEDERAL δεν περιγραφω αλλο.εδω το ριχνω εγω στις φασσες.

εγω παλι πιστευω ειναι το ιδιο φυσιγγι σχεδον με το super caccia και με το percoso απλα βγαινει σε αλλο κουτι και με λιγα γραμμαρια διαφορα

παρτε και κανενα PRAIRIE STORM ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

τα τελευταια χρονια μονο ρεμινγκτον ριχνω. αν δεν ειχα τσοκ με πορτινγκ θα εριχνα σιγουρα και PRAIRIE STORM

Πηρα 2κουτακια για δοκιμη γτ μ εκαναν εντυπωση κ μετα ειδα οτι σε καποια γνωστα καταστηματα εχουν γυρω στα 8.50ευρω κ μ κανε εντυπωση..γτ τα πηρα 2 ευρω κατω κ λεω τι παιζει με αυτα

αποτι ξερω τα φυσιγγια της beretta τα φτειαχνει η Bornaghi, πολυ αξιολογη εταιρεια στο χωρο του φυσιγγιου. Τα 8.50 € το κουτι για τσιχλοφυσιγγο παρα πολυ, ακομη και αν το φυσιγγι ειναι γεμισμενο με καλα υλικα.

Last edited:
αποτι ξερω τα φυσιγγια της beretta τα φτειαχνει η Bornaghi, πολυ αξιολογη εταιρεια στο χωρο του φυσιγγιου.
Έτσι ακριβώς είναι, η Beretta δεν το κρύβει εξάλλου, το αναγράφει στα κουτιά.
Τα συγκεκριμένα - SS Speed 32gr. - τα είχα πάρει όταν πρωτοκυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, ένα κουτί, όπως κι από ένα κουτί Special 34gr. & Extreme 36gr. Πολύ καλά φυσίγγια με καλές συγκεντρώσεις και κατανομές, και μαλακά (όπως μου αρέσουν δηλαδή ;)). Αλλά όντως ακριβούτσικα, μάλλον πληρώνεις κάτι παραπάνω για το όνομα Beretta! .xm.
To SS Speed, αυτό που είχα πάρει εγώ, είχε πυρίτιδα μάλλον D20 (στρογγυλά πράσινα φυλλίδια) αλλά τα επόμενα χρόνια έχω δει στις διαφημίσεις ότι έχει Α1. Δεν έχω ξαναπάρει όμως, για να το επιβεβαιώσω.

Αν σας ενδιαφερει εχω καποια απομειναρια απο τα 34γρ (νομιζω) να σφαξω. Ομως ειναι πιθανοτατα της ιδιας περιοδου με αυτα που αναφερει ο Στελιος

Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη των συναδελφων τι φυσιγγι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε σε πολυ παγωνια μιλαμε γισ θερμκρασιες κατω του μηδενος...

Status
Not open for further replies.
Back