Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι τιμή έχουν; τα percoso τα είχα πάρει από δω 9€
Αφου βρήκες το percorso 9€ τότε μην λες τίποτα..Εδώ εχει κάνα 12€..
Το classica εδώ πέρσι το είχαν 8,50€..(όχι οτι φέτος άλλαξε..)
Από οτι διαβάζω από άλλους φιλους εδώ το classica το έχουν παρει σε προσφορα από 6,50-7,50 ανάλογα το κατάστημα...

Από οτι διαβάζω από άλλους φιλους εδώ το classica το έχουν παρει σε προσφορα από 6,50-7,50 ανάλογα το κατάστημα...

Τι να πω γι αυτό το φυσίγγι, ότι καλύτερο έχω ρίξει στα 32γρ. Μακάρι να το έβρισκα και εγώ στα 6,50 και δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω ξανά άλλο στα 32γρ.

To Classica ειναι απο τα καλα φυσιγγια της συγκεκριμενης εταιριας, συγκεντρωτικο λογω βυσματος, αλλα σταθερο στην αποδοση του οπως μαθαινω καθως εχω να το ριξω πανω απο 15 χρονια.

Ολα τα φυσίγγια της NSI πιστεύω είναι συγκεντρωτικά λόγο του συγκεντρωτηρα τους.Δουλεύω χρόνια και το super cacia 38γρ αν το γράφω καλά λόγο αγγλικών στην φασα κ στο λαγο.δεν ξέρω αλλά είναι το φυσίγγι του όπλου μου αυτό...

τα classica τα ριχνω στο τρυγονι ΜΟΝΟ σε νουμερο 7 1/2 οπως και σε φασσες χαμηλα γιατι με τιμη 8 ευρω δεν ειναι για τσιχλα.εστω και στα 6,50 να ητανε θα τα εριχνα σε νουμερο 9 1/2 που το βγαζει τα τελευται χρονια και ειναι απιστευτο

Παλιοτερα ειχαμε φραγκα, και δεν μας ενοιαζε. Προ ευρω, θυμαμαι παντως οτι στοιχιζε το αντιστοιχο τοτε Maionchi AZ-20 πιο φτηνα απο αρκετα 32γρ Ελληνικα φυσιγγια.

Παλιοτερα ειχαμε φραγκα, και δεν μας ενοιαζε. Προ ευρω, θυμαμαι παντως οτι στοιχιζε το αντιστοιχο τοτε Maionchi AZ-20 πιο φτηνα απο αρκετα 32γρ Ελληνικα φυσιγγια.

Προς αυτη τη κατευθυνση κινειται παλι η τιμη. Να σκεφτεις αντιστοιχο ελληνικο 32 γρ με C7 πωλειται κοντα στα 9 €!!!

Το μόνο τσιχλοφυσιγγο που θυμαμε την τιμη του σε δρχ ηταν το καταπληκτικό(τότε)s-32 του Στοκα γιατί το έριχνα καθημερινά..κόστιζε 1200δρχ..Και αν δεν κάνω λάθος το ΑZ-20 κόστιζε στις 1400δρχ.
Όποτε καταλαβαίνουμε την διαφορά..

Last edited:
Ποσο συμφέρει ρε παιδιά να τα φτιάχνεις μόνος σου;θα μας πει κάποιος που το κάνει και ξέρει; 0.36€ μας βγαίνει το φυσιγγι από 9€ η κουτα.Αξίζει να πάρουμε τα σύνεργα;;;;;

Ολα τα φυσίγγια της NSI πιστεύω είναι συγκεντρωτικά λόγο του συγκεντρωτηρα τους.Δουλεύω χρόνια και το super cacia 38γρ αν το γράφω καλά λόγο αγγλικών στην φασα κ στο λαγο.δεν ξέρω αλλά είναι το φυσίγγι του όπλου μου αυτό...

μυρο και εγω οταν το εριχνα στον λαγο το ειχα συμπαθησει παρα πολυ αλλα το απλο οχι το long distance που ειναι με αποσπωμενο πατο. εσυ ποιο απο τα δυο ριχνεις?

μυρο και εγω οταν το εριχνα στον λαγο το ειχα συμπαθησει παρα πολυ αλλα το απλο οχι το long distance που ειναι με αποσπωμενο πατο. εσυ ποιο απο τα δυο ριχνεις?
Το καφέ με αποσπομενο πατο πρην χρονια το έβγαζε σε πράσινο

Αν το δεις απο οικονομικη αποψη, το τσιχλοφυσιγγο δεν συμφερει. Συμφερει μονο η σταθεροτητα που εχεις επειδη ξερεις τι ριχνεις και τι εχει μεσα.

Αν πας ομως σε εξειδικευμενα φυσιγγια, εκει συμφερει και παρασυμφερει

Το lepre το percoso και το super cacia είναι φυσίγγια αποσπώμενου πατου.Η διαφορα τους είναι μόνο στο μπαρούτι; η και το καψουλι;;

Και τα 2 τα έχω δει στα κυνηγομάγαζα εδώ, αλλά δεν τα έχω πάρει ποτέ. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι αυτό που είπε κι ο Τάσος, ότι τα έβγαζε ο Ναυπλιώτης (δεν ξέρω αν τα βγάζει ακόμη) αλλά δεν τα είχε στη σειρά LAMBRO. Ποιος ο λόγος γι' αυτό δεν έχω ιδέα. Για το BRAVO δεν ξέρω τίποτα παραπάνω (πυρίτιδα κλπ.)
Το GM3 FAST πέρυσι τέτοια εποχή στο σκοπευτήριο, κάποιος το έριχνε ή το δοκίμαζε στον πίνακα (δεν είμαι σίγουρος, ούτε θυμάμαι ποιος ήταν) και του πήρα ένα για να το σφάξω... Τώρα κοίταξα τις σημειώσεις μου και κάνω copy - paste:

110. GM3 FAST (NAFPLIOTIS) - 32 gr (12/8/2014) [? €]
ΚΑΛΥΚΑΣ : NOBELSPORT – 12/70/12 – ΠΡΑΣΙΝΟΣ
ΚΑΨΟΥΛΙ : Μ 686
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : GM3 => 1,57 gr
ΒΥΣΜΑ : GIOVANNI 22
ΣΚΑΓΙΑ : No. 7 – 32,0 gr – [10,86 σκάγια/gr] – Σύνολο: 347
ΚΛΕΙΣΙΜΟ: 6-star (57,7 – 57,8 mm)

Γιαννη το τελευταιο που ειχα ακουσει πριν περιπου δυο χρονια GM3 1.40 X 32
Λίγο μου φαίνεται το 1.40

Λίγο μου φαίνεται το 1.40

Bασιλη δεν το εχω σφαξει ο ιδιος η πληροφορια ειναι απο τον οπλοπωλη μου. Τα ριχνει πολυς κοσμος στην Κερκυρα στα μπασιματα της τσιχλας. Απο οτι ξερω η μπαρουτι ειναι στο ελαχιστο δυνατο της τιμης της για να βγαινει οικονομικο, εξασκωντας αρκετη στατικη πιεση στο φυσιγγι.

Status
Not open for further replies.
Back