Βάλε της και 2 σκανδαλες να μην μπερδευεσαι!Σε καραμπίνα πρωτο δεύτερο νο7-8-9 ό,τι βολεύει τον καθένα και τον τόπο καρτεριού και 3ο νο6-7.Την κάνεις δίκαννο και ρίχνεις στις τσίχλες και δεν χαλάς και πολλά φυσέκια.
Βάλε της και 2 σκανδαλες να μην μπερδευεσαι!Σε καραμπίνα πρωτο δεύτερο νο7-8-9 ό,τι βολεύει τον καθένα και τον τόπο καρτεριού και 3ο νο6-7.Την κάνεις δίκαννο και ρίχνεις στις τσίχλες και δεν χαλάς και πολλά φυσέκια.
3 astra η 8η 9 και στην φουλ διασπορας ν9 με συγκεντρωτηρα ποτηρι με σταυρο μεσα,[οχι ελικα]δηλ,πχ,τα διασπορας του lambro η δορκας.Παιδιά για τσίχλα, δίκανο,18,4και τσοκ 1*3* τι προτείνετε?
Για περπατητο περισσότερο
Εννοώ ότι πρέπει να υπολογίζεις διαρκώς ποιο είναι 1ο, 2ο, 3ο
να ανοιξεις τα τσοκΠαιδιά για τσίχλα, δίκανο,18,4και τσοκ 1*3* τι προτείνετε?
Για περπατητο περισσότερο
+1000 τον άσσο κάντο τρία και το τρία ότι βγεί.να ανοιξεις τα τσοκ
Φίλε συντοπίτη, πηγαίνοντας για τσιχλοκότσυφα η περίπτωση (στα μέρη μας) να βγει στα ξεκούδουνα η φάσσα δεν είναι και τακτικό. Στις δέκα εξόδους μία. Άρα έστω ότι είσαι γεμισμένος (κατά τα 2/3) τσιχλοφύσιγγα. Και σου σκάει το φάντομ. Τι θα κάνεις; Αναγκαστικά το πολυβόλο να βγει το 7άρι στη τρίτη. Και η η φάσσα 15 μέτρα μακρύτερα. Αυτά εννοούσα πριν.Εντάξει άμα είσαι συγκεντρωμένος δεν έχεις θέμα.Εξάλλου δεν κάνει και ΤΑ περάσματα ώστε να χάσουμε τον μπούσουλα, μπορεί να μείνουν και ως έχουν και να βαράμε τα κουνούπια...
Αχ! Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα, όχι όμως από τη πληθώρα των "ευγενών" θηραμάτων, αλλά γιατί για να γεμίσεις μιά ζώνη θα θέλεις ένα νεφρό...Θυμάμαι μου έλεγε ένας παππούς, στην τσίχλα δύσκολα σήκωναν τουφέκι. Και για κυνήγι οποίος είχε στη διάθεσή του μια ζώνη γεμάτη ήταν από τους προνομιούχους.
Verney Carron.. 2750gr, 2 τσοκ, 2 σκανδάλες...Η δικαννάρα άλλο. Την οποία όμως αναγκάστηκα να περιορίσω πολύ γιατί πλέον μου πέφτει βαριά (3450 gr).
Πολύ σωστή σκέψη. Την έχω κάνει και πήγα και στον Παπαδάκη (που τα φέρνει). Αλλά τα έχω ήδη, τα δουλεύω ακόμη με επιτυχία και μεγάλωσα πια και δεν είμαι τώρα για αντικαταστάσεις. Έτσι και όσο πάει....Verney Carron.. 2750gr, 2 τσοκ, 2 σκανδάλες...
24-28 gr φυσίγγια...
Τέλος...
Τώρα που γερνανε όλοι θα έρθουν σιγά σιγά στο club. Και μια vitoria για καβατζαVerney Carron.. 2750gr, 2 τσοκ, 2 σκανδάλες...
24-28 gr φυσίγγια...
Τέλος...
Αυτά είναι!!! Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό,όμως, το κοκεράκι!!!Verney Carron.. 2750gr, 2 τσοκ, 2 σκανδάλες...
24-28 gr φυσίγγια...
Τέλος...
Εντάξει το 28 και 10αρια αλλά 24;;πολύ αυστηρό, θα πέσει πίκρα αν δεν είσαι σούπερ κεντροτουφεκαω.Verney Carron.. 2750gr, 2 τσοκ, 2 σκανδάλες...
24-28 gr φυσίγγια...
Τέλος...
Μην το λες!Εντάξει το 28 και 10αρια αλλά 24;;πολύ αυστηρό, θα πέσει πίκρα αν δεν είσαι σούπερ κεντροτουφεκαω.
Θα πάρω 24άρια φέτος για την εμπειρία χρήσης ...Μην το λες!
Αν το σκέφτεσαι, άστο καλύτερα...Εντάξει το 28 και 10αρια αλλά 24;;πολύ αυστηρό, θα πέσει πίκρα αν δεν είσαι σούπερ κεντροτουφεκαω.
Ετσι είναι.Αν το σκέφτεσαι, άστο καλύτερα...
Ρίξε ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα.
Γενικά, όχι εσύ.
Πάρε και δες μόνος σου απλά μην κρίνεις κατευθείαν...Θα πάρω 24άρια φέτος για την εμπειρία χρήσης ...
Για πε ...
Οχι Παναγιωτη δεν ειναι....Εντάξει το 28 και 10αρια αλλά 24;;πολύ αυστηρό, θα πέσει πίκρα αν δεν είσαι σούπερ κεντροτουφεκαω.