Kostas ContraDosi
Moderator
Το πιο πιθανο ειναι, να εχει κλησει το καταστημα εδω κ χρονια κ να εχει ξεχασει την ιστοσελιδα ενεργή...http://www.actionmania.gr/products/el/9754/. Το αφεντικό τρελαθηκε
Το πιο πιθανο ειναι, να εχει κλησει το καταστημα εδω κ χρονια κ να εχει ξεχασει την ιστοσελιδα ενεργή...http://www.actionmania.gr/products/el/9754/. Το αφεντικό τρελαθηκε
οχι,απλα εγραψα για αυτα που εγω ξερω.Μόνο τα μπερετα σαν παραξενεψαν. Τα lambro classic τα έχει σταματήσει τρία χρόνια τωρα και η τιμή που γράφει για αυτά είναι προ 2016!
Ο Ζωτος πάντα γέμιζε σωστά και ποιοτικά φυσιγγια. Συνήθως χρησιμοποιεί πυρίτιδα ΜΒ32 καιΜΒ36.Του ζωτου τα φυσηγγια τα έχει δοκίμασε κανενας να μας πει με ισπανικές γεμίζει!
Εκεινο που θα ηθελα να δοκιμασω στο περπατητο, ειναι το Tarandula 30gr...βρησκεται πανω τερμα αριστερα στο ραφι, παρεα με 2 άλλες αραχνες....Δεν ισχυουν οι αναγραφομενες τιμές, έχουν μείνει εκεί κάτι χρόνια....
Το κατάστημα υπαρχει κ έχει κ ποικιλια φυσιγγιων(δεν τα έχει όλα στο σάιτ του)..
δηλαδη αμα αγορασει καποιος μεσω του σαιτ και πληρωσει τι θα του πουν? Μπορει καποιος ψαγμενος καταναλωτης να τον μαμησει. Εχουν και οι καταναλωτες δικαιώματα. Τι ειναι αυτοι ρε φιλε. Ειχα πεσει και εγω μια φορα σε κατι παρομοιο και ο εμπορακος πηγε να βγει και απο πανω. Εσυ μου λεει δε ξερεις τις τιμες?Δεν ισχυουν οι αναγραφομενες τιμές, έχουν μείνει εκεί κάτι χρόνια....
Το κατάστημα υπαρχει κ έχει κ ποικιλια φυσιγγιων(δεν τα έχει όλα στο σάιτ του)..
Μπαίνω το 2009 στο παντοπωλείο του χωριό μου και παίρνει το μάτι μου 4 κουτιά φυσίγγια δίπλα από κονσέρβες με καλαμαράκια.Τιμη με μαρκαδόρο πάνω 1300 δρχ,μετατροπή σε € ο κυρ Διονύσης και τέλος.Πέσανε ηρωικά στα περάσματα της φασσας στα Μάρμαρα.Κονδορας Ν6.Ηταν μάλλον ψιλά για το πυροβολικό του χωριού και ξέμειναν.Δεν ισχυουν οι αναγραφομενες τιμές, έχουν μείνει εκεί κάτι χρόνια....
Φαρμακερό!Εκεινο που θα ηθελα να δοκιμασω στο περπατητο, ειναι το Tarandula 30gr...βρησκεται πανω τερμα αριστερα στο ραφι, παρεα με 2 άλλες αραχνες....
Πάντα όταν βλέπω υπερβολικα χαμηλές τιμές σε οποιοδήποτε επώνυμο προιον περνω τηλ για επαλήθευση κ μετα παραγγέλνω......δηλαδη αμα αγορασει καποιος μεσω του σαιτ και πληρωσει τι θα του πουν? Μπορει καποιος ψαγμενος καταναλωτης να τον μαμησει. Εχουν και οι καταναλωτες δικαιώματα. Τι ειναι αυτοι ρε φιλε. Ειχα πεσει και εγω μια φορα σε κατι παρομοιο και ο εμπορακος πηγε να βγει και απο πανω. Εσυ μου λεει δε ξερεις τις τιμες?
Πόσο γουσταρα όταν αυτά τα μαγαζάκια, μπακαλικα,καφενεια, στα χωριά πουλουσαν κ φυσίγγια.......Μπαίνω το 2009 στο παντοπωλείο του χωριό μου και παίρνει το μάτι μου 4 κουτιά φυσίγγια δίπλα από κονσέρβες με καλαμαράκια.Τιμη με μαρκαδόρο πάνω 1300 δρχ,μετατροπή σε € ο κυρ Διονύσης και τέλος.Πέσανε ηρωικά στα περάσματα της φασσας στα Μάρμαρα.Κονδορας Ν6.Ηταν μάλλον ψιλά για το πυροβολικό του χωριού και ξέμειναν.
Και τα φυσίγγια του trab είναι καλά Σακηηηηηη για την τσίχλααααα...30ντα γραμαρια ειναι αρκαιτα για μεναααααα απο αρχη εως τελουςςςςς,,,ρουμελιωτης βεβαιαααααα
φετως δα δουλεψω φιλεμου τασο σκειτακαια στα ορτυκια και τρυγονια ν 8Και τα φυσίγγια του trab είναι καλά Σακηηηηηη για την τσίχλααααα...
σκουπααααα ολαααααααΚαι τα φυσίγγια του trab είναι καλά Σακηηηηηη για την τσίχλααααα...
για πες για φασσα. ενα για ολα? εισαι ο ανθρωπος μου30ντα γραμαρια ειναι αρκαιτα για μεναααααα απο αρχη εως τελουςςςςς,,,ρουμελιωτης βεβαιαααααα
36 γρ ν5 ρουμελιωτηηηηγια πες για φασσα. ενα για ολα? εισαι ο ανθρωπος μου
Γέμιζε για πολλά χρόνια με ισπανικές Μέχρι 33γρ,τα τελευταία 3,4 Χρόνια γεμίζει το μαύρο και κόκκινο με mb32.Του ζωτου τα φυσηγγια τα έχει δοκίμασε κανενας να μας πει με ισπανικές γεμίζει!
κατι πιο εκλεκτο? με δικανο 2,7 κιλα ριχνουμε Σακη. Εχω και το γεφυρι της Κόνιτσας στην ανω δεξια γναθο. Το χρυσοπληρωσα, μη το παρω στη μασχαλη Κατι ειπες για τριακοντα36 γρ ν5 ρουμελιωτηηηη