Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν βαρας στο βροντο...
προσπαθεις να παρεις την μπεκατσα...
Δοκιμασε να σκεφτεις ¨αφερμαριστη, δεν την θελω¨...
και θα μπει γιλεκο μονη της!
Αυτό θέλει πέντε μαθήματα γιόγκα και άλλα τόσα ψυχανάλυση.

Και ομως φιλε μου, το μυαλο τα πολυ απλα πραγματα δεν μπορει να κατανοησει...
Προσπαθει να σκεφτει πολυπλοκα...
Εγώ νομίζω ότι το μυαλό την έχει σκοτώσει ,μετά έρχεται η πράξη που σε προδίδουν χέρια καί επωμιση.

Τι πλάκα ρε παιδιά. Δεν έχω βαρεσει μπεκάτσα αφερμαριστη. Πόσες μου έχουν φύγει από τα πόδια σε κυνήγι τσίχλας όλες τις έχω χάσει. Σαν τον Πρέκα με το πολυβόλο τους ρίχνω και ακόμα πάνε. Ρεμιγκντον νίτρο μάγκνουμ νούμερο 13 θα βάλω την επόμενη.yelling.
Μόνο στην μπεκάτσα γίνεται αυτό ή γενικά?

Αυτό θέλει πέντε μαθήματα γιόγκα και άλλα τόσα ψυχανάλυση.
Έχασα μια εφέτος στο περπατητό που ακόμα ακόμα σηκώνομαι δύο βράδια τη βδομάδα ιδρωμένος βλέποντας πούπουλα να κατεβαίνουν "χορεύοντας" από το φωτιστικό του δωματίου μου

Μόνο στην μπεκάτσα γίνεται αυτό ή γενικά?
Στη μπεκάτσα , στη μπεκάτσα! Ψυχικό τραύμα από παιδί; Θα γίνω ποτέ καλά; Θυμάμαι την πρώτη που κλαμπανισα( θα πω δεκαοκτώ χρονών, αλλά... καταλαβαίνεις.) Σαν σε αργή κίνηση την έβλεπα, ούτε κατάλαβα πως άδειασα το δίκαννο. Ένιωσα ότι θα προλάβαινα να της ρίξω δεκατέσσερις όχι δύο φορές τόσο στρωτά μου βγήκε. Μετά έφταιγε το δίκαννο βέβαια και πήρα καραμπίνα. Αλλά μάλλον δεν έφταιγε το δίκαννο..think.

Φίλος βαράει μια τσίχλα ζωντανή και μου ζητάει να την βάλω ζωντανή στο γιλέκο.
Βαράει δεύτερη ζωντανή και πέφτει στην άκρη ενός μεγάλου θάμνου και προφανώς τρύπωσε.
Μου δίνει το όπλο του πέφτει στα 4 και προσπαθεί να την βρεί.
Μετά από κάνα δίλεπτο μου λέει πάμε δεν μπορώ να την βρω.
Τον κοιτάζω και βλέπω μια τσίχλα στον ώμο του σαν να ήταν παπαγάλος σε πειρατή.
Νάτη ρε η τσίχλα του λέω ...
Με το που γυρίζει το κεφάλι η τσίχλα τσιρίζει, τσιρίζει και αυτός από τον φόβο του (νόμιζε ότι του κάνω πλάκα και η τσίχλα όπως γύρισε ήταν 10 εκατοστά από τα μάτια του) και μπαίνει και αυτή μέσα στον θάμνο.
(Ήταν αυτή από το γιλέκο).
Λύθηκα στα γέλια.
Πρέπει να φάγαμε ένα τέταρτο εκεί και οι 2 μπουσουλώντας μέσα στα πουρνάρια.
Αποτέλεσμα zero.
.tired.
Πέρασαν 20 χρόνια και ακόμη το θυμάμαι ...

Έχασα μια εφέτος στο περπατητό που ακόμα ακόμα σηκώνομαι δύο βράδια τη βδομάδα ιδρωμένος βλέποντας πούπουλα να κατεβαίνουν "χορεύοντας" από το φωτιστικό του δωματίου μου
Αυτές οι αχαστες είναι που μένουν αξέχαστες. Φέτος την έπαθα πάλι! Αλλά την πρώτη μου δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Έφταιγε το δίκαννο, τα σφιχτά τσοκ, ότι δεν είχα φυσίγγι διασποράς όλα τα σκεφτόμουν εκτός από την μακακία που με δέρνει.

Φίλος βαράει μια τσίχλα ζωντανή και μου ζητάει να την βάλω ζωντανή στο γιλέκο.
Βαράει δεύτερη ζωντανή και πέφτει στην άκρη ενός μεγάλου θάμνου και προφανώς τρύπωσε.
Μου δίνει το όπλο του πέφτει στα 4 και προσπαθεί να την βρεί.
Μετά από κάνα δίλεπτο μου λέει πάμε δεν μπορώ να την βρω.
Τον κοιτάζω και βλέπω μια τσίχλα στον ώμο του σαν να ήταν παπαγάλος σε πειρατή.
Νάτη ρε η τσίχλα του λέω ...
Με το που γυρίζει το κεφάλι η τσίχλα τσιρίζει, τσιρίζει και αυτός από τον φόβο του (νόμιζε ότι του κάνω πλάκα και η τσίχλα όπως γύρισε ήταν 10 εκατοστά από τα μάτια του) και μπαίνει και αυτή μέσα στον θάμνο.
(Ήταν αυτή από το γιλέκο).
Λύθηκα στα γέλια.
Πρέπει να φάγαμε ένα τέταρτο εκεί και οι 2 μπουσουλώντας μέσα στα πουρνάρια.
Αποτέλεσμα zero.
.tired.
Πέρασαν 20 χρόνια και ακόμη το θυμάμαι ...
Αυτα τα τραβαμε βιντεο!!!!
.sarcastic.

Κάθε βράδυ γεμίζει το ταβάνι από κλαμπανισμενες Φασσες που με κοιτάνε και γελάνε,μία συγκεκριμένη περνάει τραβέρσα 5-6 φορές στον ύπνο μου λέγοντας...Δεν έχεις τρίτο?Να με ξύσεις στην πλάτη που με τρώει ρε?

Κάθε βράδυ γεμίζει το ταβάνι από κλαμπανισμενες Φασσες που με κοιτάνε και γελάνε,μία συγκεκριμένη περνάει τραβέρσα 5-6 φορές στον ύπνο μου λέγοντας...Δεν έχεις τρίτο?Να με ξύσεις στην πλάτη που με τρώει ρε?
Ελπίζω να μην τα είπες αυτά στον ψυχίατρο οταν πηγες να πάρεις βεβαίωση.

Status
Not open for further replies.
Back