Μα πήγε συστημένος με οδηγίες.Γιατί, ποιος είπε ότι του την έδωσε;
Μα πήγε συστημένος με οδηγίες.Γιατί, ποιος είπε ότι του την έδωσε;
ξες ξες!!!το 50€ έκανε όλη τη δουλειά να ξες
Ήταν εποχή προ βίντεο.Αυτα τα τραβαμε βιντεο!!!!
Με αυτόν έφερες τα καπάκια?Ήταν εποχή προ βίντεο.
Ξυπνάμε μια μέρα για Μεσολόγγι με τον ίδιο.
Αυτοκίνητο δικό του Seat κάτι ??? ολοκαίνουργιο (μιας εβδομάδας).
Μέχρι τις 10.00 είχαμε πάθει 3 λάστιχα.
Στην επιστροφή νύσταζε και του λέω φέρε μου το αυτοκίνητο ... Είσαι καλά ρε, καινούργιο αυτοκίνητο, γκαντέμη μου λέει μέσα στα νεύρα ...
Σε λίγο τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.
Βλέπω έντρομος τα βράχια να έρχονται πάνω μας και του σπρώχνω το τιμόνι προς την σωστή μεριά.
Ξύπνησε ... και δεν ξανακοιμήθηκε μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι
Άπειρες φάσεις με τον συγκεκριμένο ...
Βιάζεσαι και η αργή επωμιση όταν έχεις καλό κοντάκι είναι γρήγορη στη πραγματικότητα αυτή όμως που την πολυσκεφτεσαι και κανείς γρήγορα είναι λάθοςΔεν καταλαβαίνω τότε τι λάθος κάνω, στο βροντο βαράω κι εγώ!
όχι ... με άλλον ...Με αυτόν έφερες τα καπάκια?
Ποιος ήσουν ο Κώστας;Την πρώτη φορά που με είδε στην πόρτα φώναξε... Πίσω γορίλα!Την δεύτερη είχα γραβάτα ένα 50αρικο και δεν με θυμήθηκε...
Αρα τα χερια σου εχουν ανεξαρτητοποιηθει και δεν υπακουν στις εντολες του εγκεφαλου!Άμα ήταν έτσι θα έκανα 25 στα 25.
Γκρίκ Μάρκαλο, γιού νόου;;;;Ποιος ήσουν ο Κώστας;
Τα πλένουμε τα χεράκια μας σειρά...Έχω ένα κωλοχερο εκείνη την ημέρα
Γιατρέ μου είναι σοβαρό;;Αρα τα χερια σου εχουν ανεξαρτητοποιηθει και δεν υπακουν στις εντολες του εγκεφαλου!
Αυτο που ειπε πιο πανω ο Γιαννης ισχυει...ο εγκεφαλος δινει εντολη ¨πανικου¨και η επωμιση ειναι αλλου για αλλου...
Με πατέρα για περπατητό.Σε μέρα στα τσιχλοκοτσύφια σαν και εσένα χαμός.Πάει σε ένα πυκνό το σκυλί και ακούω έναν χαμό μέσα.Λέω εντάξει θα είναι πολλά τα πουλιά και γίνεται χαμός με το σκυλί.Οπως γυρίζω βλέπω την βασίλισσα να βγαίνει καρφί ευθεία πάνω και να κοπανάει στα κλαριά.Στρώνει της ρίχνω 2 με το ποζέ και έφυγε ατάραχη....Είχα μείνει παγωτό.Πιο κάτω σηκώθηκε άλλη μία που είχε πιάσει στην άκρη στο δρόμο και δεν προλάβαμε να κάνουμε κιχ.Του λέω πιάσε από εκεί του πατέρα μου εδώ θα έχει πιάσει.Βαριόταν είχε κουραστεί και πράγματι ήταν μέσα και στην άκρη τέρμα πάνω οπου σηκώθηκε και έφυγε ατούφεκιστη ξανά.Μετά πάμε καρτέρι και κάνω 13 πουλιά με 15 φυσίγγια....Είχα και τον πατέρα να με τσιγκλάει για το πως θα ήταν το σακίδιο μαζί με την βελουδομάτα...Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά!Ολα πέφτουν και όλα χάνονται! Γενάρης 2012 και περπατάω μονάχος μου! Έχω ένα κωλοχερο εκείνη την ημέρα και ότι πετάγεται από τσιχλοκοτσυφα πέφτει στουπι. Κατεβαίνω σε ένα ρεμα κάνει μπραφ μια μπεκατσα , ριχνω 2...παπαρια. Συνεχίζω και 50 μετρα πιο κατω σηκώνεται άλλη που πρόλαβα να ρίξω μια μπηχτη...παπαρια και αυτη. Περνά η κάτι αμπέλια και διασχίζω ένα δασάκι για να περάσω απεναντι. Μπραφ τριτη μπεκτσα και να πετάει παράλληλα με το δρομάκι τρώει 3...παπαρια και αυτη. Φτάνω στο γεφυράκι, καθομαι και ανάβω τσιγάρο απελπισμένος. Έρχεται ένας με δύο ποιντερ και βλέποντας τη πουλιαστρα λέει μπράβο φίλε βλέπω έχει τσιχλοκοτσυφα. Μπεκατσες τίποτα , 3 ώρες ψάχνω ούτε μυρωδιά δεν πηραν......
Δεν του είπες δώσε τα ποιντερ να κάνουν παρέα σε καμιά γριά.Ολα πέφτουν και όλα χάνονται! Γενάρης 2012 και περπατάω μονάχος μου! Έχω ένα κωλοχερο εκείνη την ημέρα και ότι πετάγεται από τσιχλοκοτσυφα πέφτει στουπι. Κατεβαίνω σε ένα ρεμα κάνει μπραφ μια μπεκατσα , ριχνω 2...παπαρια. Συνεχίζω και 50 μετρα πιο κατω σηκώνεται άλλη που πρόλαβα να ρίξω μια μπηχτη...παπαρια και αυτη. Περναω κάτι αμπέλια και διασχίζω ένα δασάκι για να περάσω απεναντι. Μπραφ τριτη μπεκτσα και να πετάει παράλληλα με το δρομάκι , τρώει 3...παπαρια και αυτη. Φτάνω στο γεφυράκι, καθομαι και ανάβω τσιγάρο απελπισμένος. Έρχεται ένας με δύο ποιντερ και βλέποντας τη πουλιαστρα λέει μπράβο φίλε βλέπω έχει τσιχλοκοτσυφα. Μπεκατσες τίποτα , 3 ώρες ψάχνω ούτε μυρωδιά δεν πηραν......
Εχουν χαθεί πολλα slow motion θηράματα από βιασύνη σε συνδιασμο με υπερβολική σιγουριά....Στη μπεκάτσα , στη μπεκάτσα! Ψυχικό τραύμα από παιδί; Θα γίνω ποτέ καλά; Θυμάμαι την πρώτη που κλαμπανισα( θα πω δεκαοκτώ χρονών, αλλά... καταλαβαίνεις.) Σαν σε αργή κίνηση την έβλεπα, ούτε κατάλαβα πως άδειασα το δίκαννο. Ένιωσα ότι θα προλάβαινα να της ρίξω δεκατέσσερις όχι δύο φορές τόσο στρωτά μου βγήκε. Μετά έφταιγε το δίκαννο βέβαια και πήρα καραμπίνα. Αλλά μάλλον δεν έφταιγε το δίκαννο.
Μου ήρθαν διαφορά στο μυαλό αλλά επειδή ήταν πιτσκρικας κρατηθηκα. Τον έστειλα στις δύο στο ρεμα αν και στην αρχή νόμιζε ότι τον κοροιδευα.Δεν του είπες δώσε τα ποιντερ να κάνουν παρέα σε καμιά γριά.
όλοι έτσι είμαστε ... απλά το πουλί διαφέρει ...Τελικα ειμαστε λιγοι εμεις οι ¨τουφεκια και πουλι¨...