Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτα τα τραβαμε βιντεο!!!!
.sarcastic.
Ήταν εποχή προ βίντεο.

Ξυπνάμε μια μέρα για Μεσολόγγι με τον ίδιο.
Αυτοκίνητο δικό του Seat κάτι ??? ολοκαίνουργιο (μιας εβδομάδας).
Μέχρι τις 10.00 είχαμε πάθει 3 λάστιχα.
Στην επιστροφή νύσταζε και του λέω φέρε μου το αυτοκίνητο ... Είσαι καλά ρε, καινούργιο αυτοκίνητο, γκαντέμη μου λέει μέσα στα νεύρα ...
Σε λίγο τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.
Βλέπω έντρομος τα βράχια να έρχονται πάνω μας και του σπρώχνω το τιμόνι προς την σωστή μεριά.
Ξύπνησε ... και δεν ξανακοιμήθηκε μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι :)

Άπειρες φάσεις με τον συγκεκριμένο ...

Ήταν εποχή προ βίντεο.

Ξυπνάμε μια μέρα για Μεσολόγγι με τον ίδιο.
Αυτοκίνητο δικό του Seat κάτι ??? ολοκαίνουργιο (μιας εβδομάδας).
Μέχρι τις 10.00 είχαμε πάθει 3 λάστιχα.
Στην επιστροφή νύσταζε και του λέω φέρε μου το αυτοκίνητο ... Είσαι καλά ρε, καινούργιο αυτοκίνητο, γκαντέμη μου λέει μέσα στα νεύρα ...
Σε λίγο τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.
Βλέπω έντρομος τα βράχια να έρχονται πάνω μας και του σπρώχνω το τιμόνι προς την σωστή μεριά.
Ξύπνησε ... και δεν ξανακοιμήθηκε μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι :)

Άπειρες φάσεις με τον συγκεκριμένο ...
Με αυτόν έφερες τα καπάκια?

Δεν καταλαβαίνω τότε τι λάθος κάνω, στο βροντο βαράω κι εγώ!
Βιάζεσαι και η αργή επωμιση όταν έχεις καλό κοντάκι είναι γρήγορη στη πραγματικότητα αυτή όμως που την πολυσκεφτεσαι και κανείς γρήγορα είναι λάθος

1987 πηγαίνω 2α γυμνασίου έρχεται καταχείμωνο ο θείος μου στο χωριό μιλάμε για πολύ κρύο ,μου λέει πάμε για μπεκάτσες ανεβαίνουμε σε προσκείμενο βουνό που ξέραμε εγώ με το κουτσχαρ μόνο ένα από τα σκυλιά του πατέρα μου αυτός με δύο σετερ λαβερακ σε ένα σημείο στα 100 μέτρα δίπλα δίπλα δύο φέρμες ο σκύλος εμένα τις παίρνω και τις δύο ο μπάρμπας μου έχει σκάσει είχε και ελατωμα να θέλει να σκοτώνει τα περισσότερα ,συνεχίζοντας σε μέρος με αγκάθια μέχρι 1μετρο ύψος καθαρό πεδίο πατάω μια από το πόδι μου τις ρίχνω 4 ντουφεκιες με τη 302 ακόμα τις θυμάμαι και μου φεύγει,Ενολιγοις έβγαλε και αυτός δύο και πήρε και ψάχνοντας στο περίπου έβγαλε και αυτή που μου έφυγε και την πήρε σκορ 3-2 υπέρ του.Αργα μεσημέρι έρχεται ο πατέρας μου τις έγινε μου λέει κατά τις 3 η ώρα βγάλαμε του λέω 5 μπεκάτσες τις πήραμε μόλις το ακούει περνει το κουτσχαρ ξανα όχι το ποιντερ πάει και γυρίζει νύχτα με 7 σε άλλο μέρος .Εγκεφαλικό ο θείος μου χαχαχαχα αλλά θυμάμαι αυτές τις 4 τουφεκιές σε ένα πουλί να μου φεύγει στο καθαρό τι θυμαμαι σαν χτες.

Άμα ήταν έτσι θα έκανα 25 στα 25.
Αρα τα χερια σου εχουν ανεξαρτητοποιηθει και δεν υπακουν στις εντολες του εγκεφαλου! .yel.
Αυτο που ειπε πιο πανω ο Γιαννης ισχυει...ο εγκεφαλος δινει εντολη ¨πανικου¨και η επωμιση ειναι αλλου για αλλου...

Ολα πέφτουν και όλα χάνονται! Γενάρης 2012 και περπατάω μονάχος μου! Έχω ένα κωλοχερο εκείνη την ημέρα και ότι πετάγεται από τσιχλοκοτσυφα πέφτει στουπι. Κατεβαίνω σε ένα ρεμα κάνει μπραφ μια μπεκατσα , ριχνω 2...παπαρια. Συνεχίζω και 50 μετρα πιο κατω σηκώνεται άλλη που πρόλαβα να ρίξω μια μπηχτη...παπαρια και αυτη. Περναω κάτι αμπέλια και διασχίζω ένα δασάκι για να περάσω απεναντι. Μπραφ τριτη μπεκτσα και να πετάει παράλληλα με το δρομάκι , τρώει 3...παπαρια και αυτη. Φτάνω στο γεφυράκι, καθομαι και ανάβω τσιγάρο απελπισμένος. Έρχεται ένας με δύο ποιντερ και βλέποντας τη πουλιαστρα λέει μπράβο φίλε βλέπω έχει τσιχλοκοτσυφα. Μπεκατσες τίποτα , 3 ώρες ψάχνω ούτε μυρωδιά δεν πηραν......

Αρα τα χερια σου εχουν ανεξαρτητοποιηθει και δεν υπακουν στις εντολες του εγκεφαλου! .yel.
Αυτο που ειπε πιο πανω ο Γιαννης ισχυει...ο εγκεφαλος δινει εντολη ¨πανικου¨και η επωμιση ειναι αλλου για αλλου...
Γιατρέ μου είναι σοβαρό;;

Ολα πέφτουν και όλα χάνονται! Γενάρης 2012 και περπατάω μονάχος μου! Έχω ένα κωλοχερο εκείνη την ημέρα και ότι πετάγεται από τσιχλοκοτσυφα πέφτει στουπι. Κατεβαίνω σε ένα ρεμα κάνει μπραφ μια μπεκατσα , ριχνω 2...παπαρια. Συνεχίζω και 50 μετρα πιο κατω σηκώνεται άλλη που πρόλαβα να ρίξω μια μπηχτη...παπαρια και αυτη. Περνά η κάτι αμπέλια και διασχίζω ένα δασάκι για να περάσω απεναντι. Μπραφ τριτη μπεκτσα και να πετάει παράλληλα με το δρομάκι τρώει 3...παπαρια και αυτη. Φτάνω στο γεφυράκι, καθομαι και ανάβω τσιγάρο απελπισμένος. Έρχεται ένας με δύο ποιντερ και βλέποντας τη πουλιαστρα λέει μπράβο φίλε βλέπω έχει τσιχλοκοτσυφα. Μπεκατσες τίποτα , 3 ώρες ψάχνω ούτε μυρωδιά δεν πηραν......
Με πατέρα για περπατητό.Σε μέρα στα τσιχλοκοτσύφια σαν και εσένα χαμός.Πάει σε ένα πυκνό το σκυλί και ακούω έναν χαμό μέσα.Λέω εντάξει θα είναι πολλά τα πουλιά και γίνεται χαμός με το σκυλί.Οπως γυρίζω βλέπω την βασίλισσα να βγαίνει καρφί ευθεία πάνω και να κοπανάει στα κλαριά.Στρώνει της ρίχνω 2 με το ποζέ και έφυγε ατάραχη....Είχα μείνει παγωτό.Πιο κάτω σηκώθηκε άλλη μία που είχε πιάσει στην άκρη στο δρόμο και δεν προλάβαμε να κάνουμε κιχ.Του λέω πιάσε από εκεί του πατέρα μου εδώ θα έχει πιάσει.Βαριόταν είχε κουραστεί και πράγματι ήταν μέσα και στην άκρη τέρμα πάνω οπου σηκώθηκε και έφυγε ατούφεκιστη ξανά.Μετά πάμε καρτέρι και κάνω 13 πουλιά με 15 φυσίγγια....Είχα και τον πατέρα να με τσιγκλάει για το πως θα ήταν το σακίδιο μαζί με την βελουδομάτα...Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά!

Ολα πέφτουν και όλα χάνονται! Γενάρης 2012 και περπατάω μονάχος μου! Έχω ένα κωλοχερο εκείνη την ημέρα και ότι πετάγεται από τσιχλοκοτσυφα πέφτει στουπι. Κατεβαίνω σε ένα ρεμα κάνει μπραφ μια μπεκατσα , ριχνω 2...παπαρια. Συνεχίζω και 50 μετρα πιο κατω σηκώνεται άλλη που πρόλαβα να ρίξω μια μπηχτη...παπαρια και αυτη. Περναω κάτι αμπέλια και διασχίζω ένα δασάκι για να περάσω απεναντι. Μπραφ τριτη μπεκτσα και να πετάει παράλληλα με το δρομάκι , τρώει 3...παπαρια και αυτη. Φτάνω στο γεφυράκι, καθομαι και ανάβω τσιγάρο απελπισμένος. Έρχεται ένας με δύο ποιντερ και βλέποντας τη πουλιαστρα λέει μπράβο φίλε βλέπω έχει τσιχλοκοτσυφα. Μπεκατσες τίποτα , 3 ώρες ψάχνω ούτε μυρωδιά δεν πηραν......
Δεν του είπες δώσε τα ποιντερ να κάνουν παρέα σε καμιά γριά.

Στη μπεκάτσα , στη μπεκάτσα! Ψυχικό τραύμα από παιδί; Θα γίνω ποτέ καλά; Θυμάμαι την πρώτη που κλαμπανισα( θα πω δεκαοκτώ χρονών, αλλά... καταλαβαίνεις.) Σαν σε αργή κίνηση την έβλεπα, ούτε κατάλαβα πως άδειασα το δίκαννο. Ένιωσα ότι θα προλάβαινα να της ρίξω δεκατέσσερις όχι δύο φορές τόσο στρωτά μου βγήκε. Μετά έφταιγε το δίκαννο βέβαια και πήρα καραμπίνα. Αλλά μάλλον δεν έφταιγε το δίκαννο..think.
Εχουν χαθεί πολλα slow motion θηράματα από βιασύνη σε συνδιασμο με υπερβολική σιγουριά....
Η επειδή το επιτρέπουν οι συνθήκες προσπαθουμε να τα σκοπευσουμε όσο το δυνατόν..καλυτερα, αργή επωμιση, παρακολουθηση του στόχου μαζι με την κάννη, κ καθυστερηση στο πατημα της σκανδάλης....
Μπεκάτσα(στην προκειμενη)στο πυκνο,η γκαζωμενη λίγο πριν μας βάλει εμπόδιο, γρήγορη επωμιση με ακαριαίο πατημα σκανδαλης, κ στο μυαλό μας να υπάρχει ο φόβος της σστοχιας κ όμως πεφτει......
Γιατί άραγε.......

Status
Not open for further replies.
Back