Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
απλως φιλε μου σου υπενθυμιζω οτι αυτο το θεματακι οτι και καλα τα μπενελλι δεν σκοτωνουν ειναι η μεγαλυτερη ανοησια που εχει λεχθει ποτε ... αλλα μερικοι συνεχιζουν να την υποστηριζουν... αν δεν κανουν πλακα βεβαια!!!
Εννοείται ότι κάνω πλάκα φίλε μου! Peace and love.love.

Ειναι κρίμα να τα ρίξω τα άτημα....yel. .big smile.
Λίιιγο παλιες καλες εποχες....αγορασμενα πριν 2 χρόνια...φωτια και τα 2 τα συγκεκριμενα...τα φυλαω, σαν τα ματια μου να τα θυμαμαι...

Υ.Γ. Το 30gr στο μπεκατσίνη κ στην τσιχλα που τα εριξα δοκιμαστικα, ηταν άπαιχτα...το δε Bior Sporting 28gr παλι...σκουπα στα απογευματινα...αααχχχ..!! .love.

20220525_231033.jpg
20220525_232138.jpg

Λίιιγο παλιες καλες εποχες....αγορασμενα πριν 2 χρόνια...φωτια και τα 2 τα συγκεκριμενα...τα φυλαω, σαν τα ματια μου να τα θυμαμαι...

Υ.Γ. Το 30gr στο μπεκατσίνη κ στην τσιχλα που τα εριξα δοκιμαστικα, ηταν άπαιχτα...το δε Bior Sporting 28gr παλι...σκουπα στα απογευματινα...αααχχχ..!! .love.

View attachment 49167
View attachment 49168
Καλά ρε Κωτσο νο11 σκάγια βλέπω εκεί? Ούτε πεταλούδες να κυνηγαγες .yelling.

View attachment 49167
View attachment 49168
Ωραία όψη τα χρυσά αλλά τσουρουτια στον παφιλα.

View attachment 49167
View attachment 49168
Μάκαρη να μπόρεση να ξανα βγάλη φυσηγγια παλη

Γυρνώ από κωπαιδα και σταματώ για καφέ σε έναν φίλο.
Κάτω από τη μουριά ο παππούς...
- Τι ρίχνεις στα ορτυκια;
- 9αρια....
- Σκάγια ρίχνεις;
- 9αρια.
- Ααα, όχι παλικάρι μου εμείς στα ορτυκια γεμίζαμε και ρίχναμε φακές!!

Γιατί Κώστα; Είχαν τελειώσει τα ορτύκια απ'τα ράφια;
.sarcastic.
Οχι ρε συ ..δεν ειχα ραφια να βαλω τα ορτυκια...
Σκάγια ρίχνετε στα ορτυκια;
Οχι..τρελαθηκες...;;;
Αλατι τους ριχνω για προεργασια πριν το ψησιμο...

Γυρνώ από κωπαιδα και σταματώ για καφέ σε έναν φίλο.
Κάτω από τη μουριά ο παππούς...
- Τι ρίχνεις στα ορτυκια;
- 9αρια....
- Σκάγια ρίχνεις;
- 9αρια.
- Ααα, όχι παλικάρι μου εμείς στα ορτυκια γεμίζαμε και ρίχναμε φακές!!
Ορτύκια με φακές ωραία συνταγή.

Ξερουμε εαν πρόκειται να ξαναγεμίζει ο Φαντομ?
Δεν ασχολειται πλεον ο Αντωνης με γομώσεις φυσιγγιων...
Μονο υλικα, τα οποια πανε "κοντρα" στους δυσκολους καιρους των οικονομικων μας, παραμενοντας οσο γινεται κοντα, στους καταναλωτες της ιδιογόμωσης κ οχι μονο...

Δεν ασχολειται πλεον ο Αντωνης με γομώσεις φυσιγγιων...
Μονο υλικα, τα οποια πανε "κοντρα" στους δυσκολους καιρους των οικονομικων μας, παραμενοντας οσο γινεται κοντα, στους καταναλωτες της ιδιογόμωσης κ οχι μονο...
Άσε καταλάβαμε,έχεις ποσοστά .yel.

Status
Not open for further replies.
Back