Όταν με βάζουν καρτέρι για λαγό βρίσκουν να περάσουν από πάνω μου φασσες και δεντροτσιχλες. Μόλις πω ότι θα ντουφεκισω την επόμενη, εξαφανιζολ!!!ρε παιδια...δενδροτσιχλες με τι νουμερο κυνηγατε; και ποσα γραμμαρια;...ειναι και πονηρες οι ατιμες....μπορει να κανεις αλλο κυνηγι και να περνανε απο πανω σου στα 15 μετρα 5-6 μαζι συνεχεια...μολις πας να τις κυνηγησεις, εξαφανιζονται....
Ακριβώς.. Ακριβως αυτό... ΧαχαχαΌταν με βάζουν καρτέρι για λαγό βρίσκουν να περάσουν από πάνω μου φασσες και δεντροτσιχλες. Μόλις πω ότι θα ντουφεκισω την επόμενη, εξαφανιζολ!!!
Γιατί χαζεύεις στο καρτέρι του λαγού?Όταν με βάζουν καρτέρι για λαγό βρίσκουν να περάσουν από πάνω μου φασσες και δεντροτσιχλες. Μόλις πω ότι θα ντουφεκισω την επόμενη, εξαφανιζολ!!!
Έχω ακούσει τα δώδεκα Ευαγγελία όταν με είδε ο πατέρας μου, την ώρα που το σκυλί έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον σε μια πατουλια όπως λέμε, να έχω βγάλει κινητό και να προσπαθώ να βρω τι φυτό είναι αυτό που έβλεπα φωτογραφίζοντας το με μια εφαρμογή του κινητού Άγριο καρότο πατέρα! Το ήξερες; ΧαχαχαχαχαΓιατί χαζεύεις στο καρτέρι του λαγού?
ειναι και πονηρες οι ατιμες....μπορει να κανεις αλλο κυνηγι και να περνανε απο πανω σου στα 15 μετρα 5-6 μαζι συνεχεια...μολις πας να τις κυνηγησεις, εξαφανιζονται....
Είναι όντως παμπόνηρες και αναποδιασμένες οι τσαρτσάρες (καλά οι φάσσες δεν το συζητάμε, είπαμε κ@ρ*****), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όταν πάμε για λάγο είναι κυρίως πρωί που αυτές παίζουν πιο πολύ και όταν λήγει το κυνήγι του λαγού είναι πια πιο μεσημέρι που είναι πιο στατικές και έχει ηρεμήσει επίσης το βουνό από σκυλιά και κυνηγούς που τις ανακατεύει...Όταν με βάζουν καρτέρι για λαγό βρίσκουν να περάσουν από πάνω μου φασσες και δεντροτσιχλες. Μόλις πω ότι θα ντουφεκισω την επόμενη, εξαφανιζολ!!!
Από την έναρξη (τις ντοπιάρες) έως και τα πρώτα κρύα 32 γραμ Νο8, αργότερα 33/34 νο7. Μάρκες imperial, formula 206 ή nsi speed, choke brain MRρε παιδια...δενδροτσιχλες με τι νουμερο κυνηγατε; και ποσα γραμμαρια;...
Κατάλαβα...Ο μικρός κλαμπανιστης σε νέες περιπέτειες.Οταν είμαστε στο καρτέρι του λαγού δεν πάνα πετάει η Μπελούτσι με ανοιχτά τα πόδια από επάνω... Εμείς την δουλειά μας.Οσο αφορά τις άλλες,7-8Χ32.Ξερω...πεφτουν και με 28αρια αλλά λεφτά υπάρχουν προς το παρών.Έχω ακούσει τα δώδεκα Ευαγγελία όταν με είδε ο πατέρας μου, την ώρα που το σκυλί έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον σε μια πατουλια όπως λέμε, να έχω βγάλει κινητό και να προσπαθώ να βρω τι φυτό είναι αυτό που έβλεπα φωτογραφίζοντας το με μια εφαρμογή του κινητού Άγριο καρότο πατέρα! Το ήξερες; Χαχαχαχαχα
και εγω συμφωνω με το 33-34 διοτι αν εισαι καπου καρτερι που παιζουν ειναι πολυ πιθανο να ριχνεις σχετικα μακριαΕίναι όντως παμπόνηρες και αναποδιασμένες οι τσαρτσάρες (καλά οι φάσσες δεν το συζητάμε, είπαμε κ@ρ*****), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όταν πάμε για λάγο είναι κυρίως πρωί που αυτές παίζουν πιο πολύ και όταν λήγει το κυνήγι του λαγού είναι πια πιο μεσημέρι που είναι πιο στατικές και έχει ηρεμήσει επίσης το βουνό από σκυλιά και κυνηγούς που τις ανακατεύει...
Από την έναρξη (τις ντοπιάρες) έως και τα πρώτα κρύα 32 γραμ Νο8, αργότερα 33/34 νο7. Μάρκες imperial, formula 206 ή nsi speed, choke brain MR
Έμεινες και εσύ με τον λαγό στο χέρι, κάτι είναι κι αυτό όμως ε!εχω βαρεσει ενα λαγο και κατεβαινω για το αμαξι..τουφεκι στην πλατη, λαγο στο ενα χερι, σκυλι δεμενο στο αλλο χερι...15 φασσες ερχονται και καθονται στα 25 μετρα σε μια σαρα σαν να μην υπηρχα εκει..εν τω μεταξυ ημουν εντελως εκτεθειμενος...αν ειχα τα χερια μου ελευθερα θα περνουσαν κανενα χιλιομετρο μακρια
Μωρέ άμα τον δω δε γλυτώνει, αλλά κάνω τα στραβά μάτιαΚατάλαβα...Ο μικρός κλαμπανιστης σε νέες περιπέτειες.Οταν είμαστε στο καρτέρι του λαγού δεν πάνα πετάει η Μπελούτσι με ανοιχτά τα πόδια από επάνω... Εμείς την δουλειά μας.Οσο αφορά τις άλλες,7-8Χ32.Ξερω...πεφτουν και με 28αρια αλλά λεφτά υπάρχουν προς το παρών.
6-7-8 σε 32 ή 36ρε παιδια...δενδροτσιχλες με τι νουμερο κυνηγατε; και ποσα γραμμαρια;...ειναι και πονηρες οι ατιμες....μπορει να κανεις αλλο κυνηγι και να περνανε απο πανω σου στα 15 μετρα 5-6 μαζι συνεχεια...μολις πας να τις κυνηγησεις, εξαφανιζονται....
O μόνος λόγος που δεν πάω με πιο λίγα γραμμάρια είναι για να καλύψω με επαρκή πυκνότητα βολής την πιθανότητα να βαρέσω και καμία πιασμένη φάσα που πάντα έρχεται στο ξεκάρφωτο στα μέρη με δεντρότσιχλες. Αλλιώς και τα 28 αποκλειστικά για αυτές και αν ξέρεις το μέρος σίγουρα μπορείς να κάνεις δουλειά...Ξερω...πεφτουν και με 28αρια αλλά λεφτά υπάρχουν προς το παρών.
δεν ειχα σακιδιο....οχι , λαθος..ειχα πισω στο γιλεκο..αλλα ηταν αυτος που με ειχε παιδεψει εκει σε κατι ρεματα και νεορφαγωματα και τον πηρα και εκοψα κατηφορο...ποιες φασσες τωρα;;;Έμεινες και εσύ με τον λαγό στο χέρι, κάτι είναι κι αυτό όμως ε!
δεν ξερω αν εχει συμβει μονο σε μενα..αλλα οταν εντοπιζω απο που περνανε και τη στηνω, μετα περνανε απο εκει που καθομουν πριν...O μόνος λόγος που δεν πάω με πιο λίγα γραμμάρια είναι για να καλύψω με επαρκή πυκνότητα βολής την πιθανότητα να βαρέσω και καμία πιασμένη φάσα που πάντα έρχεται στο ξεκάρφωτο στα μέρη με δεντρότσιχλες. Αλλιώς και τα 28 αποκλειστικά για αυτές και αν ξέρεις το μέρος σίγουρα μπορείς να κάνεις δουλειά...
Στα μπασίματα 1 δενδρότσιχλα που έκανε το λάθος να περάσει έπεσε με cheddite 28gr no8 και άλλη μία που το είχα πει ψήναμε στο χωριό και έριξε ένας μπεκατσάς από πάνω και ανέμιζαν.Παίρνω το όπλο και κατέβασα μία από το θεό, ακόμα παραμιλάει ο πατέρας! Πρώτη με μπαικαλ ιζη54 και δεύτερη με τοζ34! Cheddite 28gr no8 και τις 2 φορές! Την 2η τόσο ψηλά που ήταν την έτρεχε σε μια αλάνα ο πατέρας, μιλάμε για επικό σόου!!O μόνος λόγος που δεν πάω με πιο λίγα γραμμάρια είναι για να καλύψω με επαρκή πυκνότητα βολής την πιθανότητα να βαρέσω και καμία πιασμένη φάσα που πάντα έρχεται στο ξεκάρφωτο στα μέρη με δεντρότσιχλες. Αλλιώς και τα 28 αποκλειστικά για αυτές και αν ξέρεις το μέρος σίγουρα μπορείς να κάνεις δουλειά...
Επειδή στα δικά μας βουνά άμα δεις φασσα είναι σαν να είδες πτεροσαυρο , νο9 στα απο 28 μέχρι 32 γραμμάρια και δεν θέλουν τίποτα αλλο. Αυτά με θερμοκρασία άνω του μηδενός. Αν έχει παγωνιά νο7...O μόνος λόγος που δεν πάω με πιο λίγα γραμμάρια είναι για να καλύψω με επαρκή πυκνότητα βολής την πιθανότητα να βαρέσω και καμία πιασμένη φάσα που πάντα έρχεται στο ξεκάρφωτο στα μέρη με δεντρότσιχλες. Αλλιώς και τα 28 αποκλειστικά για αυτές και αν ξέρεις το μέρος σίγουρα μπορείς να κάνεις δουλειά...
Βάλε και νο8!Επειδή στα δικά μας βουνά άμα δεις φασσα είναι σαν να είδες πτεροσαυρο , νο9 στα απο 28 μέχρι 32 γραμμάρια και δεν θέλουν τίποτα αλλο. Αυτά με θερμοκρασία άνω του μηδενός. Αν έχει παγωνιά νο7...
Γιατι αμα κυνηγα γκομενες τι κανει;Γιατί χαζεύεις στο καρτέρι του λαγού?
Αμα δεν σε ταισε το ελληνικο ενδημικο ´´σφαλιαρα ασπαραγκους´´ παλι καλαΈχω ακούσει τα δώδεκα Ευαγγελία όταν με είδε ο πατέρας μου, την ώρα που το σκυλί έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον σε μια πατουλια όπως λέμε, να έχω βγάλει κινητό και να προσπαθώ να βρω τι φυτό είναι αυτό που έβλεπα φωτογραφίζοντας το με μια εφαρμογή του κινητού Άγριο καρότο πατέρα! Το ήξερες; Χαχαχαχαχα