Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα σε φτάσουν για 15 τσίχλες?
Σίγουρα..... Αφου δεν πηρε 24 κ 28γρ.....

Έτσι θέλω να πιστεύω! .yel.
Υ.Γ τασάρα έχω μόνο μπροστά κάμερα, πίσω γιοκ.Ποια θες ή όλα;
Μπροστά θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται, πισω δεν μας νοιάζει χαχαχαχα

Τα cobra βγάλε φωτο να δω αν άλλαξαν τυπωμα......
Mονο cheddite γέμιζε τότε, αργότερα κ maxam λόγω ισπανικών...
Ρε άσε τις δοκιμες! Είπαμε 24 γραμμάρια από τρυγόνια μέχρι τσαρτσαρες στα ελατα με -5.....
Τελικά αυτά τα σκητ είναι κ πολυ ξεσκητ....

Βρε κουφαλίτσες πλέον σε συμφέρει όπως είπα να ρίξεις κάτι παραπάνω δηλαδή 30-32 και 34 αν βρεις ευκαιρία.Αλλιώς μόνο 28 θα έριχνα και 24 σε εξτρίμ καταστάσεις!Έγινε Τάσο, έφτασεεεε!!!!

Δεν ξέρω , εμένα μου αρεσαν. Με ένα κουτί πήρα 12 πουλιά και τα εριχνα πρώτη φορα. Δεν ήθελα και το πολύ να πάρω μια 500αρα σκητ απο τον Ρουμελιώτη. 20×12=240....

Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!:)
Μπορούμε να ακουμπήσουμε?

Παλαιότερα είχε κ το cobra μαυρο στα 32γρ (για αυτό έλεγα παραπανω) αλλά από ότι βλέπω στο site του το σταμάτησε..
Και άφησε το μπλε 34γρ....

View attachment 50710
Τα βέλος μόνο σε νο10 τα είχε.Όλα με cheddite είναι και με προσεγμένα κλεισίματα!

Τα βελος 32γρ ειναι πολυ καλο φυσιγγι.Τα εριξα προπερσυ(οσο προλαβα)και μου αρεσαν.Τα ξαναπηραμε με δυο φιλους παλι περσυ και μειναμε παλι ευχαριστημενοι,οπως και με την επικοινωνια με τον Βασιλη.Τωρα απο τιμες δεν ξερω τι θα γινει...

Τα βελος 32γρ ειναι πολυ καλο φυσιγγι.Τα εριξα προπερσυ(οσο προλαβα)και μου αρεσαν.Τα ξαναπηραμε με δυο φιλους παλι περσυ και μειναμε παλι ευχαριστημενοι,οπως και με την επικοινωνια με τον Βασιλη.Τωρα απο τιμες δεν ξερω τι θα γινει...
7,5€ αγορασμένα με παλιό στοκ,όπου στα νέα η τιμή θα ανέβει...

Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!:)
Καλοριχτα Χρηστάρα, να μην σου φτάσουν!
Τα 30αρια του Αβραμόπουλου είναι σφιχτά, άστα να πέρνουν μέτρα!!! :)

Καλοριχτα Χρηστάρα, να μην σου φτάσουν!
Τα 30αρια του Αβραμόπουλου είναι σφιχτά, άστα να πέρνουν μέτρα!!! :)
Ευχαριστώ πολύ Αρίστο να 'σαι καλά!!!!:D
Ναι, κάτι μου είπε ο Κώστας αλλά και ο Γιώργος ότι όλα 30-32-34 ειναι σφικτά!

Status
Not open for further replies.
Back