Μην μου φοβού- αγχώ!15 ανα κουτάκι εννοείς???? Αυτός ρε είναι χειρότερος από εμενα. Θα χάσεις την μπάλα ρε με τοσα διαφορετικά φυσίγγια!!!
Μην μου φοβού- αγχώ!15 ανα κουτάκι εννοείς???? Αυτός ρε είναι χειρότερος από εμενα. Θα χάσεις την μπάλα ρε με τοσα διαφορετικά φυσίγγια!!!
Ρε άσε τις δοκιμες! Είπαμε 24 γραμμάρια από τρυγόνια μέχρι τσαρτσαρες στα ελατα με -5.....Μην μου φοβού- αγχώ!
Σίγουρα..... Αφου δεν πηρε 24 κ 28γρ.....Θα σε φτάσουν για 15 τσίχλες?
Μπροστά θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται, πισω δεν μας νοιάζει χαχαχαχαΈτσι θέλω να πιστεύω!
Υ.Γ τασάρα έχω μόνο μπροστά κάμερα, πίσω γιοκ.Ποια θες ή όλα;
Τελικά αυτά τα σκητ είναι κ πολυ ξεσκητ....Ρε άσε τις δοκιμες! Είπαμε 24 γραμμάρια από τρυγόνια μέχρι τσαρτσαρες στα ελατα με -5.....
Βρε κουφαλίτσες πλέον σε συμφέρει όπως είπα να ρίξεις κάτι παραπάνω δηλαδή 30-32 και 34 αν βρεις ευκαιρία.Αλλιώς μόνο 28 θα έριχνα και 24 σε εξτρίμ καταστάσεις!Έγινε Τάσο, έφτασεεεε!!!!Σίγουρα..... Αφου δεν πηρε 24 κ 28γρ.....
Μπροστά θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται, πισω δεν μας νοιάζει χαχαχαχα
Τα cobra βγάλε φωτο να δω αν άλλαξαν τυπωμα......
Mονο cheddite γέμιζε τότε, αργότερα κ maxam λόγω ισπανικών...
Τελικά αυτά τα σκητ είναι κ πολυ ξεσκητ....
Δεν ξέρω , εμένα μου αρεσαν. Με ένα κουτί πήρα 12 πουλιά και τα εριχνα πρώτη φορα. Δεν ήθελα και το πολύ να πάρω μια 500αρα σκητ απο τον Ρουμελιώτη. 20×12=240....Σίγουρα..... Αφου δεν πηρε 24 κ 28γρ.....
Μπροστά θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται, πισω δεν μας νοιάζει χαχαχαχα
Τα cobra βγάλε φωτο να δω αν άλλαξαν τυπωμα......
Mονο cheddite γέμιζε τότε, αργότερα κ maxam λόγω ισπανικών...
Τελικά αυτά τα σκητ είναι κ πολυ ξεσκητ....
Μπορούμε να ακουμπήσουμε?Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!
Τα βέλος μόνο σε νο10 τα είχε.Όλα με cheddite είναι και με προσεγμένα κλεισίματα!Παλαιότερα είχε κ το cobra μαυρο στα 32γρ (για αυτό έλεγα παραπανω) αλλά από ότι βλέπω στο site του το σταμάτησε..
Και άφησε το μπλε 34γρ....
View attachment 50710
Ποιο παλιά ήταν έτσι Τάσο.Παλαιότερα είχε κ το cobra μαυρο στα 32γρ (για αυτό έλεγα παραπανω) αλλά από ότι βλέπω στο site του το σταμάτησε..
Και άφησε το μπλε 34γρ....
View attachment 50710
7,5€ αγορασμένα με παλιό στοκ,όπου στα νέα η τιμή θα ανέβει...Τα βελος 32γρ ειναι πολυ καλο φυσιγγι.Τα εριξα προπερσυ(οσο προλαβα)και μου αρεσαν.Τα ξαναπηραμε με δυο φιλους παλι περσυ και μειναμε παλι ευχαριστημενοι,οπως και με την επικοινωνια με τον Βασιλη.Τωρα απο τιμες δεν ξερω τι θα γινει...
Καλοριχτα Χρηστάρα, να μην σου φτάσουν!Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!
Ευχαριστώ πολύ Αρίστο να 'σαι καλά!!!!Καλοριχτα Χρηστάρα, να μην σου φτάσουν!
Τα 30αρια του Αβραμόπουλου είναι σφιχτά, άστα να πέρνουν μέτρα!!!
Από τα μελάτα, καλύτερα.είναι σφιχτά
Γιατί δεν πίνει, τρώει.Ωραίααα, τα 'κανες όλα τα λεφτά για τις μπύρες....φυσίγγια !!!
Από τους λίγους με κομπλέ νόμιμες εγκαταστασεις έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του γνώστης και μερακλήςαυτος τα φτιαχνει τα φυσιγγια του ?εχει μηχανες?