Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οταν ξεκινισα να περνω τα φλας του δουβρη τα επερνα 3,95€ το κουτι απο καταστιμα στην περιοχη μου!!!! Τωρα εκτως απο τα δικα μου, παραγωγης κου , οταν δεν προλαβενω να γοομισω περνω απο το Θερμο τα ροκετ. Κανενα παραπονο απο οτι εχω ριξει μεχρι τωρα, τιμια φυσιγγια σε κανονικες τιμες!

Συγνώμη βρε παιδιά ,αλλά απορω πως εμπιστεύεστε τοσο εύκολα να μην υπάρχει μια σταθερότητα,ούτε καν στην εμφάνηση ενός φυσιγγίου ,πόσο μάλλον τι θα γίνεται στη γόμωση.Μετα από όλα αυτά μπορεί να φταίει η benelli που δεν σκοτώνει.
Φιλε μου ισως να εχεις δικιο.Ομως οι αλλαγες στα φυσιγγια ειναι συνηθισμενο πλεον φαινομενο για ολους.Ειτε βιοτεχνες,ειτε εταιριες,ειτε εγχωρια,ειτε εισαγωγης.

Αυτό με την mb σε μπλε ασπρο κουτί και διάφανο καλυκα ηταν??? Και είχε κάτι νιφάδες πανω??? Είχα ρίξει 10 κουτιά το 17 και ήταν παρα πολυ καλο!
Ναι αυτο..

Douvris MB 32-500x500.jpg

Και το πιο παλιο κουτί
(Από αυτά είχα ρίξει, κ ήταν πολυ καλα.....)

11313_703003926419405_8189753717344299995_n.jpg

Οταν ξεκινισα να περνω τα φλας του δουβρη τα επερνα 3,95€ το κουτι απο καταστιμα στην περιοχη μου!!!! Τωρα εκτως απο τα δικα μου, παραγωγης κου , οταν δεν προλαβενω να γοομισω περνω απο το Θερμο τα ροκετ. Κανενα παραπονο απο οτι εχω ριξει μεχρι τωρα, τιμια φυσιγγια σε κανονικες τιμες!
καλα φυσιγγια αλλα εχει ανεβασει και αυτος της τιμες του πολυ.

Έχω διαπιστώσει πως όλοι περιμένουν να δουν τι Μπαρούτες θα υπάρξουν διαθέσιμες σε ποσότητες για να φτιάξουν φυσίγγια ,για δοκιμές μη περιμένετε και πολλά γι'αυτό επειδή πολλά φυσίγγια τα βλέπω με ότι μπαρούτι υπάρχει πιθανόν διαφορετική από την περσινή πριν αγορασεται ρωτήστε αν αλαξε η μπαρούτι αν αλαξε δοκιμάστε πρώτα το νέο προϊόν χωρίς μεγάλες αγορές μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.Γιατι ότι νέο από λίγους κατασκευαστές θα ριχτεί σε πίνακα και από λίγους θα πάει και στο κανονάκι.Δε μιλάω για το lampro και το Dorca μιλάω για τους περισσότερους από τους υπόλοιπους.Ξερω τι γράφω .

Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!IMG_20220629_162755.jpg
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!:)

Last edited:
Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου επίσης!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Πρώτη φορά συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
Τι ποικιλία είναι αυτή ρε φίλε;
Καλοριχτα όλα. Τα Άρτεμις σε τι τιμή φέτος;

Τι ποικιλία είναι αυτή ρε φίλε;
Καλοριχτα όλα. Τα Άρτεμις σε τι τιμή φέτος;
Ευχαριστώ Γιαννάρα! Και που 'σαι ακόμα χαχα!Μόνο αντρέα τώρα τα σκοπευτικά και κλείσαμε.Τα άρτεμις, πήρα 30γρ και 2 κουτάκια 34γρ σε νο6 και νο7.Τα 30γρ με παλιό στοκ 6,5€ και τα 34 7,8€ με παλιό νομίζω μου είπε πάλι ο Γιώργος.32γρ δεν είχε καθόλου.

Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
Καλοριχτα και περιμένουμε εντυπώσεις!

Ευγε νέε μου....
Καλοριχτα!

Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ
Μην τον ακους αυτός κοιτάει να σε σαμποτάρει,lambro ριχνει ανελλιπώς....

Cobra και Βέλος είχα ρίξει παλαιοτερα με G3000 ήταν τότε κ τα δυο, καλά φυσιγγια κ φθηνα....
Μετά το πηγε στις ισπανικές κ αυτός....

@tasos hunter[/USER] απόλαυσε ελεύθερα!:)
Μέσα στα κουτιά τους???
Ξεβράκωσετα να τα απολαυσω...:rolleyes:

Ευγε νέε μου....
Καλοριχτα!

Μην τον ακους αυτός κοιτάει να σε σαμποτάρει,lambro ριχνει ανελλιπώς....

Cobra και Βέλος είχα ρίξει παλαιοτερα με G3000 ήταν τότε κ τα δυο, καλά φυσιγγια κ φθηνα....
Μετά το πηγε στις ισπανικές κ αυτός....

Μέσα στα κουτιά τους???
Ξεβράκωσετα να τα απολαυσω...:rolleyes:
Ευχαριστώ πολύ Τάσο!Με csb-1 βέλος και κόμπρα.Το σούπερ βελόξ με Α1.

Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
Θα σε φτάσουν για 15 τσίχλες?

Status
Not open for further replies.
Back