Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γε
Έχω ψυχολογικά με το #10, βλέπω εφιάλτες ότι είναι πραγματικό #11-12.
Γενικα πολλοι εχετε ψυχολογικα εδω μεσα με τα σκαγια τις καννες τους πινακες και τα τσοκ
.big smile.

Ενδιεφεροντα χρησιμα αλλα αν ξεπερασεις την γραμμη αντι να κυνηγας και να χεις εξοδους, σε τρωει το αγχος και βγαινεις ακομη λιγοτερο!

Μου θυμιζετε τους σεφ που ασχολουνται να φτιαξουν σε μια μεριδα , ενα αδειο πιατο με τρεις γραμμες με καροτο μαρουλι 3 μπιζελια και 8 γραμαρια φιλετακι σωταρισμενο για να δωσουν το τελειο… αλλα οταν θα φανε οι ιδιοι φτιαχνουν μια ντοματοσαλατα με αρκετο λαδι, καπηρωμενο ψωμι και ενα κιλο παγιδακι , σκουντανε το ψωι με το παγιδακι στην σαλατα και τρωνε και απο τα τρια ταυτοχρονα.big smile.

Έχω ψυχολογικά με το #10, βλέπω εφιάλτες ότι είναι πραγματικό #11-12.
Για αυτες που λες που ριχνεις απο το ισχυον (και μονο) ριξε και 11-12!!!
Θα σε κανει μαγκα , θα παρεις πολυ περισσοτερες και δεν θα ειναι καθολου τιγκα στο σκαγιο μπι λιβ μι!

Γε

Γενικα πολλοι εχετε ψυχολογικα εδω μεσα με τα σκαγια τις καννες τους πινακες και τα τσοκ
.big smile.

Ενδιεφεροντα χρησιμα αλλα αν ξεπερασεις την γραμμη αντι να κυνηγας και να χεις εξοδους, σε τρωει το αγχος και βγαινεις ακομη λιγοτερο!

Μου θυμιζετε τους σεφ που ασχολουνται να φτιαξουν σε μια μεριδα , ενα αδειο πιατο με τρεις γραμμες με καροτο μαρουλι 3 μπιζελια και 8 γραμαρια φιλετακι σωταρισμενο για να δωσουν το τελειο… αλλα οταν θα φανε οι ιδιοι φτιαχνουν μια ντοματοσαλατα με αρκετο λαδι, καπηρωμενο ψωμι και ενα κιλο παγιδακι , σκουντανε το ψωι με το παγιδακι στην σαλατα και τρωνε και απο τα τρια ταυτοχρονα.big smile.
Μάλλον με μπέρδεψες για άλλον αχαχα, αυτόν τον κολλημένο τον gvp9000 που γράφει στις βλητικές δοκιμές :)
Έχω ένα όπλο, κυνηγάω με ένα τσοκ, ρίχνω ότι υπάρχει διαθέσιμο σε τσίχλα από 9 και κάτω ή 5 και πάνω.
Έλεος, τσίχλα είναι :) :) :)

Για αυτες που λες που ριχνεις απο το ισχυον (και μονο) ριξε και 11-12!!!
Θα σε κανει μαγκα , θα παρεις πολυ περισσοτερες και δεν θα ειναι καθολου τιγκα στο σκαγιο μπι λιβ μι!
Για κοντά σε τσίχλα δεν έχει αντίπαλο το #10 - 11 και κύλινδρος.
Έβαλα εφεδρικά τσοκ στην θήκη του όπλου πέρσι μόνο για να έχω διαθέσιμο τον κύλινδρο.

ps
Άσχετα αν δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ :) :):)

Είμαι λιγάκι χύμα ...

Μάλλον με μπέρδεψες για άλλον αχαχα, αυτόν τον κολλημένο τον gvp9000 που γράφει στις βλητικές δοκιμές :)
Έχω ένα όπλο, κυνηγάω με ένα τσοκ, ρίχνω ότι υπάρχει διαθέσιμο σε τσίχλα από 9 και κάτω ή 5 και πάνω.
Έλεος, τσίχλα είναι :) :) :)
πως φαινετε οτι εισαι γουρουνας!.yel.

Μου θυμιζετε τους σεφ που ασχολουνται να φτιαξουν σε μια μεριδα , ενα αδειο πιατο με τρεις γραμμες με καροτο μαρουλι 3 μπιζελια ....
.shake hands.

Χρύσανθεεεε
έπρεπε να σε είχα από κοντά όταν πήγα με έναν φίλο να πάρει φυσίγγια για τσίχλες

Φίλος: έλα να με βοηθήσεις Μάριε να πάρω κανα δυο κούτες τσιχλοφύσιγγα
Μάριος: μπρε πασσιηα μου, η επιλογή δεν γίνεται έτσι στο μαγαζί, αλλάζουν υλικά και συνταγές από παρτιδα σε παρτίδα μπλα, μπλα, μπλα σουξου μουξου μανταλάκια....
Φ: έλα δεν έχω χρόνο για δοκιμές κλπ, μόνο πάμε μαζί μην φορτωθώ καμια σαβούρα και θα πάρω 40-50 κουτιά και τι θα τα κάνω..
Μ: άντε να πάμε

στο κατάστημα
Φ: αυτά τι λένε;
Μ: πολύ ισορροπημενο φυσίγγι ιταλικό στα 30 γρ καλες κατανομές αλλά στους μειον δεν
Φ: αυτό;
Μ: επίσης ιταλικο ισορροπημένο καλό στο κρύο αλλά η τιμή του είναι υπερβολική
Φ: ;αυτό;;;;
Μ: δεν εμπιστευομαι τον κατασκευαστή
Μ: ή του υψους ή του βάθους εξαρτάται από την παρτίδα
κλπ
κλπ
κλπ
στο τέλος:
Φ: ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ;;;;
Μ: το πιο φτηνό!
Φ: μα αν βγει σαβουροφυσιγγο;;;
Μ: ε δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς σαβουρογ@μης είσαι! συνηθισμένος στις σαβούρες (μπλακ χιουμορ)
Φ: ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ; ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ;
Μ: ωχ μωρ' αδερφέ! για τσίχλες τα θέλεις ας γλυτώσει και καμία! σιγά το θήραμα!
.very funny. .very funny. .very funny.

τελικά του είπα και πήρε
μια κουτα 28γρ σπορτινγκ # 8 1/2 (που ΔΕΝ τα είχα δοκιμάσει- δουλέψει) βγήκαν πολύ καλά
δύο κουτάκια 24 γρ σκητ # 9 1/2 ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ απ΄ όσα είδαμε (που τα ήξερα, αλλά του φαίνονταν υπερβολικά ελαφριά) -μετά αφου τα έριξε πήγε και πήρε 2 κουτες
τα ίδια πήρα κι εγώ από 2 κουτιά παρότι είχα φυσίγγια, όχι για τίποτε άλλο, μα για να δω τι τον συμβούλεψα.....
.very funny. .very funny. .very funny. .very funny.

Χρύσανθεεεε
έπρεπε να σε είχα από κοντά όταν πήγα με έναν φίλο να πάρει φυσίγγια για τσίχλες

Μάριος: μπρε πασσιηα μου, η επιλογή δεν γίνεται έτσι στο μαγαζί, αλλάζουν υλικά και συνταγές από παρτιδα σε παρτίδα μπλα, μπλα, μπλα σουξου μουξου μανταλάκια....
Φ: έλα δεν έχω χρόνο για δοκιμές κλπ, μόνο πάμε μαζί μην φορτωθώ καμια σαβούρα και θα πάρω 40-50 κουτιά και τι θα τα κάνω..

στο κατάστημα
Μ: πολύ ισορροπημενο φυσίγγι ιταλικό στα 30 γρ καλες κατανομές αλλά στους μειον δεν
κλπ
κλπ
κλπ
στο τέλος:
Μ: ε δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς σαβουρογ@μης είσαι! συνηθισμένος στις σαβούρες (μπλακ χιουμορ)

τελικά του είπα και πήρε
μια κουτα 28γρ σπορτινγκ # 8 1/2 (που ΔΕΝ τα είχα δοκιμάσει- δουλέψει) βγήκαν πολύ καλά
δύο κουτάκια 24 γρ σκητ # 9 1/2 ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ απ΄ όσα είδαμε (που τα ήξερα, αλλά του φαίνονταν υπερβολικά ελαφριά) -μετά αφου τα έριξε πήγε και πήρε 2 κουτες
τα ίδια πήρα κι εγώ από 2 κουτιά παρότι είχα φυσίγγια, όχι για τίποτε άλλο, μα για να δω τι τον συμβούλεψα.....
Οι τσιχλες επεφταν;
Θελω να δω φωτο με τον μεζε!
Αλλιως δεν σε πιστευω οτι επεφταν με τοσα λιγα γραμαρια .big smile.
Εφαγα την τελευταια προχτες
Εχουν μεινει μια περδικα μερικες φασσες και μια φραγκολινα
Πρεπει να κανονισω να φαγωθουν γιατι ερχετε η εναρξη!

Χρύσανθεεεε

στο κατάστημα
κλπ
κλπ
κλπ
στο τέλος:

τελικά του είπα και πήρε
εχετε τσιχλες εκει πανω?περπατητο κανεις?

Όχι δεν ρωτησα θα τον ξαναπάρο την Τρίτη να παραγγηλο υλικά που θέλω.. αν το θυμηθώ θα τον ρωτησο
Έγινε φίλε μου, ευχαριστώ! Παίρνουμε και εμείς τηλέφωνο θυμηθείς/δεν θυμηθείς απλά κουβέντα να γίνεται!

Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να μου προτείνετε φυσίγγια ή πυρίτιδες που δουλεύουν καλά σε σχετικά κρύο καιρό 10 βαθμούς και κάτω και ποιά σε σχετικά ζεστό καιρο 15-20 βαθμούς. Ευχαριστώ!

Status
Not open for further replies.
Back