Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από τα RM πάρε το ape 28 με ένα ποζέ απέξω αν θυμάμαι καλα.Σε νο 7,5-8-9,5 νομίζω βγαίνει μπορεί και 8,5 δεν θυμάμαι.Όπως έχω ξαναπει σε νο9,5 ήταν καταπληκτικό φυσίγγι!!!!
Το έριχνε και ο κώστας ο μπερεττάκιας που είχε πει.Δεν το έχω ξαναβρει, ο κώστας είχε πει νομίζω σε σκοπευτήρια το έδιναν 6,5.Αν λάβω υπόψιν, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο απλά υποθέσεις το 28άρι αυτό, θα είναι καλό και το 32άρι της RM πάντα.Είδωμεν!
Το rm ape 28 πολύ ωραίο φυσιγγακι όντως. Στο σκοπευτήριο στο σχιστο το είχε μέχρι πριν κάνα μήνα σίγουρα, τωρα δεν γνωρίζω. Στα 7€ το έδινε και ήταν σε κίτρινο καλυκα

Καλά η αλήθεια είναι ότι αλλαζουν και οι παρτίδες συχνά όποτε είναι πολύ πιθανό να ρίξαμε και τελείως διαφορετικά φυσίγγια. Εγώ έριξα σύνολο 2 κουτιά φέτος στις μαύρες το πρωί και πήρα στο σύνολο από όσο θυμάμαι καμία 15 άρια πουλιά. Όχι την ίδια μέρα εννοειται αλλα πολλές και με πάγο τα έριξα και χωρίς. Αυτά τίποτα, όλα τα πουλιά μηδενος εξαιρουμένου ζωντανοτατα.
ειναι με γκιουλαντι συγκεντρωτηρα αυτα και για μαυρες δυσκολευουν λιγο δεν εισουν πανω στα πουλια ,μετα τα 10 μετρα ανοιγουν ,καλυτερα να παρεις διασπορας με ελικα.

ειναι με γκιουλαντι συγκεντρωτηρα αυτα και για μαυρες δυσκολευουν λιγο δεν εισουν πανω στα πουλια ,μετα τα 10 μετρα ανοιγουν ,καλυτερα να παρεις διασπορας με ελικα.
Επειδη τα μαδάω εγώ ο ίδιος τα πουλιά, η γιαγιά μεγάλωσε και δεν τα μαδάει κανένας άλλος, αυτό που έχω να πω είναι ότι έβρισκα από 2 έως και 5 σκάγια σε μερικές. Τα σκάγια είναι νουμερο 10 παρεπιπτόντως. Όχι ότι αποκλείω να μην ειμουν κέντρο αλλά ρε φιλε και ιδιογόμωσης που ρίχνω με gualandi αλλά και τα Navarro 34, ρουμελιωτης 34, τορντο λαμπρό 32 και αυτά gualandi έχουν αλλά δεν έχω τραυματισμένα. Τι να πω μάλλον είναι αυτό που λένε: τι ταιριάζει στον καθένα.

Tσόκ 4 ,σκάγι ν.10 για τσίχλα σε φυσίγγι 32γρ + μ'αυτό το βύσμα
σώζει την παρτίδα ο δυνητικός τουφεκαλεύρης o_O
Συνταγή δοκιμασμένη -πιστοποίηση απο τον γράφοντα .

Επειδη τα μαδάω εγώ ο ίδιος τα πουλιά, η γιαγιά μεγάλωσε και δεν τα μαδάει κανένας άλλος, αυτό που έχω να πω είναι ότι έβρισκα από 2 έως και 5 σκάγια σε μερικές. Τα σκάγια είναι νουμερο 10 παρεπιπτόντως. Όχι ότι αποκλείω να μην ειμουν κέντρο αλλά ρε φιλε και ιδιογόμωσης που ρίχνω με gualandi αλλά και τα Navarro 34, ρουμελιωτης 34, τορντο λαμπρό 32 και αυτά gualandi έχουν αλλά δεν έχω τραυματισμένα. Τι να πω μάλλον είναι αυτό που λένε: τι ταιριάζει στον καθένα.
Τα δυο τελευταία δεν έχουν gualandi… καρδαρα και gt εχουν

Του ρουμελιοτη νομίζω έχει καρδαρα διασπορεα αν είναι αυτά με α1 που ρίχνο και εγώ το λαμπρο δεν το ξέρω
Εκοβα το κεφαλι μου οτι εχει Gualandi. Δεν θυμομουν καλά τελικά, εχεις δικιο Ηλια.
20220615_133046.jpg20220615_133240.jpg20220615_133329.jpg
Οσο για τα λαμπρο παλι λαθος θυμομουν ρε γαμωτο.....αμνησια εχω τι στο καλο?
20220615_133924.jpg

Anyway το ζουμι ειναι οτι αναφερομουν σε φυσιγγια που εχουν διασκορπιστηρα με κυπελο τα οποια ως γνωστον δεν εχουν την διασπορα του ελικα και παρολα αυτα μια χαρα βαραγα τις μαυρες ενω με τα nsi32(διασπορας) για τα οποια μιλαγαμε πιο πανω ειχα ζωντανες. Αρα κατι δεν μου ταιριαζει μαλλον.

Μανταρα τα εκανα με τους διασκορπιστηρες sorry

.......
Οσο για τα λαμπρο παλι λαθος θυμομουν ρε γαμωτο.....αμνησια εχω τι στο καλο?
View attachment 50036

Anyway το ζουμι ειναι οτι αναφερομουν σε φυσιγγια που εχουν διασκορπιστηρα με κυπελο τα οποια ως γνωστον δεν εχουν την διασπορα του ελικα και παρολα αυτα μια χαρα βαραγα τις μαυρες ενω με τα nsi32(διασπορας) για τα οποια μιλαγαμε πιο πανω ειχα ζωντανες. Αρα κατι δεν μου ταιριαζει μαλλον.

Μανταρα τα εκανα με τους διασκορπιστηρες sorry
Μιχάλη το Tordo dispersante είναι , έτσι ;;; (βλέπω το νο. 8 1/2) ... Καινούργιο είναι, φετινό ;;; Εγώ όσες φορές τα είχα πάρει είχαν Gualandi (παλιότερα, γιατί φέτος δεν πήρα, είχα πολλά αποθέματα) !!!
Τώρα από όσο μπορώ να διακρίνω από τη φωτό έχει τον διασπορέα Giovanni 20 (Μαυρόπουλος) !!! :oops:
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι είχαν Gualandi, το είχαμε συζητήσει κι εδώ παλιότερα, κάπου πρέπει να έχω και φωτογραφίες ...

Μιχάλη το Tordo dispersante είναι , έτσι ;;; (βλέπω το νο. 8 1/2) ... Καινούργιο είναι, φετινό ;;; Εγώ όσες φορές τα είχα πάρει είχαν Gualandi (παλιότερα, γιατί φέτος δεν πήρα, είχα πολλά αποθέματα) !!!
Τώρα από όσο μπορώ να διακρίνω από τη φωτό έχει τον διασπορέα Giovanni 20 (Μαυρόπουλος) !!! :oops:
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι είχαν Gualandi, το είχαμε συζητήσει κι εδώ παλιότερα, κάπου πρέπει να έχω και φωτογραφίες ...

Ναι μπράβο αυτό είναι και έχει αυτόν τον διασπορεα που λες. Και εμένα μου είχε μείνει η εντύπωση ότι είχαν gualandi. Πέρυσι τα πήρα από τον Γιαννουλακη(κυνηγετικο μαγαζι στην Καλαμάτα). Τώρα όσον αφορά για το νο 8,5 θα σε γελάσω δεν είμαι σίγουρος αν τα έπαιρνα πάντα σε αυτο το νουμερο ή σε 8αρια. Μπορεί να είναι και ειδική παραγγελία του μαγαζάτορα γιατί είχε πάρει και sporting 7αρια(τα πράσινα διάφανα) πριν 3-4 χρόνια ο πατέρας μου.

Αν βρεις καμία φωτό με τον διασπορεα βάσε να δούμε τι είχε παλιοτερα

Tσόκ 4, σκάγι ν.10 για τσίχλα σε φυσίγγι 32γρ + μ'αυτό το βύσμα
σώζει την παρτίδα ο δυνητικός τουφεκαλεύρης o_O
Συνταγή δοκιμασμένη -πιστοποίηση απο τον γράφοντα .
Τουφεκαλεύρης είπες ;;; Παρών ...
Κάντο #9 να μην κυνηγάω τσίχλες και το πήρα τώρα :)

Θέλω να ρίχνω από το ισχίο, κανόνισε ... δεν προλαβαίνω να σηκώσω όπλο έτσι που περνάνε ...

Ναι μπράβο αυτό είναι και έχει αυτόν τον διασπορεα που λες. Και εμένα μου είχε μείνει η εντύπωση ότι είχαν gualandi. Πέρυσι τα πήρα από τον Γιαννουλακη(κυνηγετικο μαγαζι στην Καλαμάτα). Τώρα όσον αφορά για το νο 8,5 θα σε γελάσω δεν είμαι σίγουρος αν τα έπαιρνα πάντα σε αυτο το νουμερο ή σε 8αρια. Μπορεί να είναι και ειδική παραγγελία του μαγαζάτορα γιατί είχε πάρει και sporting 7αρια(τα πράσινα διάφανα) πριν 3-4 χρόνια ο πατέρας μου.

Αν βρεις καμία φωτό με τον διασπορεα βάσε να δούμε τι είχε παλιοτερα
Μιχάλη, έψαξα για φωτογραφία, έκανα φύλλο & φτερό το pc ... Και το απόγευμα πριν φύγω για τo σκοπευτήριο, και απόψε αφότου γύρισα, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα !!! Ίσως και να μην είχα βγάλει, ή να μην τις είχα περάσει στον υπολογιστή... δε θυμάμαι. :(
Είχα κρατήσει όμως σημειώσεις, και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος, είχε γνήσιο Gualandi. ο οποίος το γράφει και στο πλάι στα πτερύγια, όπως θα ξέρεις, GUALANDI - IT. BREV. (ιταλική πατέντα), και το είχα σημειώσει ακριβώς έτσι! Από τις σημειώσεις μου φαίνεται ότι τα είχα πάρει Φλεβάρη 2015. Και μάλλον εκείνη τη χρονιά, ή την προηγούμενη, είχαν κυκλοφορήσει πρώτη φορά.
Καψούλι 686 - πυρίτιδα 1,55 γρ. GM3 - 32 γρ. σκάγια Νο 8,5 - περίπου 15,5 σκάγια στο γραμμάριο - σύνολο 495 περίπου.
Όσο για το νούμερο, μόνο σε 8,5 έβγαιναν εξαρχής, και μάλλον έτσι είναι ακόμα.

Μιχάλη, έψαξα για φωτογραφία, έκανα φύλλο & φτερό το pc ... Και το απόγευμα πριν φύγω για τo σκοπευτήριο, και απόψε αφότου γύρισα, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα !!! Ίσως και να μην είχα βγάλει, ή να μην τις είχα περάσει στον υπολογιστή... δε θυμάμαι. :(
Είχα κρατήσει όμως σημειώσεις, και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος, είχε γνήσιο Gualandi. ο οποίος το γράφει και στο πλάι στα πτερύγια, όπως θα ξέρεις, GUALANDI - IT. BREV. (ιταλική πατέντα), και το είχα σημειώσει ακριβώς έτσι! Από τις σημειώσεις μου φαίνεται ότι τα είχα πάρει Φλεβάρη 2015. Και μάλλον εκείνη τη χρονιά, ή την προηγούμενη, είχαν κυκλοφορήσει πρώτη φορά.
Καψούλι 686 - πυρίτιδα 1,55 γρ. GM3 - 32 γρ. σκάγια Νο 8,5 - περίπου 15,5 σκάγια στο γραμμάριο - σύνολο 495 περίπου.
Όσο για το νούμερο, μόνο σε 8,5 έβγαιναν εξαρχής, και μάλλον έτσι είναι ακόμα.
Το ίδιο είναι…..δεν υπαρχει αμφισβήτηση :)

Τουφεκαλεύρης είπες ;;; Παρών ...
Κάντο #9 να μην κυνηγάω τσίχλες και το πήρα τώρα :)

Θέλω να ρίχνω από το ισχίο, κανόνισε ... δεν προλαβαίνω να σηκώσω όπλο έτσι που περνάνε ...
Ριξε το #10 και μην εισαι ξεροκκελος!!!(ξεροκεφαλος)

Status
Not open for further replies.
Back