Κάνε ένα τηλέφωνο ίσως δεν ισχύει η τιμή.
Κόψε έναΚάτσε να δω αν και δεν ξέρω τι είναι το μαξαμ
Τι να δω;Κόψε ένα
Δεν χρειαζεταιΚόψε ένα
Τι να δω;
Μου έχει γίνει συνήθειαΔεν χρειαζεται
- Μπάμπη πόσο μακρυά βαράει αυτό ;Με το 30γρ νο10 ο στέλιος από κρήτη βάραγε μέχρι αγριοπερίστερα και τρυγόνια σε εξωφρενικές αποστάσεις...Μπορεί και φάσσες, πέρδικες δεν θυμάμαι...
Λογικό αυτή γεμίζουν με υλικά καλής ποιότητος και σταθερότητας όχι με μπρόκολα και κολοκύθια και με σκακια αλλά νταλον.amerika
κυνηγανε στο Τεξας με 40+ c 10% ygr, Florida με 90+% υγρ, Alaska -20C, Midlands 0-20 C κ.ο.κ.
με τα ίδια φυσίγγια
ΚαλόριχταΉρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
Ευχαριστώ πολύ Λάζαρε, να είσαι καλά.Καλόριχτα
Καλομπουμπούνητα Κώστα..!Ήρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
Πήγαινε "παρουσιαση φυσιγγιων" σελ. 170..Κόψε ένα
Αυτά που πηρα εγω απο τον Λεκκα , 6,50€ ,προ μηνός σε 7 και 8 σε φιοκι ειναι. Πήρα 7 νο8 καθώς δεν είχε αλλά και 3 νο7. Το μετανιωσα που δεν σήκωσα και όλα τα 7αρια.Ωραία τοποθέτηση του outlander περί αν είναι με φιόκι ή μάξαμ τα 9.
Τουλάχιστον έμενα με μάξαμ μερικα 9άρια και τα άλλα με φιόκι 9-10άρια.
Άμα ήταν νο9-10 να μετάνιωνες!Αυτά που πηρα εγω απο τον Λεκκα , 6,50€ ,προ μηνός σε 7 και 8 σε φιοκι ειναι. Πήρα 7 νο8 καθώς δεν είχε αλλά και 3 νο7. Το μετανιωσα που δεν σήκωσα και όλα τα 7αρια.
Καλοριχτα!!! Μην τα φοβάσαι τα 10άρια. Με το *** μέχρι τα 30 θα γαζωνουν.Ήρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
Άκου που σου λεω. Έπρεπε να τα πάρω όλα. Μπασιματα , κυριαρες και κρύες μέρες με το TM θα τα έκαιγε μια χαρα!Άμα ήταν νο9-10 να μετάνιωνες!
Να είσαι καλά Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ!Καλοριχτα!!! Μην τα φοβάσαι τα 10άρια. Με το *** μέχρι τα 30 θα γαζωνουν.
εεε εκεί κάπου, ας μην έχουμε απαιτήσεις μακρύτερα.μέχρι τα 30 θα γαζωνουν.
Εγω είχα παρει τον χειμώνα Από Καλαντζάκο μια ποσότητα και τα ν8 ήταν σε φιοκι κάλυκες λαχανί και τα ν9 ήταν σε μαξαμ πράσινο, όλα για αυτό σε ρώταγα, ότι να ναι κάνει και ο κυργιας μου φαίνεται.Όχι όλα τα νούμερα γράφουν φιοκι ιταλι