Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με το 30γρ νο10 ο στέλιος από κρήτη βάραγε μέχρι αγριοπερίστερα και τρυγόνια σε εξωφρενικές αποστάσεις....yel.Μπορεί και φάσσες, πέρδικες δεν θυμάμαι....sarcastic.
- Μπάμπη πόσο μακρυά βαράει αυτό ;
- Πόσο θες να βαράει ;
- 300μ
- Βαράει !!!

Στιχομυθία φίλου με οπλοπώλη για αγορά τόξου αχαχα

amerika
κυνηγανε στο Τεξας με 40+ c 10% ygr, Florida με 90+% υγρ, Alaska -20C, Midlands 0-20 C κ.ο.κ.
με τα ίδια φυσίγγια .hunter.
Λογικό αυτή γεμίζουν με υλικά καλής ποιότητος και σταθερότητας όχι με μπρόκολα και κολοκύθια και με σκακια αλλά νταλον.

Ήρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
Καλομπουμπούνητα Κώστα..!

Κατι λίγα που έριξα περσι με το δικαννο σε περπατητο (fiocchi καλυκα,ισπανική πυριτιδα)τα βρήκα ωραία φυσιγγιακια...

Πιστευω δεν θα απογοητευτείς......

ΥΓ ...Ετσι μπράβο.......
.....Φτανει να σκεφτεις τι αριθμό όπλων έχουν οι αποθήκες του στρατου κ τι αριθμό πυρομαχικων...............
Κόψε ένα
Πήγαινε "παρουσιαση φυσιγγιων" σελ. 170..

Ωραία τοποθέτηση του outlander περί αν είναι με φιόκι ή μάξαμ τα 9.
Τουλάχιστον έμενα με μάξαμ μερικα 9άρια και τα άλλα με φιόκι 9-10άρια.
Αυτά που πηρα εγω απο τον Λεκκα , 6,50€ ,προ μηνός σε 7 και 8 σε φιοκι ειναι. Πήρα 7 νο8 καθώς δεν είχε αλλά και 3 νο7. Το μετανιωσα που δεν σήκωσα και όλα τα 7αρια.

Ήρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
Καλοριχτα!!! Μην τα φοβάσαι τα 10άρια. Με το *** μέχρι τα 30 θα γαζωνουν.

μέχρι τα 30 θα γαζωνουν.
εεε εκεί κάπου, ας μην έχουμε απαιτήσεις μακρύτερα.
Θεωρητικά σκοτώνουν, πρακτικά δεν το έχω δει, ... όλο κυνηγούσα πλιά να τα πιάσω.
Μπορεί να ήταν και τα φυσίγγια όμως ... τι να πω ?

Όχι όλα τα νούμερα γράφουν φιοκι ιταλι
Εγω είχα παρει τον χειμώνα Από Καλαντζάκο μια ποσότητα και τα ν8 ήταν σε φιοκι κάλυκες λαχανί και τα ν9 ήταν σε μαξαμ πράσινο, όλα για αυτό σε ρώταγα, ότι να ναι κάνει και ο κυργιας μου φαίνεται.

Status
Not open for further replies.
Back