Ρεμιγκντον και όσο βλέπει το μάτι ( πλάκα κάνω, εννοείται ε, οι περισσότερες βολές μου είναι κοντινές σχετικά.Long range μας βγήκες και εσύ
Ρεμιγκντον και όσο βλέπει το μάτι ( πλάκα κάνω, εννοείται ε, οι περισσότερες βολές μου είναι κοντινές σχετικά.Long range μας βγήκες και εσύ
Δεν έγραψες γι αυτά που είναι μόνο για κάννες benelli που σκορποσκαγιαζουν,και είναι σε καλή τιμή.Τι ξέρουν αυτοί;
Εμείς έχουμε διαφορετικό φυσίγγι για λιακάδα, για υγρασία, για κρύο, για χιόνι, ειδικά για τον έβρο, για αραιή συννεφιά, για βροχή, για χαλάζι, για άστατο καιρό, για μικρές, μέσαιες, μακρινές αποστάσεις, φυσίγγι που δεν κλωτσάει ή κλωτσάει, φυσίγγι που τραυματίζει, που σκοτώνει, που επουλώνει πληγές αχαχα
Εντάξει όμως οι αμερικάνοι έχουν υλικά καλά.
Εύχομαι φυσιγγι και πουλί!!!Ήρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
amerika
κυνηγανε στο Τεξας με 40+ c 10% ygr, Florida με 90+% υγρ, Alaska -20C, Midlands 0-20 C κ.ο.κ.
με τα ίδια φυσίγγια
Γιατί συγκρίνουμε τον τρόπο κυνηγιού της Αμερικής με τον τρόπο που κυνηγάμε στην Ελλάδα;Τι ξέρουν αυτοί;
Εμείς έχουμε διαφορετικό φυσίγγι για λιακάδα, για υγρασία, για κρύο, για χιόνι, ειδικά για τον έβρο, για αραιή συννεφιά, για βροχή, για χαλάζι, για άστατο καιρό, για μικρές, μέσαιες, μακρινές αποστάσεις, φυσίγγι που δεν κλωτσάει ή κλωτσάει, φυσίγγι που τραυματίζει, που σκοτώνει, που επουλώνει πληγές αχαχα
Εντάξει όμως οι αμερικάνοι έχουν υλικά καλά.
Καλόριχτα φίλε, ωραίο φυσιγγάκι. Σε τι τιμή τα βρήκες;Ήρθανε και τα Ναβάρο. 8-9 και για πρώτη μου φορά μερικά κουτάκια 10αρια. Δεν τα έχω ξανά ρίξει, εδώ όμως αλλά και από φίλους δια ζώσης έχω ακούσει καλά λόγια. Για να δούμε!View attachment 49856
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη να είσαι καλάΕύχομαι φυσιγγι και πουλί!!!
Ευχαριστώ πολύ! 6.70Καλόριχτα φίλε, ωραίο φυσιγγάκι. Σε τι τιμή τα βρήκες;
Το βασικό πρόβλημά μου είναι ότι όπλο και να πιάσω στα χέρια μου σκορποσκαγιάζει.Δεν έγραψες γι αυτά που είναι μόνο για κάννες benelli που σκορποσκαγιαζουν,και είναι σε καλή τιμή.
Με τη Wingmaster 100% συγκέντρωση στα 82 μέτραΤο βασικό πρόβλημά μου είναι ότι όπλο και να πιάσω στα χέρια μου σκορποσκαγιάζει.
Μάλλον μετράω σωστά την απόσταση
ολα με φιοκι ειναι ?και τα οκταρια και τα εννιαρια?το τσεκαρες?Ευχαριστώ πολύ! 6.70
Και λίγα λες ... βάλε 100 κιλά παραπάνωΜε τη Wingmaster 100% συγκέντρωση στα 82 μέτρα
Όχι αδερφέ ένα κουτάκι 8 άρια άνοιξα τυχαία. Λογικά όλα τα ίδια ειναιολα με φιοκι ειναι ?και τα οκταρια και τα εννιαρια?το τσεκαρες?
Με μονόβολο πάνταΚαι λίγα λες ... βάλε 100 κιλά παραπάνω
Αχαχαχα
ΤραχαναΤο βασικό πρόβλημά μου είναι ότι όπλο και να πιάσω στα χέρια μου σκορποσκαγιάζει.
Μάλλον μετράω σωστά την απόσταση
τα εννιαρια παω στοιχημα οτι θα ειναι με μαξαμ!Όχι αδερφέ ένα κουτάκι 8 άρια άνοιξα τυχαία. Λογικά όλα τα ίδια ειναι
Κάτσε να δω αν και δεν ξέρω τι είναι το μαξαμτα εννιαρια παω στοιχημα οτι θα ειναι με μαξαμ!
ο καλυκας ,κατασκευη maxam spainΚάτσε να δω αν και δεν ξέρω τι είναι το μαξαμ
Όχι όλα τα νούμερα γράφουν φιοκι ιταλιο καλυκας ,κατασκευη maxam spain
Εξερετικη τιμή καλοριχταΕυχαριστώ πολύ! 6.70
Να σαι καλά Ηλία ευχαριστώ.Εξερετικη τιμή καλοριχτα