Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η λύση είναι μία αλλά δεν είναι εφικτή γιατί μας τρώει ο κόλος μας μία χρόνια άμα δεν αγοράσουμε ή δεν πάμε για κυνήγι έτσι για το γαμότο να δεις για πότε θα ρίξουν τις τιμές
Δυστυχώς για όσους δεν έχουν στοκ αυτό δεν είναι δυνατό Κώστα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτόν που σέβεται τον πελάτη.

Η λύση είναι μία αλλά δεν είναι εφικτή γιατί μας τρώει ο κόλος μας μία χρόνια άμα δεν αγοράσουμε ή δεν πάμε για κυνήγι έτσι για το γαμότο να δεις για πότε θα ρίξουν τις τιμές
Στην Ελλάδα, είναι σαν να προτείνεις να κάνουμε μποϊκοτάζ στη ΔΕΗ, για να πέσει η τιμή ρεύματος.Το βράδυ το μόνο σπίτι που δεν θα έχει φως, θα είναι το δικό σου.

Στην Ελλάδα, είναι σαν να προτείνεις να κάνουμε μποϊκοτάζ στη ΔΕΗ, για να πέσει η τιμή ρεύματος.Το βράδυ το μόνο σπίτι που δεν θα έχει φως, θα είναι το δικό σου.
Καλά δεν είναι και απόλυτα έτσι για σκέψου όμως να μην πληρώσει ΚΑΝΕΊΣ Έλληνας ΔΕΗ.......... ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΚΌΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΑΠΌ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;;;; Εντάξει δεν είμαι αναρχικός, αλλά χάριν γούστου, μιας και ανέφερες ΔΕΗ

Καλά δεν είναι και απόλυτα έτσι για σκέψου όμως να μην πληρώσει ΚΑΝΕΊΣ Έλληνας ΔΕΗ.......... ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΚΌΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΑΠΌ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;;;; Εντάξει δεν είμαι αναρχικός, αλλά χάριν γούστου, μιας και ανέφερες ΔΕΗ
Για να κάνεις τέτοια πράγματα πρέπει να ξέρεις τη δύναμη σου Κώστα.
Ποιός την ξέρει;

Αυτό προϋποθέτει ,συνείδηση και βαρβατες ενώσεις καταναλωτών.Ο Έλληνας έχει γαλουχηθεί με το (θα το πάρω όσο και να κοστίζει)

Έχω τρία κουτιά , ένα νο8 και δύο 7αρια. Έχουν αρχίσει να σβήνουν τα γράμματα από το κουτι. Τα πιάνω , πάω να τα ρίξω στο γιλέκο και αυτόματα το χέρι τα αφήνει στο ράφι παλι....
Κοίτα, αν αυτό επαναλαμβάνεται συχνά το λες και γυμναστική :p

Πώς την πάτησες Έτσι εσύ ρε θηρίο!!
Άστα φίλε,κρίμα τα πουλιά που έχασα ζωντανά εκείνο το πρωινό.
Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είχε δύναμη καθόλου το φυσίγγι.Ειχε ρίξει και μια βροχή τη προηγούμενη και είχε πέσει η θερμοκρασία.Οταν βγήκε ο ήλιος όλα καλά.
Μετά που το συζήτησα έμαθα ότι και άλλοι είχαν θέματα με εκείνη τη παρτίδα.Ηταν πάνω στην αλλαγή από giovanni και 688 σε gt και 686. Από τότε παραμένει ένα καλό φυσίγγι για νορμάλ όμως καιρό.

Έχουμε πει τι γίνεται με αυτό μην τα ξαναλέμε...Ρίχνεις στην τσίχλα και το κουτί του σε προετοιμάζει τι ακολουθεί.Κοιτάζεις την τσίχλα από κυάλι να φεύγει κοψόφτερη ή να είναι αρσενική!View attachment 49783
1654800891677.png

Ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχ
και μετά ψάχνεις να την βρεις στην καλαμιά όπως πάλι σε προειδοποιεί το κουτί ....

Δεν λέω, .... από ειλικρίνεια σκίζει το φυσίγγι ... πολύ τίμιο για τα λεφτά του ...

Μια φόλα που είχα φάει σε ένα πρωινό κατέβασμα τρυγονιων με τα tordo 30 ακόμα τη θυμάμαι.
Μετα που ξημέρωσε καλά τα ξεραινε,αλλά είχε περάσει η καλή ώρα.
Δεν ρύθμισες σωστά τον χρονοδιακόπτη ...
Μείνανε σε sleep mode.

Status
Not open for further replies.
Back