Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν έβγαλε ο Κυργιας το Νόβα ήμουν Θεσσαλονίκη. 3,75........
Έχουμε πει τι γίνεται με αυτό μην τα ξαναλέμε...Ρίχνεις στην τσίχλα και το κουτί του σε προετοιμάζει τι ακολουθεί.Κοιτάζεις την τσίχλα από κυάλι να φεύγει κοψόφτερη ή να είναι αρσενική!αρχείο λήψης.jpeg

Έχουμε πει τι γίνεται με αυτό μην τα ξαναλέμε...Ρίχνεις στην τσίχλα και το κουτί του σε προετοιμάζει τι ακολουθεί.Κοιτάζεις την τσίχλα από κυάλι να φεύγει κοψόφτερη ή να είναι αρσενική!View attachment 49783
Δεν τα έβαλες στην Μέρκελ...

Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά που έκανα Ariston 32gr με λάδι καλυκα λόγο τιμής πήρα 20 κουτία
Αν βρεικες τα παλια Ariston 32 στον καλυκα της Cheddite (λαδί χρωμα) ειναι πολυ καλά...γεμισμενα με Aquila κ βυσμα Diamante..

Τα βρήκα 6.90 και μιας και ο Oscar και ο Alectoris δεν έχουν βγάλει τιμές τα πήρα γιατί όπως πάει δεν ξέρεις που θα φτάσουν
παρα πολυ καλη τιμη τα πηρες τα ειχαν πριν τα ακριβηνουν ολα πανω απο 8ευρω ,καλη προσφορα.μονο ετσι θελει φετος αλλιως να τα κρατησουν στο ραφι.

Τα βρήκα 6.90 και μιας και ο Oscar και ο Alectoris δεν έχουν βγάλει τιμές τα πήρα γιατί όπως πάει δεν ξέρεις που θα φτάσουν
Έτσι όπως είναι η κατάσταση η τιμή είναι καλή ,εγώ θα έπαιρνα κι άλλα.Απο τα λαμπρο τα θεωρώ καλύτερα, εννοώ με τον λάδι κάλυκα με τον πορτοκαλί δεν τα έχω ρίξει.

Αν βρεικες τα παλια Ariston 32 στον καλυκα της Cheddite (λαδί χρωμα) ειναι πολυ καλά...γεμισμενα με Aquila κ βυσμα Diamante..
Θα βάλω φώτο μόλις μπορέσω αν είναι όντως αυτά θα πάρω και τα υπόλοιπα ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Παλιά είχε γεμιστει και σε λαχανί καλυκα....
Tελευταια φορά που πηρα ηταν το '12 με g3000 κ συγκεντρωτηρα b&p diamante...
Καλο φυσιγγι...χειμωνιατικο...

Όποτε ο φίλος η aquilla θα βρει η g3000....
Όπως κ αν έχει...για τα σημερινά δεδομένα η τιμή είναι πολύ καλή.....

Έχει ξεφύγει δυστυχώς η κατάσταση με τις τιμές.Φυσίγγια που παλιότερα τα έπαιρνες λιγότερο από 6 ευρώ, έχουν φτάσει σε τιμές φυσιγγιών 34-46 γραμμάρια. Άντε να δούμε πως θα τη βγάλουμε φέτος.
Η λύση είναι μία αλλά δεν είναι εφικτή γιατί μας τρώει ο κόλος μας μία χρόνια άμα δεν αγοράσουμε ή δεν πάμε για κυνήγι έτσι για το γαμότο να δεις για πότε θα ρίξουν τις τιμές

Status
Not open for further replies.
Back