3,80 ειχαν τα τσιχλοφυσιγγα...αν θυμαμαι καλα...7/7,50€ τα 32γρ είναι καλά από εκεί και πανό κοκκινο
3,80 ειχαν τα τσιχλοφυσιγγα...αν θυμαμαι καλα...7/7,50€ τα 32γρ είναι καλά από εκεί και πανό κοκκινο
Έχω τρία κουτιά , ένα νο8 και δύο 7αρια. Έχουν αρχίσει να σβήνουν τα γράμματα από το κουτι. Τα πιάνω , πάω να τα ρίξω στο γιλέκο και αυτόματα το χέρι τα αφήνει στο ράφι παλι....ΠΑΝΤΑ ήταν άριστο!Τι με ζέστη,τι με κρύο,τι με πατάτες στο φούρνο...έεε μπερδεύτηκα...
Συμφωνώ απόλυτα Ηλία. Περιμένω να δω σε τι τιμή θα είναι φέτος του ρουμελιώτη και του καρδάρα.7/7,50€ τα 32γρ είναι καλά από εκεί και πανό κοκκινο
Όταν έβγαλε ο Κυργιας το Νόβα ήμουν Θεσσαλονίκη. 3,75........3,80 ειχαν τα τσιχλοφυσιγγα...αν θυμαμαι καλα...
Κοίτα...Τα 7αρια που είναι λίγο χοντρά θέλουν χύτρα,τα 8αρια δεν έχουν θέμα.Έχω τρία κουτιά , ένα νο8 και δύο 7αρια.
Εσύ μιλάς ακόμα από εποχή οπλοτεχνικης και ballistic!3,80 ειχαν τα τσιχλοφυσιγγα...αν θυμαμαι καλα...
Ριχτα με κρύο, μην τα φοβάσαι.Έχω τρία κουτιά , ένα νο8 και δύο 7αρια. Έχουν αρχίσει να σβήνουν τα γράμματα από το κουτι. Τα πιάνω , πάω να τα ρίξω στο γιλέκο και αυτόματα το χέρι τα αφήνει στο ράφι παλι....
Αχχχχχχ.......ballistic!
Εκεί πηστευω θα πάνε μεχρει 7,50Συμφωνώ απόλυτα Ηλία. Περιμένω να δω σε τι τιμή θα είναι φέτος του ρουμελιώτη και του καρδάρα.
Ο ξάδερφος θα τα ρίξει σε καμία παγανα στα γρουνια...Κοίτα...Τα 7αρια που είναι λίγο χοντρά θέλουν χύτρα,τα 8αρια δεν έχουν θέμα.
2 ωρίτσες μαριναρισμα και κάρβουνο.
Εγώ που τα έριξα με κρύα ακόμα τα θυμαμαιΡιχτα με κρύο, μην τα φοβάσαι.
Club Nova!! Δορυφορικη τουφεκια!Όταν έβγαλε ο Κυργιας το Νόβα ήμουν Θεσσαλονίκη. 3,75........
Πούλα τα στον γιατρό που είναι φαν.Ο ξάδερφος θα τα ρίξει σε καμία παγανα στα γρουνια...
Ηλία ο άλλος εδώ κοντά μου , όχι Χαλκίδα, με το που εβαλε πουλιά τέλος Γενάρη από 7 και κάτι τα πήγε 9 σε 2 μερες. Τι άκρη να βρεις με τέτοιους απατεωνισκους???? Απλά Χ και πάμε αλλου....Εκεί πηστευω θα πάνε μεχρει 7,50
Τα πρώτα χρόνια πολύ καλά φυσίγγια αλλά μετά είχαν σκαμπανεβάσματα μένοντας όμως σε καλό επιπεδο. Έχω φίλο που τα ρίχνει φανατικά μια δεκαετία συνεχώς!Club Nova!! Δορυφορικη τουφεκια!
Ελεγε μια ψυχη...
Μακριά… οποίοι μας σέβονται αυτούς να στηρίξουμε. Τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο για να τους τα πετάμεΗλία ο άλλος εδώ κοντά μου , όχι Χαλκίδα, με το που εβαλε πουλιά τέλος Γενάρη από 7 και κάτι τα πήγε 9 σε 2 μερες. Τι άκρη να βρεις με τέτοιους απατεωνισκους???? Απλά Χ και πάμε αλλου....
Εγώ απορώ πως δεν είχαν 10 ευρώ και πριν την αύξηση των τιμώνΚαι λίγα είναι για τέτοια φυσιγγαρα!
Σε πορτοκαλί καλυκα που τα είχα ρίξει ηταν πολύ καλα! Προ τριετίας ομως....Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά που έκανα Ariston 32gr με λάδι καλυκα λόγο τιμής πήρα 20 κουτία
Τα βρήκα 6.90 και μιας και ο Oscar και ο Alectoris δεν έχουν βγάλει τιμές τα πήρα γιατί όπως πάει δεν ξέρεις που θα φτάσουνΣε πορτοκαλί καλυκα που τα είχα ρίξει ηταν πολύ καλα! Προ τριετίας ομως....