Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΠΑΝΤΑ ήταν άριστο!Τι με ζέστη,τι με κρύο,τι με πατάτες στο φούρνο...έεε μπερδεύτηκα...
Έχω τρία κουτιά , ένα νο8 και δύο 7αρια. Έχουν αρχίσει να σβήνουν τα γράμματα από το κουτι. Τα πιάνω , πάω να τα ρίξω στο γιλέκο και αυτόματα το χέρι τα αφήνει στο ράφι παλι....

Έχω τρία κουτιά , ένα νο8 και δύο 7αρια. Έχουν αρχίσει να σβήνουν τα γράμματα από το κουτι. Τα πιάνω , πάω να τα ρίξω στο γιλέκο και αυτόματα το χέρι τα αφήνει στο ράφι παλι....
Ριχτα με κρύο, μην τα φοβάσαι.

Εκεί πηστευω θα πάνε μεχρει 7,50
Ηλία ο άλλος εδώ κοντά μου , όχι Χαλκίδα, με το που εβαλε πουλιά τέλος Γενάρη από 7 και κάτι τα πήγε 9 σε 2 μερες. Τι άκρη να βρεις με τέτοιους απατεωνισκους???? Απλά Χ και πάμε αλλου....

Club Nova!! Δορυφορικη τουφεκια!
Ελεγε μια ψυχη...
Τα πρώτα χρόνια πολύ καλά φυσίγγια αλλά μετά είχαν σκαμπανεβάσματα μένοντας όμως σε καλό επιπεδο. Έχω φίλο που τα ρίχνει φανατικά μια δεκαετία συνεχώς!

Ηλία ο άλλος εδώ κοντά μου , όχι Χαλκίδα, με το που εβαλε πουλιά τέλος Γενάρη από 7 και κάτι τα πήγε 9 σε 2 μερες. Τι άκρη να βρεις με τέτοιους απατεωνισκους???? Απλά Χ και πάμε αλλου....
Μακριά… οποίοι μας σέβονται αυτούς να στηρίξουμε. Τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο για να τους τα πετάμε

Status
Not open for further replies.
Back