Εισαι ΗΡΩΑΣ..Σήμερα μετά από πολύ καιρό θα πάρω ένα Λαμπρό παίδες...
Τι ειναι αυτο ρε??? Σαλεπι????
Οι πιο πολλοί πίνουν νερό στο όνομα τους. Εγώ πήρα πριν μερικά χρόνια ποσότητα σε ψιλά σκαγια και την πατησα.Παιδιά τα F2 Classic της B&P τι γνώμη έχετε?Τι μπαρούτι και συνταγη είναι?
Ουτε εμένα μου άρεσαν!Οι πιο πολλοί πίνουν νερό στο όνομα τους. Εγώ πήρα πριν μερικά χρόνια ποσότητα σε ψιλά σκαγια και την πατησα.
Και άντε πες ότι δεν μου κάθισαν εμένα. Άλλοι 3 που είχαμε πάρει μαζί τα ιδια τράβηξαν με αυτα.Ουτε εμένα μου άρεσαν!
Ωωωωω ναιιιιι!!!Τι ειναι αυτο ρε??? Σαλεπι????
Όντως μαμαει!!!!Ωωωωω ναιιιιι!!!
Νομίζω ότι τα ψιλόσκαγα δεν τα πάει. Σε 7άρια που χρησιμοποίησα ήταν καλά. Απλά καλά.Οι πιο πολλοί πίνουν νερό στο όνομα τους. Εγώ πήρα πριν μερικά χρόνια ποσότητα σε ψιλά σκαγια και την πατησα.
Και έχει και περίπου 8,00 ευρώ .Και άντε πες ότι δεν μου κάθισαν εμένα. Άλλοι 3 που είχαμε πάρει μαζί τα ιδια τράβηξαν με αυτα.
Κατάλαβα φίλε αλλά και από τους υπόλοιπους!Θα κάνω κάποιες δοκιμές και θα επανέλθω και γω.Εχω πάρει ένα κουτί 8αρι για τεστΟι πιο πολλοί πίνουν νερό στο όνομα τους. Εγώ πήρα πριν μερικά χρόνια ποσότητα σε ψιλά σκαγια και την πατησα.
καμμια σχεση κωστα πολυ ανωτερο ηταν με την γκρανουλαρ.έχεις δίκιο Αρίστο...ναι το είχε πει και αυτό τον τιμάει...απλά νομίζω πως άσχετα οτι έχουν άλλη ονομασία...βασικά πρόκειται για την ίδια πυρίτιδα....πάρτον ένα τηλ να σου πει
ψαξε για αλλα σκοπευτικα ,του ρουμελιωτη πολυ πιο ανωτερα.Αν έχει δοκιμάσει κανείς και τα RIO τα σκοπευτικά ας πει καμιά εντύπωση.
πολυ καλυτερα τα nsi speed.Παιδιά τα F2 Classic της B&P τι γνώμη έχετε?Τι μπαρούτι και συνταγη είναι?
στην αρχή λέω τί γράφει;;;; μετά έριξα το γέλιο της ημέρας....να είσαι καλά Μάριε και με το Υ.Γ.2 ...σταμάτησα να χαμογελάω έστω και για λίγο....έτσι είναι η ζωή...περνάει και αξίζει να την ζούμε σαν να μην υπάρχει αύριοόχι φίλε Κώστα
δεν ξέρουν τι λένε!
από που κι ως που θα ξέρει η Βεκτάν;
στο κάτω - κάτω ποια είναι η Βεκτάν για να ξέρει;
θα σας πω εγώ που ξέρω:
η Gm3 κάνει για: υγρασία 65% εως 78,5%, νοτιά από ΝΑ έως Νότια κατεύθυνση 4 έως 6 bofor και υψόμετρο 142,88 μ έως 143, 97 μ
η Granular κάνει για: υγρασία 75% εως 91,02 %, νοτιά από ΝΔ κατεύθυνση 5,315 έως 67,862 bofor και υψόμετρο 435,09 μ έως 749,98 μ επίσης κάνει για σεισμο έως 6,5 ρίχτερ
συνεπώς η Granular είναι για πιο δύσκολες καταστάσεις
αλλά για πραγματικά ακραίες καταστάσεις πολύ ζόρικες εκεί που τα φτύνουν οι μονοβασικές (μπλιαχ)! η βεκταν έχει βγάλει την σουπερ ντουπερ ουαου διβασική VΜΙ (vlitomaidanoitaliano)
και παραβαίνοντας τις αρχές μου σας δίνω το καλυτερότερο κεμπάπ για αυτή την εκπληκτική πυρίτιδα
ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ:
κάλυκας cheddite T2 70 κομμένος στα 67,412567 mm Cx 75000 (ειδικό καψούλι για την vlitomaidanoitaliano) 0,8245 γρ (δεν θέλει παραπάνω είναι σουπερ η μπαρούτη) βύσμα βαλάντη τζι 77,0245, σκάγια #92 Φ0,0265 σε βάρος: 32,00548 γρ ΚΑΧ 11,357896 mmm και τριακοντασταδιακό κλείσιμο στα 57,419527 mm
το συγκεκριμένο κεμπάπ ανταποκρίνεται από κυνήγια πιτσιλωτής πεταλούδας έως κυνήγια παρδαλού πτερόσαυρου
ειδικά οι τσιχλάδες με αυτό το κεμπαπ την τσίχλα την έχετε στο τσεπάκι σας υπό την απαράβατη προυπόθεση να περάσετε πριν το κυνήγι και να αγοράσετε ένα πακετάκι στιμορολ και να το τοποθετήσετε εις το θυλάκιον* σας!
*θυλακιον = η τσέπη στα ελληνικά
Υ.Γ.1 ψέμματα σας είπα για την στιμορόλ!!!!!! και τριντεντ μας κάνει... τσίχλα να' ναι....
Υ.Γ.2 το παραπάνω μήνυμα το αφιερώνω στον Βίκτωρα, που διασκέδαζε με κάτι τέτοια χαζά - σατυρικά μηνύματά μου......