Όντως Νίκο είναι ζόρικο το φουλ σε αυτα τα μέτρα, ισως με ανοιχτό τσοκ 5* ή 4* να είναι καλύτερα.Δύσκολα τα πράγματα Γιάννη μου όπως περίμενα το Παει μπάλα είναι χαμηλών πίεσεων είναι και φουλ . Θέλεις κάτι σε πατέντα διασποράς .
Αν έχει πολλά πουλιά βέβαια στο σημείο το κέφι θα γίνει .
Μπορεί να με ξεγελά η φωτογραφία, αλλά θα έλεγα Α1-36 και φυσικά Α0.View attachment 24851
ζυγαριά δεν έχω το φομπ μας βγήκε μισοταπο
α1 και α0;
σκάγια και τα 2 ωραία σφαιρικά
αριστερα φομπ , δεξί maryarm και τα 2 «διασποράς»
Αυτή είναι η βυσματωση του mordoree...το φομπ μας βγήκε μισοταπο
Πραγματικά πολύ καλό φυσίγγι! Κ για μένα στα τρία καλύτερα που έχω ρίξει με το 20αρι! Το καινούργιο όμως με τον πιο μεγάλο παφυλα δεν είχε νομίζω τις επιδόσεις του παλιού! Οι εμπειροτεροι θα μπορούσαν να μας πουν αν υπάρχει διαφορά στα δύο φυσίγγια λόγο του ύψους του κάλυκα η είναι κάτι άλλο που αλλάζει την απόδοση!?
Τα συγκεκριμένα τα χα φέρει από Αμερική παλιότερα και δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά με αυτά στην Ευρώπη εκτός του χαμηλού παφυλα και σε κουτι των 25 .Πραγματικά πολύ καλό φυσίγγι! Κ για μένα στα τρία καλύτερα που έχω ρίξει με το 20αρι! Το καινούργιο όμως με τον πιο μεγάλο παφυλα δεν είχε νομίζω τις επιδόσεις του παλιού! Οι εμπειροτεροι θα μπορούσαν να μας πουν αν υπάρχει διαφορά στα δύο φυσίγγια λόγο του ύψους του κάλυκα η είναι κάτι άλλο που αλλάζει την απόδοση!?
Και εδώ έτσι ήταν πιο παλιά! Εγώ τα επερνα από τον καλκατζακο κ τον πλαστουργο ήταν νομίζω καλύτερα από τα νεότερα μπορεί όμως να είναι κ ιδέα μου!Τα συγκεκριμένα τα χα φέρει από Αμερική παλιότερα και δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά με αυτά στην Ευρώπη εκτός του χαμηλού παφυλα και σε κουτι των 25 .
Ας έβρισκα εγω αυτόν το διασπορεα σε κάτι κοντινές μαγισσες θα τους εξηγούσα το ονειροView attachment 24851
ζυγαριά δεν έχω το φομπ μας βγήκε μισοταπο
α1 και α0;
σκάγια και τα 2 ωραία σφαιρικά
αριστερα φομπ , δεξί maryarm και τα 2 «διασποράς»
Πηγες κανενα εκαπιδευτικο στις περδικες;