Καλημερα και απο εδω Μαστορα μου και καλέ μου φιλε !!
Να του παρει απ'ολα....Το
παιδι ειναι αστερι και τα αξιζει ολα !!!
15 χρονων παιδι...με
μαθημα ΕΝΟΣ φυσιγγιου...γεμισε 10 φυσιγγια μονο του και εκανε ενα λαθος ???!!!
Για το τσακισμα του καλυκα δεν ευθυνεται το παιδι...Το τσακισμα εγινε στο πρωτο σταδιο ( χαραξη ) και
ηταν απο αστοχια υλικου του καλυκα..
Ολοι οι ιδιογομωτες γνωριζουν ''χειροτεροι'' καλυκες απο τους ημιαδιαφανους λευκους δεν υπαρχουν !!
Δεν δημιουργουν ευκολα μνημη στο πλαστικο τους...κτλ κτλ..
Παρακολουθουσα απο μακρια τον μικρο...η μηχανη ρυθμισμενη στα 14 χιλιοστα και ο μικρος εκλεινε με
13 χιλιοστα κενο...
Ενα φυσιγγιο του εδειξα πως θα το κλεινει...και που πρεπει να ειναι το πυραυλακι για ειναι σωστο...Στο 3το
φυσιγγιο και μετα...εβγαζε σωστο πυραυλακι...
Ξερεις τι σημαινει αυτο...γιατι εισαι ιδιογομωτης...Το παιδι ''τ'οχει'' κοβει το μυαλο του...και απο την αλλη
οτι του λες το ρουφαει οπως το σφουγγαρι το νερο !!
Αυτα δεν τα λεω για να χαιδεψω τα αυτια του Βασιλη....Αλλα πισω απο αυτην την μηχανη εχουν κατσει
πολλοι νεοι ιδιογομωτες...Κανεις δεν τα καταφερε με την πρωτη φορα οπως ο μικρος !!
Εαν ηταν κανα ''βουτηρο Κερκυρας'' η κανας μαλακοπιτουρας ο μικρος...θα το ελεγα στα ισια στον Βασιλη..
Δεν ''χαριζω'' εγω....Αλλα ο μικρος ειναι πανεξυπνος !!!
Την επομενη φορα...υγεια να εχουμε...εκτος απο 12/70...Θα τον βαλω να κλεισει μαγκνουμ σε 12/76...και
θα παμε να τα ριξουμε....και θα δεις οτι δεν θα εχουν διαφορά απο τα δικα μου !!
ΥΓ. Ειλικρινα...ενθουσιαστηκα με τον μικρο...και ας ειχε τον ''κερβερο'' ( τον πατερα του ) πανω απο το κεφαλι
του !!! Δεν επαιρνε ''χαμπαρι''....εκανε αυτα που του ειχα πει...και το αποτελεσμα το ειδαμε !!!
View attachment 75839
View attachment 75840
View attachment 75841
View attachment 75842
Δια χειρος gvp900 του νεοτερου !!!!