εχω το ιδιο...ειναι εξαιρετικό, με γειές!
Καλοριζικο Ευριπίδη
ευχαριστω πολυ κυριοι.τασο εγω ειμαι λιγο βαρεων βαρων οποτε τωρα θα δουμε ποσο αντεχει
ha haaa
εχω το ιδιο...ειναι εξαιρετικό, με γειές!
Καλοριζικο Ευριπίδη
Φιλαράκι καλορίζικο!ευχαριστω πολυ κυριοι.τασο εγω ειμαι λιγο βαρεων βαρων οποτε τωρα θα δουμε ποσο αντεχει
ha haaa
εσυ οπορωπολη μη μιλας γιατι εχω ανεκδοτες φωτογραφιες σου.ενταξει???Φιλαράκι καλορίζικο!
Αλλά έχε υπόψιν σου που θα το σταθεροποιής
Αν έχει βρέξει την προηγούμενη, θα καρφωσουν τα πόδια μέχρι το κάθισμα
Ευρι καλοριζικο!σημερα τσιμπησα το κατωθι καρεκλακι αετος στα 40 ευρωπαικα.καλο φαινεται και ανθεκτικο.για να δουμε
Φιλαράκι καλορίζικο!
Αλλά έχε υπόψιν σου που θα το σταθεροποιής
Αν έχει βρέξει την προηγούμενη, θα καρφωσουν τα πόδια μέχρι το κάθισμα
Το κλίμα τρομοκρατίας δεν θα περάσει...εσυ οπορωπολη μη μιλας γιατι εχω ανεκδοτες φωτογραφιες σου.ενταξει???
ευχαριστω πολυ βασιλη. 60 εκατοστα ειναι και πολυ βολικοΕυριπιδη καλοριζικο! Ευχομαι να σου βγει πολυ καλο! Τι υψος εχει?
Αν το θυμηθεις πες μας αν σε βολευει στο σηκωμα στο κυνηγι!ευχαριστω πολυ βασιλη. 60 εκατοστα ειναι και πολυ βολικο
Χρησιμοποιώντας το photobucket δεν μπορείς να κρατάς τις φωτογραφίες σου για πολύ ώρα πλέον...εμενα μου τις εμφανιζει κανονικα τωρα
Επιδη έψαχνα μια τσάντα για τα περπατιτα κ η κλασικές η δερμάτινες όπως κ κάτι άλλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν μου καθόταν καλά στο μάτι για μένα έτσι αποφάσισα να φτιάξω μια βρήκα ενα παλιό Μ71 βρήκα κ ένα λουράκι από ένα τσαντάκι κ να η πρώτη φάση τις κυνηγετικής τσάντας βεβαία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη θέλει ένα χώρισμα στη μέση να γίνουν 2 η θήκες κ να ραφτούν κ οι φυσιγγιοθήκες