Φυσιγγιοθήκες, πουλιάστρες, θήκες όπλων αξεσουάρ.

Αν κ απο μικρος ποτε δεν εμαθα να χρησιμοποιω φυσιγγιοθηκη, περα απο σπανιες περιπτωσεις κ μιας κ μια ψευτικη που ειχα ειχε χαλασει, εκανα μια ερευνα αγορας για καινουργια... Μετα απο ερευνα που ειδα τι παιζει στην αγορα κ θελοντας συγχρονως κ κατι να μου "κραταει" λιγο τη μεση μιας κ εχω θεματακι, μονο η κατασκευη μιας απο την αρχη θα ηταν αυτο που ηθελα...
Απευθυνθηκα λοιπον στο μετρ του δερματος κ το αποτελεσμα βγηκε πολυ ομορφο...
Γιαννη σε ευχαριστω πολυ κ δημοσια για ολα... .shake.:)
Το καλο που σου θελω να ειναι κ τυχερη... :p.pop.

Mεγεια σου Αρη και παντα αδεια στον κυνηγοτοπο με την πουλιαστρα γεματη;) κακος πηγε εκει γιατι φιαχνει καλα πραγματα αυτος ο μαστορας επρεπε να ρωτησεις πρωτα.yelling.

Τη δουλεύετε διπλή; εμένα δεν με βολεύει καθόλου, ειδικά στο σκύψιμο
Είναι διπλή, μπρος πίσω, όχι πάνω κάτω, την ήθελα πάντα αυτήν την ζώνη αλλά δεν την έβρισκα Ελλάδα. Μόνο κάτι purdey και κάτι παρόμοιες υπάρχουν Αγγλία αλλά θες μισό μισθό για να τις πάρεις. Έριξα την ιδέα στον μάστορα και μου την έφτιαξε, θα βάλω φώτο αύριο. Μεγάλη επιτυχία!

Είναι διπλή, μπρος πίσω, όχι πάνω κάτω, την ήθελα πάντα αυτήν την ζώνη αλλά δεν την έβρισκα Ελλάδα. Μόνο κάτι purdey και κάτι παρόμοιες υπάρχουν Αγγλία αλλά θες μισό μισθό για να τις πάρεις. Έριξα την ιδέα στον μάστορα και μου την έφτιαξε, θα βάλω φώτο αύριο. Μεγάλη επιτυχία!
Τότε πολύ κομπλέ, αναμένουμε!!

Κάνω πως δεν βλέπω το πρόβλημα της κηλης γιατί θα στεβαχωρηθω, αλλά όταν αναγκαστω θα εμπιστευτω ορθοπεδικό, κυνηγο κ τρελαμενο με τη Μάνη γιατί ξέρω ότι θα μου πει με τρόπο ότι είναι να με στεναχωρησει... ;)
Κοψε φιλε λιγο τα βαρη;)..Μην το κανεις χειροτερα

Αν κ απο μικρος ποτε δεν εμαθα να χρησιμοποιω φυσιγγιοθηκη, περα απο σπανιες περιπτωσεις κ μιας κ μια ψευτικη που ειχα ειχε χαλασει, εκανα μια ερευνα αγορας για καινουργια... Μετα απο ερευνα που ειδα τι παιζει στην αγορα κ θελοντας συγχρονως κ κατι να μου "κραταει" λιγο τη μεση μιας κ εχω θεματακι, μονο η κατασκευη μιας απο την αρχη θα ηταν αυτο που ηθελα...

Καλοριζικη φιλε παντα αδεια με γεματη πουλιαστρα!.shoot.
Απο το μετρ του ειδους και η δικια μου γεματη ειχε ερθει.sarcastic.

Καλορίζικη Άρη και τυχερή....
Μπράβο και στο Μαστρογιάννη με τις ομορφιές του .congrats.

η διπλή ζώνη 49 φυσιγγίων του Μαστρογιάννη με κλειστή θήκη 3 θέσεων για δράμια
20171020_085611.jpg

Άρι καλορίζικη η φυσιγγιοθήκη φίλε! Πανέμορφο το αποτελέσμα και είμαι σίγουρος ότι όταν βγάλεις και φωτογραφίες με θηράματα όπως εσύ ξέρεις, θα είναι μαγευτικές!! Γιάννη για άλλη μια φορά μπράβο, είσαι άρχοντας!

Back