Συμφωνω .Μπεκατσα , περδικα 15 φυσιγγια περνω μαζι και 4 χοντρα .Για ποιο πολλα παιρνω ζωστρα Εχω μια μερακλιδηκη με 25 φυσιγγιαΜόνο με λίγα φυσίγγια διαφορετικά αυχενικο.
Συμφωνω .Μπεκατσα , περδικα 15 φυσιγγια περνω μαζι και 4 χοντρα .Για ποιο πολλα παιρνω ζωστρα Εχω μια μερακλιδηκη με 25 φυσιγγιαΜόνο με λίγα φυσίγγια διαφορετικά αυχενικο.
Πώς φαίνονται αυτοί που το γεμίζουν το κρεμασταρι...Ααααα και σε κανένα απότομο στρίψιμο σου βαρανε τα καλαμπαλικια!!
Σε κυνήγι πέρδικας έχω δει κυνηγό με 80αρα μπαλάσκα κ 2 πακέτα 25αρια στο γιλέκο για να νιώθει λέει ασφάλεια.Συμφωνω .Μπεκατσα , περδικα 15 φυσιγγια περνω μαζι και 4 χοντρα .Για ποιο πολλα παιρνω ζωστρα Εχω μια μερακλιδηκη με 25 φυσιγγια
Κατάλαβα, πάει το κλαμπανι σύννεφο!Σε κυνήγι πέρδικας έχω δει κυνηγό με 80αρα μπαλάσκα κ 2 πακέτα 25αρια στο γιλέκο για να νιώθει λέει ασφάλεια.
Δεν σας εχει τυχει να σας κανουν επιθεση οι περδικες γιαυτο κοροιδευτεΣε κυνήγι πέρδικας έχω δει κυνηγό με 80αρα μπαλάσκα κ 2 πακέτα 25αρια στο γιλέκο για να νιώθει λέει ασφάλεια.
Και τρία μαχαίρια να πετάξει στο τέλος......Σε κυνήγι πέρδικας έχω δει κυνηγό με 80αρα μπαλάσκα κ 2 πακέτα 25αρια στο γιλέκο για να νιώθει λέει ασφάλεια.
Μας έχει τύχει μερικές φορές αλλά δεν τις δείραμε...Δεν σας εχει τυχει να σας κανουν επιθεση οι περδικες γιαυτο κοροιδευτε
Αντάρτικο κάνει στο βουνόΚατάλαβα, πάει το κλαμπανι σύννεφο!
Ειδικά στα τρυγόνια πιάνεις κεφάλι και ένα φτερό.Γιάννη όσες φορές βάζω στη πουλιαστρα κεφάλια βλέπω στο τέλος
Α στα τρυγόνια να δεις ένα κρεμάω ένα χάνω
Κλασική κυνηγετική.Τσάντα φυσιγγίων Γιάννη;
Με την πρωτη ευκαιρια θα φωτογραφησω την δικη μου, την ειχα αγορασει στην εκθεση απο εναν βιοτεχνη απο καποιο νησι δεν θυμαμαι το 2005. Συνηθως την χρησιμοποιω στην μπεκατσα.View attachment 76659View attachment 76660
Είπαμε να γλυτώσουμε λίγο από τα ξύλα...
Εεεε,βαρέθηκα κι άρχισαν να με τρώνε τα χέρια μου....
Συνεχίζεται....