Έτσι όπως τη βλέπω, είναι άφθαρτη. RespectView attachment 76768
Ααα και λίγο ακόμη σήμερα...
Από αντοχή,είναι μπετόν αρμέ!Έτσι όπως τη βλέπω, είναι άφθαρτη. Respect
Γεια στα χέρια σου Γιάννη, πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει. Έχεις κάνει σεμινάριο πάνω στην δερματοτεχνια; Φαίνεται επαγγελματική δουλειάView attachment 76987
Πάει κι αυτό...
Φοβερή δουλειά , δίχτυ που μπορούμε να βρούμε;View attachment 76987
Πάει κι αυτό...
Πορεεεε φηλε αγγελους κανηςςςςςςView attachment 76987
Πάει κι αυτό...
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Γεια στα χέρια σου Γιάννη, πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει. Έχεις κάνει σεμινάριο πάνω στην δερματοτεχνια; Φαίνεται επαγγελματική δουλειά
Ευχαριστώ Πάνο!Φοβερή δουλειά , δίχτυ που μπορούμε να βρούμε;
Η κατασκευή και οι πρώτες ύλες φαίνονται άψογα.View attachment 76768
Βασίλη, βρίσκεις!Η κατασκευή και οι πρώτες ύλες φαίνονται άψογα.
Αυτό που μου αρέσει και το ψάχνω καιρό, αλλά δε βρίσκω είναι το λουρί αυτό.
Έχω δύο αορτηρες για όπλο με ακριβώς αυτό το λουρί από ιμάντα, αλλά δε βρίσκω πλέον τέτοιο αορτηρα, όλοι είναι κάτι χαζοελαστικοι που μου τη σπάνε.
Μαστρογιάννη το έφτιαξες μόνος σου και το λουρί; Αορτηρα για το όπλο μπορώ να βρω με τέτοιο ιμάντα;
Ωραία δουλειά.Θα το προτιμούσα με δερμάτινο ιμάντα.View attachment 76987
Πάει κι αυτό...
Πανέμορφη.
Θα του τάξω μια...Πανέμορφη.
Έτσι και τη δώσεις αυτή, στον Αραμπατζή,έχει βγάλει, και την επόμενη ρυθμιστική!
Είναι γνωστό ότι κάνει συλλογή,από κυνηγετικά σακίδια-τσάντες.
Και σκεφτόμουν που θα βρω δερμάτινο λουρί για μια παλια κυνηγετική τσάντα που έχω....View attachment 76768
Πολύ ωραία δουλειά. Έχεις μηχανή ή τα ράβεις στο χέρι. Δερμα αξεσουαρ και εργαλεία που βρίσκεις; Έχεις έτοιμα patterns ή το φτιάχνεις μόνο σου; Μπορείς να μου στείλεις πμ;View attachment 76768
Μπορεί να είναι βλακεία στις λαϊκές πουλάνε ζώνες ιμάντα 3-5 € ανάλογα.Η κατασκευή και οι πρώτες ύλες φαίνονται άψογα.
Αυτό που μου αρέσει και το ψάχνω καιρό, αλλά δε βρίσκω είναι το λουρί αυτό.
Έχω δύο αορτηρες για όπλο με ακριβώς αυτό το λουρί από ιμάντα, αλλά δε βρίσκω πλέον τέτοιο αορτηρα, όλοι είναι κάτι χαζοελαστικοι που μου τη σπάνε.
Μαστρογιάννη το έφτιαξες μόνος σου και το λουρί; Αορτηρα για το όπλο μπορώ να βρω με τέτοιο ιμάντα;
Στη Μιαούλη Μοναστηράκι έχει ένα μεγάλο μαγαζί με ότι θέλεις από έτοιμες ζώνες η να φτιάξεις τη δική σου όπως θέλεις εργαλεία δέρματα μεταλλικά εξαρτήματα τα πάντα.Πολύ ωραία δουλειά. Έχεις μηχανή ή τα ράβεις στο χέρι. Δερμα αξεσουαρ και εργαλεία που βρίσκεις; Έχεις έτοιμα patterns ή το φτιάχνεις μόνο σου; Μπορείς να μου στείλεις πμ;