Εχω την παλιά αλλά με σκιαζει και τι φοβουμε να την κάψω στην μπεκάτσα... άσε που δεν θα την πετύχω την συνταγήΒαλε σιπεεεεε![]()
![]()
Σαν το παλιό πετερς; ;;
Τέρμα και το πλαστικό?Πάμε σε αστερι- χάρτινο από τούδεΣαν το παλιό πετερς; ;;
Τέρμα και το πλαστικό?Πάμε σε αστερι- χάρτινο από τούδε![]()
Ολα τα δεινα και οι εξυπναδες απο δυτικα ξεκινανε.Τέρμα και το πλαστικό?Πάμε σε αστερι- χάρτινο από τούδε![]()
Εχω βρει ενα τελαρο RWS κ η σταμπα τους ανεπαφη...δυνατα μελάνια τοτε.
Η ποιότητα είναι κορυφή που είχαν...Εχω βρει ενα τελαρο RWS κ η σταμπα τους ανεπαφη...δυνατα μελάνια τοτε.
Σταματα να ανεβαζεις τετοιους καλυκες με αυτη τη στάμπα...........
Σου βρισκει το σημειο G???Σταματα να ανεβαζεις τετοιους καλυκες με αυτη τη στάμπα...........![]()
Και άκρως αρωματικοί μετά την ντουφεκιά...
Το axe του κυνηγου....Και άκρως αρωματικοί μετά την ντουφεκιά...
Ρίχνεις...σπας το δίκαννο...βγάζεις αργά και απολαυστικά το χάρτινο από την θαλάμη...κολλάς τη μύτη στην πατούρα της κάννης και τραβάς με μια βαθιά ανάσα όλη την κάπνα της μπαρουτης...Το axe του κυνηγου....![]()
τοG τοA τοM τοI τοS τοE τοT και τοA .....όλα παρεα οχι μονο το G....Σου βρισκει το σημειο G???![]()
Μόνο μην το παρακανει κανεις γιατί θα βρεθεί αλφαδιασμένος μέσα στις σκινόμαζες από υπερβολικη αναθυμιαση διβασικης...Ρίχνεις...σπας το δίκαννο...βγάζεις αργά και απολαυστικά το χάρτινο από την θαλάμη...κολλάς τη μύτη στην πατούρα της κάννης και τραβάς με μια βαθιά ανάσα όλη την κάπνα της μπαρουτης...
Απόλαυση και εμπειρία ζωής...![]()
Κάνε λίγο γρήγορα,10 πουλιά σε "καβαλησανε"!!Ρίχνεις...σπας το δίκαννο...βγάζεις αργά και απολαυστικά το χάρτινο από την θαλάμη...κολλάς τη μύτη στην πατούρα της κάννης και τραβάς με μια βαθιά ανάσα όλη την κάπνα της μπαρουτης...
Απόλαυση και εμπειρία ζωής...![]()
Κάνε λίγο γρήγορα,10 πουλιά σε "καβαλησανε"!!![]()