Απάτη είναι. Ο τύπος κατα διαστήματα βγάζει τα συγκεκριμένα στα 15-16 ευρώ, πουλάει γύρο στα 100 τεμ την ημέρα, μετά τον παίρνουν χαμπάρι. Είχα τσιμπήσει και γω να πω την αμαρτία μου (αν και έχω ήδη τα ίδια) μετά μου ήρθε μήνυμα από eBay Να ανοίξω θέμα για επιστροφήδεν ξέρω αν έχει κάνει λάθος ο τύπος
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
http://www.ebay.com/itm/Howard-Leig...621290?hash=item1eb39fec6a:g:rksAAOSwgY9Xc-JO
@ το μόνο ας πούμε ύποπτο είναι πώς έχει μόνο 1 ψήφο αλλά δεν έχει να λέει κάτι όλοι από εκεί ξεκινήσαμε
Τι εννοείς είναι απάτη και τον παίρνουν χαμπάρι; Δεν τα στέλνει; Παίρνει τα λεφτά και δεν τα στέλνει; Θα τον είχαν διαγράψει από το ebay άσε που θα είχε βρει τον μπελά του. Τώρα αν έχει 10 διαθέσιμα και γίνουν 100 παραγγελίες, νομίζω ότι υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα που με το που τελειώσουν τα διαθέσιμα απενεργοποιείται η αγγελία.Απάτη είναι. Ο τύπος κατα διαστήματα βγάζει τα συγκεκριμένα στα 15-16 ευρώ, πουλάει γύρο στα 100 τεμ την ημέρα, μετά τον παίρνουν χαμπάρι. Είχα τσιμπήσει και γω να πω την αμαρτία μου (αν και έχω ήδη τα ίδια) μετά μου ήρθε μήνυμα από eBay Να ανοίξω θέμα για επιστροφή
Τι εννοείς είναι απάτη και τον παίρνουν χαμπάρι; Δεν τα στέλνει; Παίρνει τα λεφτά και δεν τα στέλνει; Θα τον είχαν διαγράψει από το ebay άσε που θα είχε βρει τον μπελά του. Τώρα αν έχει 10 διαθέσιμα και γίνουν 100 παραγγελίες, νομίζω ότι υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα που με το που τελειώσουν τα διαθέσιμα απενεργοποιείται η αγγελία.
σήμερα παρέλαβα τις Cens
Γεράσιμε Σπύρο Λεώ σας ευχαριστώ για όλα και προπάντων για την άμεση παράδοση ( τρίτη παρήγγειλα και έγινε μέτρηση και πέμπτη παρέλαβα ) ,πραγματικά η διαφορά είνια μεγάλη σε σχέση με τις ηλεκτρονικές που φόραγα μέχρι τώρα και από άνεση και από ποιότητα
τις φόρεσα σπίτι και ακούσα τα τζιτζίκια και τα κοτσίφια λες και ήταν δίπλα μου
.xm.... Αυτό μου άρεσε!εύχομαι να σου χαρίσουν και θηράματα που δεν θα τα άκουγες-έβλεπες ποτέ!