....
Αν ποτέ σου τύχει να δεις στο βουνό κάποιον να κυνηγάει σαν να ΄ναι αξιωματικός του κόκκινου στρατού, χαιρέτα με, εγώ θα είμαι
...
Αφού πρώτα πυροβολήσω την αρκούδα ή μετά;
....
Αν ποτέ σου τύχει να δεις στο βουνό κάποιον να κυνηγάει σαν να ΄ναι αξιωματικός του κόκκινου στρατού, χαιρέτα με, εγώ θα είμαι
...
Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και στο κυνήγι έχω συνηθίσει με καπέλο και πλέον δεν μπορώ χωρίς αυτό.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα διπλή όψης (πορτοκαλί-χακι) το οποίο να έχει και προστασία για τα αυτιά.
Εχω βρει τα παρακάτω
Dispan
Αετος (δεν ειναι διπλής όψης)
Αετος
ALMATI, Αδιάβροχο καπέλο DEERHUNTER
ROVER WINTER
Πραγματι πολυ λογικες τιμες¨΄Εχω πάρει 2-3 διαφορετικά της Benisport.
https://www.skroutz.gr/c/4423/kynigetika-kapela/m/33391/Benisport.html?from=catspan
Τα αδιάβροχα είναι καλοφτιαγμένα και σε νορμάλ τιμές. Τα φοράω με ωτασπίδες, οπότε τα αφτιά είναι καλυμμένα!
Προτιμω το κατω στυλ και ας μη βαρεσε και τπτ αχαχαχχαΟ πρόεδρος της Σοβιετικής ένωσης Μπριέζνιεφ σε κυνήγι με την υπέροχη ουσάνκα του:
View attachment 39894
Σύγχρονη Ουκρανίδα κυνηγός με την υπέροχη ουσάνκα της:
View attachment 39895
Εγώ πάλι Τόλη προτιμώ τον Μπρέζνιεφ.Προτιμω το κατω στυλ και ας μη βαρεσε και τπτ αχαχαχχα
Ο Μάριος @Prowler® θα το καθάριζε ασυζητητί διότι θα σου έλεγε ότι έχει μουσούδα παραλλαγή και δε φαίνεταιΌχι πείτε μου φαίνεται ή όχι;
Μπα εγω δε κανω τετια και επιμενω ουκρανηδαΕγώ πάλι Τόλη προτιμώ τον Μπρέζνιεφ.
Είναι αξιοπρεπέστατος. Ποιοτική ψηλή μπότα με γούνα. Ποιοτικό δερμάτινο τζάκετ με γούνα, ποιοτικότατη ουσάνκα.
Πως καταντήσαμε στην εποχή μας να κυνηγάμε σα λουλούδες, σε λίγο θα ζηλεύουν οι γυναίκες τα χρωματιστά συνολάκια μας:
View attachment 39911
Θελω τη ρωσιδα με το browning 525Ρωσίδα θα καταδεχόσουν ή αυστηρά και μόνο Ουκρανίδα;
Πρόσεξε τί θα πεις γιατί αυτοί σε λίγο θα έχουν πόλεμο και ο Πούτιν όλα τα διαβάζει και δεν παίρνει από αστεία.
View attachment 39921View attachment 39922
View attachment 39923View attachment 39924
Με τέτοιες (τις 2 τελευταίες βρε) φωτογραφίες -οχι "πολιτικά ορθές" για την Ευρώπη, τον βλέπω να χάνει τις εκλογές του ....2050 ο Πρόεδρος!!!Ρωσίδα θα καταδεχόσουν ή αυστηρά και μόνο Ουκρανίδα;
Πρόσεξε τί θα πεις γιατί αυτοί σε λίγο θα έχουν πόλεμο και ο Πούτιν όλα τα διαβάζει και δεν παίρνει από αστεία.
View attachment 39921View attachment 39922
View attachment 39923View attachment 39924
Καλοφόρετη φίλε, αν είσαι σαν τον πρόεδρο το θέλεις αυτό στο καραφλό κεφαλάκι σου.Μετά από δυόμιση μήνες και εν μέσω πολέμου, κυρώσεων και απαγορεύσεων αποστολών από τα ΕΛΤΑ, ήρθε η καινούργια μου υπερυπέροχη Ουσάνκα από τη μαμά Ρωσία, φτιαγμένη από τη γούνα μιας αηδίας που λέγεται Muskrat, αλλά έχει υπέροχα μαλακή γούνα. Υπέροχα κυνήγια μες τα δάση και υπέροχες παγάνες του χρόνου θα ζήσουμε μαζί!!!
View attachment 48667
Σε ευχαριστώ φίλε. Όχι, δεν είμαι σαν την προεδράρα. Το έχω το μαλλάκι μου.Καλοφόρετη φίλε, αν είσαι σαν τον πρόεδρο το θέλεις αυτό στο καραφλό κεφαλάκι σου.
Ναι, τρόπος του λέγειν!Σε ευχαριστώ φίλε. Όχι, δεν είμαι σαν την προεδράρα. Το έχω το μαλλάκι μου.
Μην πας για αγριογούρουνα φορώντας αυτό.Μετά από δυόμιση μήνες και εν μέσω πολέμου, κυρώσεων και απαγορεύσεων αποστολών από τα ΕΛΤΑ, ήρθε η καινούργια μου υπερυπέροχη Ουσάνκα από τη μαμά Ρωσία, φτιαγμένη από τη γούνα μιας αηδίας που λέγεται Muskrat, αλλά έχει υπέροχα μαλακή γούνα. Υπέροχα κυνήγια μες τα δάση και υπέροχες παγάνες του χρόνου θα ζήσουμε μαζί!!!
View attachment 48667