Α δεν ξέρω για πλάκα το έγραψα. Εσύ είσαι ο ειδικός για τις ουσανκες.
Σε Λιοσπορα θα κυνηγήσεις?Να βγω στην έναρξη χωρίς να έχει δημοσιευτεί το ΦΕΚ ;;;
Κανένα πρόβλημα.
Να βγω στην έναρξη χωρίς καπέλο με τον Αυγουστιάτικο γαμωήλιο;;;
Καμία περίπτωση!
Βρήκα χρόνο σήμερα για να κάνω το απαραίτητο βήμα για την έναρξη. Να πάρω καλοκαιρινό καπέλο.
Στον Καλκατζάκο καλοκαιρινό καπέλο δεν είδα. Όλο κάτι χαζοτζόκεϋ λες και είμαι αμερικανάκι και θα πάω να παίξω μπέιζμπολ με τους συμμαθητές μου είχε.
Πήγα στο τάκτικαλ σοπ και βρήκα 2-3 καλοκαιρινά.
Τελικά πήρα το παρακάτω. Πανάλαφρο ύφασμα, αερίζεται, κορδόνι για να μη το παίρνει ο αέρας και ύφασμα για να προστατεύεται και ο σβέρκος απ’ τον ήλιο.
View attachment 76486View attachment 76487
Και πάμφθηνο, 15 ευρώ.
Άντε καλή έναρξη να έχουμε!
Όχι φίλε. Σε κάτι χωράφια θα με πάνε αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.Σε Λιοσπορα θα κυνηγήσεις?
Οπότε θα έχεις και κανα ίσκιο, μία χαρά το καπελάκι για αυτην την δουλειά.Όχι φίλε. Σε κάτι χωράφια θα με πάνε αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Μετά προς Σεπτέμβριο θα κατεβώ στο χωριό στην Ηλεία για περασματιάρικα.
Εκεί σε πευκόδασος στην παραλία δίπλα τα κυνηγούσαμε αλλά τώρα το έχουν απαγορεύσει. Κάπου εκεί παραδίπλα θα πάμε.
Ωραιο καπελακι πατριώτη!!!Να βγω στην έναρξη χωρίς να έχει δημοσιευτεί το ΦΕΚ ;;;
Κανένα πρόβλημα.
Να βγω στην έναρξη χωρίς καπέλο με τον Αυγουστιάτικο γαμωήλιο;;;
Καμία περίπτωση!
Βρήκα χρόνο σήμερα για να κάνω το απαραίτητο βήμα για την έναρξη. Να πάρω καλοκαιρινό καπέλο.
Στον Καλκατζάκο καλοκαιρινό καπέλο δεν είδα. Όλο κάτι χαζοτζόκεϋ λες και είμαι αμερικανάκι και θα πάω να παίξω μπέιζμπολ με τους συμμαθητές μου είχε.
Πήγα στο τάκτικαλ σοπ και βρήκα 2-3 καλοκαιρινά.
Τελικά πήρα το παρακάτω. Πανάλαφρο ύφασμα, αερίζεται, κορδόνι για να μη το παίρνει ο αέρας και ύφασμα για να προστατεύεται και ο σβέρκος απ’ τον ήλιο.
View attachment 76486View attachment 76487
Και πάμφθηνο, 15 ευρώ.
Άντε καλή έναρξη να έχουμε!
Το κοιτούσα τις προάλλες, ερχόμενος απο Σπάρτη....κρίμα.Εκεί σε πευκόδασος στην παραλία δίπλα τα κυνηγούσαμε αλλά τώρα το έχουν απαγορεύσει.
Στη νότιο Ηλεία έχουν χαλάσει πολύ τα πράγματα Κώστα. Σε εσάς είναι καλύτερα.Το κοιτούσα τις προάλλες, ερχόμενος απο Σπάρτη....κρίμα.
Παρόλα αυτά, δε βλέπω την ώρα να χειμωνιάσει και να κάνω περπατητά μέσα στα δάση και τους ελαιώνες μας.
συνταξιουχως;;; η λορδος κυνηγος;; ναναι ζεστο το κεφαλακισου φιλεμουυυ καλοφωρετιιιιJack Pyke για τα Greek HighlandsView attachment 84850
Έλληνας κυνηγός προς την σύνταξη ΧΑ ΧΑ ΧΑσυνταξιουχως;;; η λορδος κυνηγος;; ναναι ζεστο το κεφαλακισου φιλεμουυυ καλοφωρετιιιι
Jack Pyke για τα Greek HighlandsView attachment 84850
Πολύ ωραία φίλε Benelli! Μεγειά!Jack Pyke για τα Greek HighlandsView attachment 84850
Ωραίος!Κ εγώ μαζί σου Παναγιώτη!!!
(Στο καπέλο! Όχι στο δρόμο για σύνταξη...)
Έλληνας κυνηγός χωρίς ελληνικά κόμπλεξ.Έλληνας κυνηγός προς την σύνταξη ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε ευχάριστα η κατασκευαστική της ποιότητα για τα 12,90 € όταν παίρνεις ένα απλό τζόκεϊ διαφημιστικό κάποιας εταιρείας όπλων 20+Πολύ ωραία φίλε Benelli! Μεγειά!
Από που το πήρες φίλε μου?Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε ευχάριστα η κατασκευαστική της ποιότητα για τα 12,90 € όταν παίρνεις ένα απλό τζόκεϊ διαφημιστικό κάποιας εταιρείας όπλων 20+
Τραζερας, αν γράψεις Jack Pyke τραγιασκες θα στην βγάλει αμέσως.Από που το πήρες φίλε μου?
ΕυχαριστώΤραζερας, αν γράψεις Jack Pyke τραγιασκες θα στην βγάλει αμέσως.