Ένα μήνα? Πο? Ευχαριστώ πολυΠάνω από μήνα στη Νίκαια.
Ένα μήνα? Πο? Ευχαριστώ πολυΠάνω από μήνα στη Νίκαια.
Δεν είναι δικό σου λάθος.Καλησπερα την παρεα εχω μια ερωτησι . Πηρα το δελτιο κατοχης και αντι για S56E μοντελο μου γραψανε 556E μοντελο γινεται δυορθοσι η χειαζεται πολυ διαδικασια. Περιμενω της εμπειριες σας.
Φαντάσου σε τι άσχετους έπεσες αφού έκαναν το όπλο SUBARU IMPREZA.Καλησπερα την παρεα εχω μια ερωτησι . Πηρα το δελτιο κατοχης και αντι για S56E μοντελο μου γραψανε 556E μοντελο γινεται δυορθοσι η χειαζεται πολυ διαδικασια. Περιμενω της εμπειριες σας.
Για την άδεια αγοράς:καλημερα!
εβγαλε καποιος αδεια αγορας προσφατα;
ξερουμε τα καινουρια δικαιολογητικα;
στο ΑΤ της περιοχης μου λειπει με αδεια ο αρμοδιος και ο αλλος ειναι άσχετος
Σε αυτα τα δυο γίνονται τα μπερδεματα..αλλα τμήματα τα ζητανε σε σφραγισμενο φακελο, αλλα θελουν συγκεκριμένο κειμενο σε καθε βεβαιωση, κάποιοι γιατροι γνωριζουν κάποιοι αλλοι οχι...β)Βεβαίωση από ψυχίατρο
γ)Βεβαίωση από παθολόγο ή γενικό γιατρό
Βασίλη, υπάρχει τυποποιημένο έντυπο για αυτές τις βεβαιώσεις ;;; Και που το βρίσκεις ;; το έχουν οι γιατροί ή πρέπει να πας να το πάρεις από την αστυνομία ;;;β)Βεβαίωση από ψυχίατρο
γ)Βεβαίωση από παθολόγο ή γενικό γιατρό
Βασίλη, υπάρχει τυποποιημένο έντυπο για αυτές τις βεβαιώσεις ;;; Και που το βρίσκεις ;; το έχουν οι γιατροί ή πρέπει να πας να το πάρεις από την αστυνομία ;;;
Παλαιότερα μας έδιναν από την αστυνομία ένα έντυπο, που το συμπλήρωνε ο γιατρός και έβαζε την υπογραφή και τη σφραγίδα του. Εγώ από την πρώτη φορά είχα βγάλει φωτοτυπίες του εντύπου, και έτσι το είχα όσες φορές ξαναχρειάστηκα τέτοια βεβαίωση ( τότε μόνο παθολόγου) ...
Διαβάστε κι αυτό: https://www.bankingnews.gr/index.php?id=469652
Έτσι κι εγώ, πάντα χύμα (χωρίς σφραγισμένο φάκελο) !!!νομίζω ότι το είχα καταθέσει και χωρίς να είναι σε σφραγισμένο φάκελο.
Πραγματικά, με όλα αυτά που μας συμβαίνουν και –κυρίως– με όλα αυτά που θα μας συμβούν, καλοτυχίζω τον εαυτό που πρόλαβα –έστω και σε μικρή ηλικία– το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι όμως ρε φίλε, το ζούνε ακόμα σήμερα!...στο ΑΤ της περιοχης μου λειπει με αδεια ο αρμοδιος και ο αλλος ειναι άσχετος
Για όπλο ή για Mercedes;πριν 20 μερες περιπου εκανα ολη τη φαση