Το έγγραφο αυτό είναι παλιό που σας δώσανε αυτά ίσχυαν πριν το 2020, 10ετή η διάρκεια των ταυτοτήτων και χρειάζονται 2 πιστοποιητικά και παθολόγου και ψυχιάτρου !Με αυτό τι γίνετε;
Έχετε γνώση;
Το έγγραφο αυτό είναι παλιό που σας δώσανε αυτά ίσχυαν πριν το 2020, 10ετή η διάρκεια των ταυτοτήτων και χρειάζονται 2 πιστοποιητικά και παθολόγου και ψυχιάτρου !Με αυτό τι γίνετε;
Έχετε γνώση;
Ωραίο και ενημερωμένο τμήμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Σήμερα πήγα απ' το ΑΤ της περιοχής μου μίας και εγώ θέλω να κάνω ανανέωση ακκο .τα δικαιολογητικά που χρειάζονται φαίνονται στην φώτο . Επιβεβαιώνω ότι η ταυτότητα πρέπει να είναι έως το 2013
Εύγε στο ΤΑ Νάξου. Α ρε επαρχεία, άλλη φάσηΣήμερα πήγα απ' το ΑΤ της περιοχής μου μίας και εγώ θέλω να κάνω ανανέωση ακκο .τα δικαιολογητικά που χρειάζονται φαίνονται στην φώτο . Επιβεβαιώνω ότι η ταυτότητα πρέπει να είναι έως το 2013
View attachment 85101
Το έλαβα κι εγώ πρωΐ πρωΐ.σημερινό μνμ από τον σύλλογο θεσσαλονικης
Θα έχουν εσωτερική πληροφόρηση δεν υπάρχει νόμος ή ΥΑ ακόμα κάποιος θα τους σφύριξε τις επικείμενες αλλαγέςΕκτος απο το μηνυμα αυτο, λενε κατι αλλο?
Εκαναν καμμια κινηση να ζητησουν μια περιοδο για να τακτοποιηθουν οσα εχουν ληξει?
Η κανουν μονο διαπιστωσεις της τελευταιας στιγμης?
Εκτος απο το μηνυμα αυτο, λενε κατι αλλο?
Εκαναν καμμια κινηση να ζητησουν μια περιοδο για να τακτοποιηθουν οσα εχουν ληξει?
Ετσι ειναιΔεχομαστε επιθεσεις απο παντου , πες οτι εχεις 5 οπλα και το 1 εχει ληξει για 1 μερα ... Μπορουν πλεον να στα μαζεψουν ολα τα οπλα πας αυτοφορο και περιμενεις την δικη κτλπ κτλπ ...
Είναι ανάλογα που θα πέσεις, εγώ με ταυτότητα από τις αρχές της δεκαετίας 80 και η σύζυγος με ταυτότητα από τα τέλη της δεκαετίας του 90 βγάλαμε κανονικά την ταυτότητα του τζούνιορ πριν ένα χρόνο.Πρίν ένα χρόνο που πήγαμε στο τμήμα να βγάλει ο μικρός ταυτότητα δεν μπορούσαμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία του επειδή εγώ και η γυναίκα μου είχαμε τις παλιές που ειμασταν μαθητές και έτσι βγάλαμε και οι τρείς καινούργιες.
Αγχωτική κατάσταση και μόνο που την σκέφτομαι... Δεν θυμάσαι τίποτα απολύτως σε ποιον την έδωσες? Αν θυμασαι την περίοδο που την έδωσε και τον έχεις καλέσει έστω και μια φορά από δικό σου νουμερο, ζήτα απο την εταιρεία αναλυτικό λογαριασμό της περιόδου και κάλεσε όλα τα τηλέφωνα πίσω. Με λίγη τύχη θα βρεις κατι...Πήγα προχθές να ανανεώσω την es 100 και να κάνω δήλωση απώλειας για τη maverick που είχα γράψει παλιότερα ότι πουλήθηκε αλλά ακόμα παρέμεινε στο όνομα μου......το μόνο μου λάθος είναι ότι παρέδωσα το όπλο χωρίς να έχει βγει η άδεια αγοράς......να μην τα ξαναλέω το όπλο έπρεπε να φύγει από το όνομα μου σε κάθε περίπτωση...... έγινε δικογραφία, ο εισαγγελέας ευτυχώς δεν διέταξε την κράτηση μου, μου πήραν αποτυπώματα και φωτογραφίες. Θα περιμένω τη κλήτευση για τη δίκη, είναι πλημμέλημα βέβαια. Θα μου ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη αγοραπωλησία και η καταδίκη προβλέπει ποινή με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, εφόσον καταδικαστω.
Το όπλο έφυγε από το όνομα μου και πλέον το αναζητεί η ασφάλεια, ότι και να γίνει με αυτό το όπλο πλέον ( ληστεία, φόνος κτλ) δεν είμαι υπόλογος. Βέβαια θα πάρω και τη δικογραφία και θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για τα περαιτέρω.
Ποτέ μην πουλήσετε όπλο αν δεν έχει εκδοθεί η άδεια αγοράς του αγοραστή και ειδικότερα αν δεν έχετε τα στοιχεία του, όπως έκανα εγώ.
Έχω πουλήσει 7-8 όπλα ( και κάποια εκτός Κέρκυρας) για όλα έχω αντίγραφα των αδειών αγοράς και τα στοιχεία των αγοραστών.....μόνο για τη maverick έχω κενό μνήμης, 10 λεπτά είδα τον αγοραστή και πέραν τούτου κενό...Αγχωτική κατάσταση και μόνο που την σκέφτομαι... Δεν θυμάσαι τίποτα απολύτως σε ποιον την έδωσες? Αν θυμασαι την περίοδο που την έδωσε και τον έχεις καλέσει έστω και μια φορά από δικό σου νουμερο, ζήτα απο την εταιρεία αναλυτικό λογαριασμό της περιόδου και κάλεσε όλα τα τηλέφωνα πίσω. Με λίγη τύχη θα βρεις κατι...
O σύλλογος να κάνει κίνηση?Εκτος απο το μηνυμα αυτο, λενε κατι αλλο?
Γιάννη θα έχεις πρόβλημα με τις ακκο που έχεις αυτή την στιγμή λόγω του συμβάντος με τη maverick; σού είπαν; το όπλο το είχες πουλήσει στο νησί; αν ήταν κυνηγός και έχει άδεια ίσως μπορέσεις να τον βρείς μέσω των κυνηγετικών συλλόγων στο νησί, αν τους ρωτουσες.Ευχομαι να πάνε καλά όλα και να τον βρεις.Πήγα προχθές να ανανεώσω την es 100 και να κάνω δήλωση απώλειας για τη maverick που είχα γράψει παλιότερα ότι πουλήθηκε αλλά ακόμα παρέμεινε στο όνομα μου......το μόνο μου λάθος είναι ότι παρέδωσα το όπλο χωρίς να έχει βγει η άδεια αγοράς......να μην τα ξαναλέω το όπλο έπρεπε να φύγει από το όνομα μου σε κάθε περίπτωση...... έγινε δικογραφία, ο εισαγγελέας ευτυχώς δεν διέταξε την κράτηση μου, μου πήραν αποτυπώματα και φωτογραφίες. Θα περιμένω τη κλήτευση για τη δίκη, είναι πλημμέλημα βέβαια. Θα μου ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη αγοραπωλησία και η καταδίκη προβλέπει ποινή με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, εφόσον καταδικαστω.
Το όπλο έφυγε από το όνομα μου και πλέον το αναζητεί η ασφάλεια, ότι και να γίνει με αυτό το όπλο πλέον ( ληστεία, φόνος κτλ) δεν είμαι υπόλογος. Βέβαια θα πάρω και τη δικογραφία και θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για τα περαιτέρω.
Ποτέ μην πουλήσετε όπλο αν δεν έχει εκδοθεί η άδεια αγοράς του αγοραστή και ειδικότερα αν δεν έχετε τα στοιχεία του, όπως έκανα εγώ.
Χρήστο μου έχω γυρίσει τη γη ανάποδα 2 χρόνια τώρα, και που δεν έχω πάει..... κουράστηκα, ας γίνει ότι είναι να γίνει να τελειώνω......να πληρώσω το τίμημα της μαλακίας μου......σε πρώτη φάση και μόνο που έφυγε το όπλο από το όνομα μου , έφυγε ένα άγχος......Γιάννη θα έχεις πρόβλημα με τις ακκο που έχεις αυτή την στιγμή λόγω του συμβάντος με τη maverick; σού είπαν; το όπλο το είχες πουλήσει στο νησί; αν ήταν κυνηγός και έχει άδεια ίσως μπορέσεις να τον βρείς μέσω των κυνηγετικών συλλόγων στο νησί, αν τους ρωτουσες.Ευχομαι να πάνε καλά όλα και να τον βρεις.
Ελπίζω Γιάννη να σου πάνε όλα καλά, τουλάχιστον το ξεχρεωθηκες.Χρήστο μου έχω γυρίσει τη γη ανάποδα 2 χρόνια τώρα, και που δεν έχω πάει..... κουράστηκα, ας γίνει ότι είναι να γίνει να τελειώνω......να πληρώσω το τίμημα της μαλακίας μου......σε πρώτη φάση και μόνο που έφυγε το όπλο από το όνομα μου , έφυγε ένα άγχος......
Γιάννη θα έχεις πρόβλημα με τις ακκο που έχεις αυτή την στιγμή λόγω του συμβάντος με τη maverick; σού είπαν; το όπλο το είχες πουλήσει στο νησί; αν ήταν κυνηγός και έχει άδεια ίσως μπορέσεις να τον βρείς μέσω των κυνηγετικών συλλόγων στο νησί, αν τους ρωτουσες.Ευχομαι να πάνε καλά όλα και να τον βρεις.
Από τη στιγμή που διώκεται έχει δικαίωμα η ασφάλεια να κάνει ανάκληση των αδειών, αν καταδικαστεί (το πιο πιθανό) έως 6 μήνες απαιτείται επέλευση 3 χρόνων για να καθαρίσει το ποινικό μητρώο πάνω από 6 μήνες αν θυμάμαι καλά 8-10 χρόνια... Το να βρει το όπλο αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστη σημασία για την έκβαση της υπόθεσης αν έχουν περάσει και 5 χρόνια έχει παραγραφεί το αδίκημα από τη πλευρά του "αγοραστή".Χρήστο μου έχω γυρίσει τη γη ανάποδα 2 χρόνια τώρα, και που δεν έχω πάει..... κουράστηκα, ας γίνει ότι είναι να γίνει να τελειώνω......να πληρώσω το τίμημα της μαλακίας μου......σε πρώτη φάση και μόνο που έφυγε το όπλο από το όνομα μου , έφυγε ένα άγχος......