Άρβυλα ( Αγορά )

Εγώ φέτος φοράω τα lytos pyzol 2-15 μου κάθονται πολύ καλά στο πόδι δεν παρατήρησα να γλιστράει στην πέτρα η vibram με βολεύει πολύ η ενισχύσει μπρος και πίσω
950.jpg
Κοίτα να δεις..Αυτά χάζευα κ εγώ σε ενα κατάστημα χτες..Προς το παρών πάω κυνήγι με τα αθλητικά...buy buy.
Μάλλον σε αυτά θα καταλήξω,έχει πουλήσει γενικά αρκετά lythos απο πέρσι κ δεν του είπε κανείς παράπονο..
Εδώ δεν έχει κ πολύ ποικιλία για να διαλέξω,Απο ίντερνετ δεν θέλω να πάρω άρβυλα, η ρούχα..Αλλά πράγματα ναι..

Κοίτα να δεις..Αυτά χάζευα κ εγώ σε ενα κατάστημα χτες..Προς το παρών πάω κυνήγι με τα αθλητικά...buy buy.
Μάλλον σε αυτά θα καταλήξω,έχει πουλήσει γενικά αρκετά lythos απο πέρσι κ δεν του είπε κανείς παράπονο..
Εδώ δεν έχει κ πολύ ποικιλία για να διαλέξω,Απο ίντερνετ δεν θέλω να πάρω άρβυλα, η ρούχα..Αλλά πράγματα ναι..
Αγορι μου σε παω...!!!!

hobbi96.png

Μόνο πουλιά δε λέει που έχει...
Για όλα τα εδάφη...

Αυτό το .."για όλα τα εδάφη να το προσέξεις λίγο " .Αν βρεθεις σε βουνό με πέτρα τότε θα καταλάβεις πως η σόλα σκίζεται φέτες.. .Για υτό συμφώνησα με τον Αρι στο παραπάνω.

Όταν αναλαμβάνει ο Μάκης την τιμή αγοράς, τον τρόπο πληρωμής, αλλά και τον τρόπο και το κόστος αποστολής, το προϊόν από Αθήνα είναι εδώ σε 19 ώρες με το πιο οικονομικό αποτέλεσμα!
Μάκη για ακόμη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον, τον χρόνο και τον κόπο σου! Να είσαι καλά φίλε! .RESPECT.

image hosting no registration
καλοφόρετα και καλές πορείες
θα το ευχαριστηθείς σίγουρα :)

ναι ψηλα ειναι αλλα τα εχω βολευτει τρομερα. αυτη η ασυμετρη σολα μεσα ειναι απιστευτη. ετσι που προσαρμοζεται το παπουτσι στο ποδι σε κανει να νομιζεις οτι δεν φορας παπουτσια
Οπως τα λες.Εγω μπήκα στον πειραζμό και τα πήρα πριν 3 χρόνια γιατι ειχε ένα ζευγάρι και το έδινε απο 280 ,130€ .
Τα πήρα αλλά στο κυνήγι τα εβαλα μόνο 3 φορές.Παρα πολύ καλή εφαρμογή και ποιότητα κατασκευής.Ομως με 280 δεν τα έπαιρνα.Θα προτιμούσα να χαλάσω δυο aky zenith ,τωρα που εχουν 150 € και ειναι πολύ καλά για τα λεφτά τους .Ομως ειπαμε ,άλλη σόλα το ένα και άλλο το άλλο,αφού το Lowa είναι για σκληρή χρήση σε πετρώδη.Όπως λέμε δηλαδή ....Τζουμέρκα ..sarcastic.

Back