Το είδα είναι όντος καλό και αυτο
Ευχαριστώ πολυ ολους
Ευχαριστώ πολυ ολους
Πολύ καλά φαίνονται . με γειάΤο είδα είναι όντος καλό και αυτο
Ευχαριστώ πολυ ολους
Ωραίο άρβυλο αλλά για λόγους ψυχολογικούς θα αρνιόμουν να δώσω τόσα λεφτά χωρίς goretex. Έχουν βέβαια αλλη μεμβρανη αλλά όπως και να το κάνουμε η πλύση εγκεφάλου του μάρκετιγκ επιβάλει σε αυτή τη τιμή μποτάκι με goretex.Fitwell Marte φέτος η επόεμνη αγορά πολύ σύντομα. Έχω ακούσει καλά λόγια και δείχνει πολύ ποιοτικό. Για να δούμε.
Αν μιλας για το συγκεκριμένο φιλε μου δεν γνωρίζω αλλα για την συγκεκριμένη μάρκα επειδη αγορασα ενα ζευγάρι δεν πρόκειται να ξαναδωσω τοσα λεφτα νερο φουλ γλιστρημα φουλFitwell Marte φέτος η επόεμνη αγορά πολύ σύντομα. Έχω ακούσει καλά λόγια και δείχνει πολύ ποιοτικό. Για να δούμε.
και επανερχομαστε εδω!επιβάλει σε αυτή τη τιμή μποτάκι με goretex.
Έχω πάρει δύο fitwell και καμία δεκαριά meindl.Ωραίο άρβυλο αλλά για λόγους ψυχολογικούς θα αρνιόμουν να δώσω τόσα λεφτά χωρίς goretex. Έχουν βέβαια αλλη μεμβρανη αλλά όπως και να το κάνουμε η πλύση εγκεφάλου του μάρκετιγκ επιβάλει σε αυτή τη τιμή μποτάκι με goretex.
Vibram σόλα βλέπω προσοχή με αυτά αν κυνηγάς σε πέτρινα βουνά το χειμώναFitwell Marte φέτος η επόεμνη αγορά πολύ σύντομα. Έχω ακούσει καλά λόγια και δείχνει πολύ ποιοτικό. Για να δούμε.
Υπάρχει σόλα καλύτερη;Vibram σόλα βλέπω προσοχή με αυτά αν κυνηγάς σε πέτρινα βουνά το χειμώνα
Για τη χρήση που κάνω εγώ μόνο η στρατιωτική αρβύλα για άλλους είναι καλή και αυτή το μόνο σίγουρο ότι σκοτώνει σε βρεγμένη πέτραΥπάρχει σόλα καλύτερη;
Πάντως vibram χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες ορειβατικών μποτών . Ίσως με τον χρόνο σκληραίνει το τακούνι όπως στα λάστιχα αυτοκινήτων.Για τη χρήση που κάνω εγώ μόνο η στρατιωτική αρβύλα για άλλους είναι καλή και αυτή το μόνο σίγουρο ότι σκοτώνει σε βρεγμένη πέτρα
Ακριβώς αυτό είναι που την κάνει να γλιστρά..... επειδή είναι αρκετά σκληρή για να έχει αντοχή και κρατάει ψωμί.... όπως τα λάστιχα για off road.... είναι σκληρά για να αντιμετωπίσουν πέτρες και λάσπη αλλά στην άσφαλτο και το βράχο γλιστρανε....Πάντως vibram χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες ορειβατικών μποτών . Ίσως με τον χρόνο σκληραίνει το τακούνι όπως στα λάστιχα αυτοκινήτων.
Ίσως να σκληραίνει υπερβολικά με το χρόνο δεν το είχα σκεφτεί αυτό πάντως εγώ έχω δει άσχημες πτώσεις με αυτες και μετά τρέχουν να αλλάξουν σόλα σε παπούτσια που πλήρωσαν 300 ευρώ. Οι στρατιωτικές δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέΠάντως vibram χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες ορειβατικών μποτών . Ίσως με τον χρόνο σκληραίνει το τακούνι όπως στα λάστιχα αυτοκινήτων.
Οι στρατιωτικές όμως σου γαμανε τα γόνατα και τα πέλματα.....Ίσως να σκληραίνει υπερβολικά με το χρόνο δεν το είχα σκεφτεί αυτό πάντως εγώ έχω δει άσχημες πτώσεις με αυτες και μετά τρέχουν να αλλάξουν σόλα σε παπούτσια που πλήρωσαν 300 ευρώ. Οι στρατιωτικές δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο και τις φοράω καθημερινάΟι στρατιωτικές όμως σου γαμανε τα γόνατα και τα πέλματα.....
Για τη διαπνοή πρέπει να χρησιμοποιείς τα ειδικά σπρέι, αλλά με τον καιρό μόνο το λίπος δεν αφήνει να περασει η υγρασία ,το νερό σε κάποιο ρυάκι . Έτσι αναλόγως τη πορεία ιδρώνει λίγο το πόδι γιατί το λίπος τα σφραγίζει όλα .Το να φτιαχτεί μεμβράνη πιο στεγανή από το goretex είναι το μόνο εύκολο. Και τα lytos με την TeporDry ποτέ δε μου πήραν νερό. Το ζητούμενο είναι ο συνδυασμός στεγανότητας αλλά και αναπνευσιμότητας. Αλλιώς θα φορούσαμε όλοι γαλότσα που είναι και ελαφρύα.
Είσαι πολύ νέος ακόμη φίλε μου...... και ανάλογα σε τι τερέν και πόσες ώρες και με πόσο βάρος στην πλάτη..... είναι πολλές οι παράμετροιΔεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο και τις φοράω καθημερινά
Αν λες της ΕΣ αρβύλες είναι χορηγία του Ερτογαν στον ελληνικό στρατό γιατί αν δεν πάνε από γλίστρημα θα πάνε από κουτσαμα οι Έλληνες στρατιώτεςΔεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο και τις φοράω καθημερινά