Άρβυλα ( Αγορά )

Μεγειά Στέλιο! Χαίρομαι πολύ να βλέπω αρβύλες διαφορετικές από τις 3-4 κλασσικές μάρκες που προτιμούνται στην Ελλάδα!
Οι Kenetrek είναι όντως ακριβές και σε υψηλή εκτίμηση στην Αμερική. Μπράβο που έψαξες και τις βρήκες σε τόσο καλή τιμή.

Μεγειά Στέλιο! Χαίρομαι πολύ να βλέπω αρβύλες διαφορετικές από τις 3-4 κλασσικές μάρκες που προτιμούνται στην Ελλάδα!
Οι Kenetrek είναι όντως ακριβές και σε υψηλή εκτίμηση στην Αμερική. Μπράβο που έψαξες και τις βρήκες σε τόσο καλή τιμή.

Φοβερή ποιότητα δέρματος, μεγάλη άνεση, εφαρμογή λες και φτιάχτηκε με καλούπι του ποδιού μου.
Η μόνη ένσταση που ίσως θα θα μπορούσα να έχω είναι η αντοχή και η συμπεριφορά της σολας.
Αλλά για αυτά θα μιλήσουμε με τον καιρό και αν ποτέ δοκιμαστεί σε σκληρά και απαιτητικά εδάφη.
Δεν είναι βιμπραμ.
Δείχνει όμως να είναι οκ!

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό που λέει ο φίλος Thalis για τις μάρκες.
Πότε δεν κολλάω με μια μάρκα και να υποστηρίζω ότι είναι η καλύτερη.

Πάντα μου αρέσει να ψάχνομαι και να αλλάζω μάρκες.
Όταν είναι κάτι καλό θα το πω, θα το πω κι όταν είναι μέτριο ή κακό.

Δεν έχω συμφέρον να υποστηρίζω καμία εταιρία στα τυφλά.
Όπως δεν έχω συμφέρον να δυσφήμιζω ένα προϊόν χωρίς λόγο.

Το πιο σημαντικό όμως που κάνω είναι να γνωρίζω πως οι άνθρωποι διαφέρουν τόσο ώστε το ίδιο προϊόν να είναι για πέταμα για τον έναν και το καλύτερο που υπάρχει για κάποιον άλλον.

Καλημερα σας..Ποιο αρβυλο μου προτεινεται εως 150€ μαξ να μην ειναι πολυ βαρυ...Το κυνηγι που κανω ειναι λαγος..Ερχομενος απο lytos pizol 2-15...Ωραιο ελαφρυ αλλα πολυ γλυστριμα μετα απο λιγο καιρο
Αφού στα Lytos το μόνο που σε ενοχλεί είναι η σόλα, μην αγοράζεις καινούργια άρβυλα και άλλαξε μόνο τη σόλα με vibram. Το λέω γιατί μέχρι 150 ευρώ πάλι Lytos θα πάρεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ή, δοκίμασε αν σου αρέσουν αυτά, τα οποία έχουν από τη μάνα τους vibram, 780 γραμμάρια και πολύ καλό δέρμα.

στο λαγο δεν εχεις μεγαλες απαιτησης ,ενα οποιοδηποτε με σολα vibram και να ειναι gordex.
Εξαρτάται από το μέρος.Αν έχει πέτρες κτλ;
Εγώ είχα τα garsport nepal wp, ώσπου πέτρες και καμμένα ρείκια, από παλιές φωτιές, μου τρύπησαν την vibram σόλα.Αλλά το ρείκι τρυπάει μέχρι και λάστιχα από τρακτέρ...

Last edited:
Κυνηγαω κ σε βραχο οποτε οταν ειναι βρεγμενα τα πραγματα γινονται δυσκολα...Σε προσιτες τιμες βρισκω διαφορα grisport χωρις να γνωριζω ποσο αντοχης ειναι αν γλυστρανε κ αν ειναι αδιαβροχα

Οποτε με κοβω παλι για lytos?Εχετε καποιο να προτεινεται?Που να μν γλυστραει κ να ειναι αδιαβροχο?Τα 2-15 που εχω δν ξερω αν ειναι αδιαβροχα

Καλημερα σας..Ποιο αρβυλο μου προτεινεται εως 150€ μαξ να μην ειναι πολυ βαρυ...Το κυνηγι που κανω ειναι λαγος..Ερχομενος απο lytos pizol 2-15...Ωραιο ελαφρυ αλλα πολυ γλυστριμα μετα απο λιγο καιρο
Έχω το Oro της Berg για τέτοια χρήση.Σολα vibram και ελαφρύ.Στο κυνήγι του λαγού δεν έχεις βροχές κ.τ.λ.100€ και καθάρισες.Μποτακι για χιλιόμετρα.

Back