Άρβυλα ( Αγορά )

Δεν βλέπω κάποια αξιοσημείωτη διαφορά.

Αν κάπου έχουν διαφορά σε αυτό το κομμάτι θα είναι όταν βραχουν.

Το jek δε βαραινει καθόλου με το νερό γιατί δεν το αποροφαει.

Το κενετρεκ λογικά θα βαραίνει γιατί θα αποροφαει.

Όμως δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω σίγουρα.
Από εμπειρία υποθέτω.

Μην ξεχνάς όμως ότι το jek κοστίζει τα διπλάσια χρήματα.

Σίγουρα. Δεν το συζητάμε καν. Τα διπλά χρήματα κάνει. Αλλά και το άλλο δεν νομίζω να απορροφάει νερό. Δέρμα είναι

Το jek υπόψιν μισό η ένα νούμερο μεγαλύτερο θέλει για να είσαι κομπλέ. Γενικά τα fitwell.

Πήρα το 44 και δεν μου έκανε αλλά άργησα να το καταλάβω.

Τελικά πήρα σε 45 το marte στην τότε blackfriday στα 165 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Αρκετά καλό αρβυλο, σήμερα τα πέταξα ενάμιση σεζόν κράτησε (για καλό το λέω)

Καλό κράτημα στα βράχια ωραίος πάτος και εσωτερικά άνετος αλλά όχι μαλακός να κουράζει το πέλμα.

Αδιάβροχο χωρίς πολλά πολλά 2 φορές του έριξα λίγο σπρέι

Λίγο χάνει στο αγκαλιασμα του αστραγαλου και του κουντουπιε. Εκεί είναι πρωταθλητής το μειντλ.

Αλλά για 165 ήταν καλή αγορά και αν δεν το δουλεύεις πέτρα θα κρατήσει αρκετές σεζόν.

Ωραίος. Ψηθηκα. Πάμε για κενετρεκ ;)
Επειδή το θελεις για πέτρα,με προβληματίζει λίγο ότι δεν έχει περιμετρικο λάστιχο,το οποίο προστατεύει το δέρμα από σκισιματα,αλλά και αντίσταση στο νερο.Η τιμή δε, εξαιρετική...

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά.. Θα πάρω ένα αρβυλο κυρίως για κυνήγι πέρδικας και προπάντων για πολλά χιλιόμετρα την εβδομάδα τι γνώμη έχετε για το diotto Montana η να πάω σε fitwell?
Για μένα είναι εφάμιλλα.Να ξέρεις ότι η επίστρωση πολυουρεθάνης προστατεύει πραγματικά.Κοιτα βάρος και τιμή που έχει το καθένα και πράξε.Το arvila.gr πρέπει να έχει προσφορές..

Ναι τις είδα τις προσφορές. Δεν με πολύ ενδιαφέρουν.. Θέλω αρβυλο καλό. Όχι κούτσουρο να μαμησω τα πόδια μου σαν κάτι meindl που είχα. Ρωτάω αν τα έχει κάποιος ή τα fitwell η τς Montana ή έστω τσ kunter που να πάω;;
Προσωπικά έχω τα diotto boite mogano.Απο τα burma (2 ζευγάρια)που είχα,είναι μακράν καλύτερα.Το ίδιο κι ένας φίλος με τα fitwel,τα οποία δε θυμάμαι το μοντέλο.Απο αντοχή και ποιότητα,είναι πολύ καλά.Απο κει και πέρα,τι ταιριάζει και στον καθέναν μας!

Επειδή το θελεις για πέτρα,με προβληματίζει λίγο ότι δεν έχει περιμετρικο λάστιχο,το οποίο προστατεύει το δέρμα από σκισιματα,αλλά και αντίσταση στο νερο.Η τιμή δε, εξαιρετική...

Και εμένα με προβληματίζει η αλήθεια είναι. Και αυτά που έχω τώρα έχουν σκιστεί ακριβώς εκεί

Ευχαριστημένος;

Από τα aku γενικά ναι ευχαριστημένος. Από τα slope ειδικά όχι καθόλου. Μια διετία κράτησαν και σκόρπισαν. Έχει σκιστεί το δέρμα στο ένα παπούτσι και στο άλλο έχει ξηλωθεί όλη η ραφή. Δεν είχαν και καλη πρόσφυση

Από τα aku γενικά ναι ευχαριστημένος. Από τα slope ειδικά όχι καθόλου. Μια διετία κράτησαν και σκόρπισαν. Έχει σκιστεί το δέρμα στο ένα παπούτσι και στο άλλο έχει ξηλωθεί όλη η ραφή. Δεν είχαν και καλη πρόσφυση
Πάρτε καθαρά Ορειβατική μάρκα για το βουνό.

Back