Εκανα ενα ψαξιμο προχειρο να δω τι παιζει.μου βαλανε υγρασια μπροστα τα aku zenith.πραγματικα ρε παιδια κλεινω να παρω παλι τα ιδια.το αρβυλο στη τιμη του δεν υπάρχει
Νομίζω ο. Stelios montefeltro από Κρήτη....κι εγώ πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο....
Μήπως να σταμπαρεις τιμές και να περιμένεις τη μαύρη Παρασκευή;
παναγιωτη, ενας φιλος θελει να τα παρει...παντως καλη ιδεα αυτη για το black fridayΜήπως να σταμπαρεις τιμές και να περιμένεις τη μαύρη Παρασκευή;
Τα έχει χρησιμοποιήσει κανένας αυτά ;
Τα θέλει φίλος.
https://www.skroutz.gr/s/16538760/Fitwell-Μποτάκια-Κυνηγιού-Αδιάβροχα-JEK-Black.html?from=listing
Για ποιο aku μιλάς Δημήτρη. Και εγώ με τα δικά μου slope leather παντως ειμαι πολυ ικανοποιημένος στα 7 χρόνια που τα εχω. Τα επόμενα σκέφτομαι να είναι είτε τα zenith (παρεμπιπτόντως είχα την 1η γενιά και με είχαν βγάλει 6 σεζόν) είτε τα coneroΠροχθές στην Κωπαΐδα με τα Αku μετά απο 8 χρόνια και με τα χόρτα στάζουν ,έκαναν το δεξι πέλμα να αισθάνεται υγρασία , οπότε απο δω και πέρα θα φοριούνται μονο σε στεγνό τερέν
Πάμε για το επόμενο ζευγάρι και θα μαι πολύ χαρούμενος αν αντέξει κι αυτό τόσο.
Τα Zenith εχω.Για ποιο aku μιλάς Δημήτρη. Και εγώ με τα δικά μου slope leather παντως ειμαι πολυ ικανοποιημένος στα 7 χρόνια που τα εχω. Τα επόμενα σκέφτομαι να είναι είτε τα zenith (παρεμπιπτόντως είχα την 1η γενιά και με είχαν βγάλει 6 σεζόν) είτε τα conero
Είναι πολύ γερά πράγματι . Εμένα όμως δεν με βόλεψαν , στενή φόρμα μπροστά . Σε συγκυνηγό μου έβαλαν νερό στον ένα χρόνο .
Καλό αρβυλο.
Τα έχει φίλος, περδικας μάχιμος.Τα καλύτερα μου έχει πει.Η επικάλυψη πολυουρεθάνης τα προστατεύει πραγματικά.Ηταν ο λόγος που πήρα τα diotto που εχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά.Θα σου πω τα καλύτερα.
Το λέω κι εγώ σαν περδικας σε δύσκολα μέρη.Τα έχει φίλος, περδικας μάχιμος.Τα καλύτερα μου έχει πει.Η επικάλυψη πολυουρεθάνης τα προστατεύει πραγματικά.Ηταν ο λόγος που πήρα τα diotto που εχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά.Θα σου πω τα καλύτερα.