Ναι.Όταν λες φρέσκα πόσα χρόνια παραγωγής ένα, δύο χρόνια??
Ναι.Όταν λες φρέσκα πόσα χρόνια παραγωγής ένα, δύο χρόνια??
Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου....Ναι.
Καλοφόρετα!!!Καλημερα παιδες! Με την βοηθεια και τις πληροφοριες του panagiotis-xios...τον οποιο Ευχαριστω πολυ......αγορασα και εγω τα haix απο τον stegosauro....Πεμπτη μεσανυχτα τα παρηγγειλα και πριν 2 ωρες τα παρελαβα....ξερω...υπαρχουν πολλες επιλογες...αλλα διεθετα ταβανι 70€....και ελεγα να παρω τα grisport, τα οποια δεν ειναι αδιαβροχα κλπ......και ετσι ρισκαρα ...και με 70€ εχουμε και goretex και vibram ('2017 κατασκευη)...και πραγματικα σε αριστη κατασταση....
Ευχαριστω πολυ!!Καλοφόρετα!!!
Έκανες πολύ καλή επιλογή....το συγκεκριμένο αρβυλο το παρήγαγε η εταιρεία για τον γερμανικό στρατό.....καλοφορετα..... έχω από το 2016 ένα ζευγάρι της εταιρείας για βόλτα και χειμερινές αποδράσεις.....Καλημερα παιδες! Με την βοηθεια και τις πληροφοριες του panagiotis-xios...τον οποιο Ευχαριστω πολυ......αγορασα και εγω τα haix απο τον stegosauro....Πεμπτη μεσανυχτα τα παρηγγειλα και πριν 2 ωρες τα παρελαβα....ξερω...υπαρχουν πολλες επιλογες...αλλα διεθετα ταβανι 70€....και ελεγα να παρω τα grisport, τα οποια δεν ειναι αδιαβροχα κλπ......και ετσι ρισκαρα ...και με 70€ εχουμε και goretex και vibram ('2017 κατασκευη)...και πραγματικα σε αριστη κατασταση....
Ευχαριστω πολυ! Ανυπομονω να το περπατησω....Έκανες πολύ καλή επιλογή....το συγκεκριμένο αρβυλο το παρήγαγε η εταιρεία για τον γερμανικό στρατό.....καλοφορετα..... έχω από το 2016 ένα ζευγάρι της εταιρείας για βόλτα και χειμερινές αποδράσεις.....
Τα νούμερα είναι στενά ή κανονικα; το 44 σε τι μήκος ποδιού κάνει;Έκανες πολύ καλή επιλογή....το συγκεκριμένο αρβυλο το παρήγαγε η εταιρεία για τον γερμανικό στρατό.....καλοφορετα..... έχω από το 2016 ένα ζευγάρι της εταιρείας για βόλτα και χειμερινές αποδράσεις.....
Πως τα βλέπεις δεν είναι βαριά για περπατητο κυνήγι.Ευχαριστω πολυ! Ανυπομονω να το περπατησω....
Ειναι λιγο..... αλλα δεν το καταλαβα κιολας....δεν το περπατησα ακομαΠως τα βλέπεις δεν είναι βαριά για περπατητο κυνήγι.
Πολύ μαλακά τα βουνά σαςΑν κυνηγάς όλη τη σεζόν τσίχλα στο βουνό σε πουρνάρια, πετρωτά και είσαι συνέχεια σε αναζήτηση πέρα -δωθε , αργότερα πολύ περπατητο σε οργώματα που η λάσπη στα πλαϊνά της μπότας ,την κάνει να φαίνεται σαν παραφουσκομενο πεινιρλι,ψηλά χορτάρια χρειάζεσαι μπότες αδιάβροχες με περιφερειακή κάλυψη και γκέτες.Αν το κυνήγι σου είναι μονο καρτέρι δίπλα στο αυτοκίνητο και αλάνα γύρω , κάνεις δουλειά με ένα λάιτ μποτάκι .Το φυτό που είναι πολύ αιμοβόρο και ξεσκίζει δέρματα, ρούχα και ακάλυπτα σημεία του σώματος είναι η αγριοτριανταφυλια.View attachment 57812View attachment 57813
Ελπίζω να μην πηγαίνει σε κανένα ήχο σύστημα αυτοκινήτουΗ κορδέλα είναι μάστορα.
Εξαρτάτε που περπατάς φίλε όλα περπατάνε στο χώμα και στην πόλη μερικά στο μικτο και μόνο του ΕΣ στα πέτρινα με τσουνιαΣαν παπούτσια όμως είναι καλά?? υπόψιν κάνω περπατήτο κυνήγι...
Άμα βγούνε μούφα τα μποτάκια θα τους θυμηθείς τους Αβορίγινες.Τι να πουν και οι Αβορίγινες που περπατούν ξυπόλητοι...
Μπα...Τα παίρνω φρέσκα!Άμα βγούνε μούφα τα μποτάκια θα τους θυμηθείς τους Αβορίγινες.
Καλοφορετα Αλέξανδρε!Καλημερα παιδες! Με την βοηθεια και τις πληροφοριες του panagiotis-xios...τον οποιο Ευχαριστω πολυ......αγορασα και εγω τα haix απο τον stegosauro....Πεμπτη μεσανυχτα τα παρηγγειλα και πριν 2 ωρες τα παρελαβα....ξερω...υπαρχουν πολλες επιλογες...αλλα διεθετα ταβανι 70€....και ελεγα να παρω τα grisport, τα οποια δεν ειναι αδιαβροχα κλπ......και ετσι ρισκαρα ...και με 70€ εχουμε και goretex και vibram ('2017 κατασκευη)...και πραγματικα σε αριστη κατασταση....
Ευχαριστω Τασο....εννοειται....του εχω στησει και κατι σετ απ 24, 26, 28 γραμμαρια....Καλοφορετα Αλέξανδρε!
Φτιάχνω εικόνα τώρα......
Μια χαρά θα τα ταιριάξεις με το
Baikal ανά χείρας....