Άρβυλα ( Αγορά )

Καλημερα παιδες! Με την βοηθεια και τις πληροφοριες του panagiotis-xios...τον οποιο Ευχαριστω πολυ......αγορασα και εγω τα haix απο τον stegosauro....Πεμπτη μεσανυχτα τα παρηγγειλα και πριν 2 ωρες τα παρελαβα....ξερω...υπαρχουν πολλες επιλογες...αλλα διεθετα ταβανι 70€....και ελεγα να παρω τα grisport, τα οποια δεν ειναι αδιαβροχα κλπ......και ετσι ρισκαρα ...και με 70€ εχουμε και goretex και vibram ('2017 κατασκευη)...και πραγματικα σε αριστη κατασταση....

Attachments

• 20221015_101305.jpg
    20221015_101305.jpg
    206,9 KB · Προβολές: 60
  • 20221015_101505.jpg
    20221015_101505.jpg
    267,8 KB · Προβολές: 61
  • 20221015_101509.jpg
    20221015_101509.jpg
    211,2 KB · Προβολές: 61
  • 20221015_101529.jpg
    20221015_101529.jpg
    219,7 KB · Προβολές: 61
Καλημερα παιδες! Με την βοηθεια και τις πληροφοριες του panagiotis-xios...τον οποιο Ευχαριστω πολυ......αγορασα και εγω τα haix απο τον stegosauro....Πεμπτη μεσανυχτα τα παρηγγειλα και πριν 2 ωρες τα παρελαβα....ξερω...υπαρχουν πολλες επιλογες...αλλα διεθετα ταβανι 70€....και ελεγα να παρω τα grisport, τα οποια δεν ειναι αδιαβροχα κλπ......και ετσι ρισκαρα ...και με 70€ εχουμε και goretex και vibram ('2017 κατασκευη)...και πραγματικα σε αριστη κατασταση....
Καλοφόρετα!!!

Έκανες πολύ καλή επιλογή....το συγκεκριμένο αρβυλο το παρήγαγε η εταιρεία για τον γερμανικό στρατό.....καλοφορετα..... έχω από το 2016 ένα ζευγάρι της εταιρείας για βόλτα και χειμερινές αποδράσεις.....

Έκανες πολύ καλή επιλογή....το συγκεκριμένο αρβυλο το παρήγαγε η εταιρεία για τον γερμανικό στρατό.....καλοφορετα..... έχω από το 2016 ένα ζευγάρι της εταιρείας για βόλτα και χειμερινές αποδράσεις.....
Ευχαριστω πολυ! Ανυπομονω να το περπατησω....

Τα νούμερα είναι στενά ή κανονικα; το 44 σε τι μήκος ποδιού κάνει;

Π
Αν κυνηγάς όλη τη σεζόν τσίχλα στο βουνό σε πουρνάρια, πετρωτά και είσαι συνέχεια σε αναζήτηση πέρα -δωθε , αργότερα πολύ περπατητο σε οργώματα που η λάσπη στα πλαϊνά της μπότας ,την κάνει να φαίνεται σαν παραφουσκομενο πεινιρλι,ψηλά χορτάρια χρειάζεσαι μπότες αδιάβροχες με περιφερειακή κάλυψη και γκέτες.Αν το κυνήγι σου είναι μονο καρτέρι δίπλα στο αυτοκίνητο και αλάνα γύρω , κάνεις δουλειά με ένα λάιτ μποτάκι .Το φυτό που είναι πολύ αιμοβόρο και ξεσκίζει δέρματα, ρούχα και ακάλυπτα σημεία του σώματος είναι η αγριοτριανταφυλια.View attachment 57812View attachment 57813
Πολύ μαλακά τα βουνά σας

Καλοφορετα Αλέξανδρε!

Φτιάχνω εικόνα τώρα......
Μια χαρά θα τα ταιριάξεις με το
Baikal ανά χείρας.....my man.

Back