Άρβυλα ( Αγορά )

Ποιά είναι η σόλα που κραστάει σε βρεγμένη (λεία προφανώς) πέτρα ?
Αν δεις τι πέλμα και χάραξη έχουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου σε στεγνη -βρεγμενη άσφαλτο και τι για εκτός δρόμου θα καταλάβεις .Από εκεί και πέρα συμβιβασμοί -περιορισμοι.

Η vibram εχει πολλες διαφορετικες σολες ομως

Ολες εχουν το θεμα με το βρεγμενο;

Δεν ξερω
Ρωταω

Εγω μονο δυο εχω δοκιμασει
Αυτη που δινει ως βουνου λιγοτερο απο την κοινη της
Και παλι ομως ναι

Δεν ξερω κιολας αν υπαρχει καποια αλλη να μην γλυστραει καθολου

Σε βρεγμενη πετρα μιλαμε παντα

Η vibram εχει πολλες διαφορετικες σολες ομως

Ολες εχουν το θεμα με το βρεγμενο;

Δεν ξερω
Ρωταω

Εγω μονο δυο εχω δοκιμασει
Αυτη που δινει ως βουνου λιγοτερο απο την κοινη της
Και παλι ομως ναι

Δεν ξερω κιολας αν υπαρχει καποια αλλη να μην γλυστραει καθολου

Σε βρεγμενη πετρα μιλαμε παντα
Ολες οι vibram γλιστράνε φίλε επειδή είναι σκληρές εγώ δεν θέλω ούτε να τις βλέπω

Σε καμιά χωματερή θα αναπαύονται τώρα 🤣
Ξεκόλλησε η σόλα vibram.
Τα παπούτσια ήταν (γενικά) σε καλή κατάσταση.
Κάτσε να δω αν έχω καμιά φωτό αλλά με τα νεύρα που είχα δεν νομίζω να είχα τραβήξει.
Πολυμερισμος της σολας από την πολυκαιρία είχα ένα Burma και τ βάζα κάθε χειμωνα μετάσχουν 8 χρόνια ξεκολησαν

Μακάρι να είχαμε και άλλους ντόμπρους σαν εσένα.Μπραβο σου.
Τι να πω ρε Alex; Να κρυφτώ σαν τις γυναικούλες; Αφού έκανα μα@#κία, και στο κάτω κάτω δεν είναι ντροπή ούτε χάνουμε τον ανδρισμό μας να ζητάμε συγγνώμη στα λάθη μας.

Αν κυνηγάς όλη τη σεζόν τσίχλα στο βουνό σε πουρνάρια, πετρωτά και είσαι συνέχεια σε αναζήτηση πέρα -δωθε , αργότερα πολύ περπατητο σε οργώματα που η λάσπη στα πλαϊνά της μπότας ,την κάνει να φαίνεται σαν παραφουσκομενο πεινιρλι,ψηλά χορτάρια χρειάζεσαι μπότες αδιάβροχες με περιφερειακή κάλυψη και γκέτες.Αν το κυνήγι σου είναι μονο καρτέρι δίπλα στο αυτοκίνητο και αλάνα γύρω , κάνεις δουλειά με ένα λάιτ μποτάκι .Το φυτό που είναι πολύ αιμοβόρο και ξεσκίζει δέρματα, ρούχα και ακάλυπτα σημεία του σώματος είναι η αγριοτριανταφυλια.IMG_20221013_073646.jpgIMG_20221013_081341.jpg

Last edited:
Αν κυνηγάς όλη τη σεζόν τσίχλα στο βουνό σε πουρνάρια, πετρωτά και είσαι συνέχεια σε αναζήτηση πέρα -δωθε , αργότερα πολύ περπατητο σε οργώματα που η λάσπη στα πλαϊνά της μπότας ,την κάνει να φαίνεται σαν παραφουσκομενο πεινιρλι,ψηλά χορτάρια χρειάζεσαι μπότες αδιάβροχες με περιφερειακή κάλυψη και γκέτες.Αν το κυνήγι σου είναι μονο καρτέρι δίπλα στο αυτοκίνητο και αλάνα γύρω , κάνεις δουλειά με ένα λάιτ μποτάκι .Το φυτό που είναι πολύ αιμοβόρο και ξεσκίζει δέρματα, ρούχα και ακάλυπτα σημεία του σώματος είναι η αγριοτριανταφυλια.View attachment 57812View attachment 57813
εκει εκανες της δοκιμες στα χαρτια?τους μαζεψες ολους εκει για να δουνε τι τουφεκας? .big smile.

Back