gvp9000
Banned
Αυτή που παράγγειλε ήταν από πλευρό δεινόσαυρου ... την κατάφερε όμως το καθαρόαιμο ...Ναι...Μια μπριζόλα την έκανε 200 κομματάκια...
Αυτή που παράγγειλε ήταν από πλευρό δεινόσαυρου ... την κατάφερε όμως το καθαρόαιμο ...Ναι...Μια μπριζόλα την έκανε 200 κομματάκια...
Η μπαλαντεζα που πάει?Το πεδίο βολήςκαι η φυλαχτρα δίπλα.View attachment 57833
Η κορδέλα είναι μάστορα.Η μπαλαντεζα που πάει?
Μπαλαντεζα μπαλαντεζαΗ κορδέλα είναι μάστορα.
Στην ανεμογεννήτρια!Η μπαλαντεζα που πάει?
Μαζί γράφαμε.Μπα
Μπαλαντεζα μπαλαντεζα
Κλεβεις το ρευμα απο τον ανεμιστηρα
Σε πιασαμε
Ρε πού με καταλάβανε .Έχω βάλει μια προπέλα και έχω απλώσει 22 χιλιόμετρα καλώδιο.Μπα
Μπαλαντεζα μπαλαντεζα
Κλεβεις το ρευμα απο τον ανεμιστηρα
Σε πιασαμε
Ότι διαλέξεις να είναι φρέσκα.Ποσο τα βρήκες;Για χαρά παιδιά! Τα παπούτσια μου είναι στα τελευταία τους καί έχω δει κάποια dolomite.. συγκεκριμένα τα 54 trek gtx,tofana gtx.τα έχει δοκιμάσει κάποιος?και αν ναι,αξίζει να τά πάρω??
Ναι Παναγιώτη, καμια 500αριά μέτρα πιο κάτω από σένα και ήμουν τυχερός γιατί σχεδόν ολοι έφυγαν ατουφέκιστοι κι εγώ πήρα 4... (ένα χαμένο)Είχες έρθει;
Όπως το είπες ατουφεκιστοι, μπράβο μπορεί να έχεις κάνει πανελλήνιο ρεκόρ καρπωσης σήμερα!!!!Ναι Παναγιώτη, καμια 500αριά μέτρα πιο κάτω από σένα και ήμουν τυχερός γιατί σχεδόν ολοι έφυγαν ατουφέκιστοι κι εγώ πήρα 4... (ένα χαμένο)
Ήμουν πολύ τυχερός, ότι είδα, έπεσε! Μονοτουφεκιές!Όπως το είπες ατουφεκιστοι, μπράβο μπορεί να έχεις κάνει πανελλήνιο ρεκόρ καρπωσης σήμερα!!!!
Ότι διαλέξεις να είναι φρέσκα.Ποσο τα βρήκες;
Στο ίντερνετ τα έχω βρει..160€ τό πρώτο και γύρω στα 180€ το δεύτερο.πως θα καταλάβω ότι είναι φρέσκα από το ίντερνετ???Ότι διαλέξεις να είναι φρέσκα.Ποσο τα βρήκες;
Πάρε τηλέφωνο και ρώτα την ημερομηνία παραγωγής.Στο ίντερνετ τα έχω βρει..160€ τό πρώτο και γύρω στα 180€ το δεύτερο.πως θα καταλάβω ότι είναι φρέσκα από το ίντερνετ???
Στο ίντερνετ τα έχω βρει..160€ τό πρώτο και γύρω στα 180€ το δεύτερο.πως θα καταλάβω ότι είναι φρέσκα από το ίντερνετ???
Πάρε τηλέφωνο και ρώτα την ημερομηνία παραγωγ
Σαν παπούτσια όμως είναι καλά?? υπόψιν κάνω περπατήτο κυνήγι...Όταν λέμε φρέσκα ένα, δύο χρόνια παραγωγής??
Δεν τα ξέρω , μήπως υπάρχουν αξιολογήσεις σε ξένα σάιτ.Σαν παπούτσια όμως είναι καλά?? υπόψιν κάνω περπατήτο κυνήγι...
Όταν λες φρέσκα πόσα χρόνια παραγωγής ένα, δύο χρόνια??Δεν τα ξέρω , μήπως υπάρχουν αξιολογήσεις σε ξένα σάιτ.