Άρβυλα ( Αγορά )

Θα ηθελα να μου πει καποιος εαν ξερει τα μποτακια alpina που εισαγει ο ναυπλιωτης και κατα ποσο αξιοπιστα ειναι συγκριτικα με τις τιμες οπου εχουν...αν καποιος εχει τετοια θα ηθελα να μου πει την γνωμη του!!!

Θα ηθελα να μου πει καποιος εαν ξερει τα μποτακια alpina που εισαγει ο ναυπλιωτης και κατα ποσο αξιοπιστα ειναι συγκριτικα με τις τιμες οπου εχουν...αν καποιος εχει τετοια θα ηθελα να μου πει την γνωμη του!!!
τα είδα από πέρυσι πολλές φορές και τα μποτάκια και κάποια σε στυλ αθλητικού στο μαγαζί που ψωνίζω και συχνάζω
γνώμη μου ακριβά και όχι στην ποιότητα που θα τα ήθελα :)

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης και κυνηγαω περδικα στον Ψηλορειτη στα Κρουσανιοτικα και στα Λασιθιοτικα βουνα συνηθως.Παρα πολυ πετρα ! Τωρα εχω τα grisort 11603 sympatex http://www.hikearth.gr/product_info.php?products_id=345 !Ειχα παρει δυο τα ιδια σε προσφορα 220 ευρω !Παιδια καλο κρατημα στης πετρες μαλακα σχετικα αλλα τα πρωτα τα ελιωσα στο εναμιση χρονο .Τη σολα παιδια !Εχει κανει δοκιμαση τα lemor pelmo stxhttp://www.ionex.gr/index.php?act=viewProd&productId=1822&ref=bestprice.gr η τα Diooto grafite http://must-dive.gr/eshop/index.php...o&cPath=1844_1455_1469_4196&products_id=31749

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης και κυνηγαω περδικα στον Ψηλορειτη στα Κρουσανιοτικα και στα Λασιθιοτικα βουνα συνηθως.Παρα πολυ πετρα ! Τωρα εχω τα grisort 11603 sympatex http://www.hikearth.gr/product_info.php?products_id=345 !Ειχα παρει δυο τα ιδια σε προσφορα 220 ευρω !Παιδια καλο κρατημα στης πετρες μαλακα σχετικα αλλα τα πρωτα τα ελιωσα στο εναμιση χρονο .Τη σολα παιδια !Εχει κανει δοκιμαση τα lemor pelmo stxhttp://www.ionex.gr/index.php?act=viewProd&productId=1822&ref=bestprice.gr η τα Diooto grafite http://must-dive.gr/eshop/index.php...o&cPath=1844_1455_1469_4196&products_id=31749
Βασιλη καταρχην καλωσορισες στην παρεα μας....welcome.
Ειμουν διακοπες φετος στο λασιθι και γυρισα αρκετα βουνα ....πολυ πετρα ρε παιδι μου , δεν θες μποτακια θες Κατερπιλαρ ...!:)

Σήμερα έκανα την αγορά..victory.
AKU Zenith II GTX.
upload pics
Πήρα το νούμερο 48 το οποίο μου είναι πολύ άνετο ακόμα και με πάτους σιλικόνης και χοντρές κάλτσες.
Πολύ καλές εντυπώσεις από το άρβυλο το οποίο σύντομα θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες.
Καλοφορετα φίλε. Τα έχω και εγώ κάτι παραπάνω από χρόνο. Θα τα ευχαριστηθεις σίγουρα. Είναι και ελαφριά και ήταν από τους βασικούς λόγους που τα αγόρασα

Ειχα και angle εγιναν κοματια τον πρωτο χρονο αλλα δεν γλιστουσαν μετα πηρα τα Crispi ta marerma κομματια και αυτα σε 7 εξοδους για περδικα τα μονα που αντεξανε δυομιση χρονια ηταν τα lowa σαν τα tibet αλλα γλυστρουσαν στον βρεγμενο βραχο πολυ!Ειχα και τα grisport ta 10303 sympatex ! Την υργασια την ενιωθες μετα της τεσσερης ωρες στα κηνηγια της μπεκατσας! Μαλλον θα παρω τα diooto εχουν επιστρωση πολυερεθανης απο πανω και ειναι χειροποιητα !

Exω προβληματιστει αρκετα με τα Aku Zenith μιας κ σε μολις 5-6 κυνηγια σε πετρα η σολα κοντευει εχει αρχισει να κοβεται... Αν κανω αλλα 2-3 πιστευω θα γινει τελειως επιπεδο λες κ φοραω αθλητικο...
Ομολογω οτι δεν το περιμενα αυτο κ με εχει χαλασει... Τη Δευτερα θα κανω ενα τηλ στο καταστημα που τα πηρα κ θα δουμε...
Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο, ετσι ειναι γενικα η απλα ετυχε σε μενα? .xm.

Exω προβληματιστει αρκετα με τα Aku Zenith μιας κ σε μολις 5-6 κυνηγια σε πετρα η σολα κοντευει εχει αρχισει να κοβεται... Αν κανω αλλα 2-3 πιστευω θα γινει τελειως επιπεδο λες κ φοραω αθλητικο...
Ομολογω οτι δεν το περιμενα αυτο κ με εχει χαλασει... Τη Δευτερα θα κανω ενα τηλ στο καταστημα που τα πηρα κ θα δουμε...
Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο, ετσι ειναι γενικα η απλα ετυχε σε μενα? .xm.
Αρι πάντα οι καλές προσφορές σε ένα προϊόν με κάναν καχύποπτο. Να ξέρεις ότι οι σόλες σε αυτά τα παπούτσια έχουν ημερομηνία λήξης. Νομίζω πως είχες γράψει ότι τα παπούτσια αγοράστηκαν σε προσφορά. Μήπως εσπρωξαν έτσι τίποτα πολυκαιρισμενα παπούτσια; Με το μαγαζί δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη.
Έχω δει μπροστά στα μάτια μου meindl να το βγάζει πρώην συνάδελφος από την ντουλάπα, αφόρετα, στο κουτί τους, μετά από πέντε -έξι χρόνια που ήταν αγορασμένα και φορώντας τα, η σόλα να γίνεται σαν φρυγανιά τριμενη.
Δεν έβγαλε άκρη με τον αντιπρόσωπο αλλά υπάρχουν πλέον μαγαζιά που σου αλλάζουν την vibram και στα κάνουν καινούρια.

Δεν είναι η σόλα τους για κυνήγια σε βράχια κοφτερά Αρι.Αυτό το είδα από την αρχή.
Πρόπερσι στην έκθεση μου το είχαν επιβεβαιώσει περδικοκυνηγοί.

Άρι εγώ θα σου πω τι σκέφτομαι με τα άρβυλα. Επειδή τα πόδια μου θέλω να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν κυνηγάω, πάντα αγόραζα από το πάνω ράφι. Τόσο άρβυλα όσο και γαλότσες και κάλτσες! Τα Aku δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ένας φίλος από Σύρο μου είχε πει ότι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία τους! Εγώ θα σου προτείνω λοιπόν, πάντα να παίρνεις τα καλύτερα όλων! Ενδεικτικά και χωρίς να θέλω να δειχτώ, φοράω άρβυλα crispi 250€ και τις aigle parcors iso 2 που θεωρούνται οι καλύτερες γαλότσες αυτή την στιγμή. Απέφυγε τις προσφορές αν δεν ξέρεις τι παίρνεις...Σαν λύση σου προτείνω αυτό που λέει ο Γιώργος παραπάνω, υπάρχουν τέλειες vibram για να σου φτιάξουν ένα παπούτσι καλύτερο από την αρχική του κατάσταση!

Παιδια δεν τα πηρα σε προσφορα τα μποτακια, αρχικη καπου στα 200 εχουν κ πωλουνται απο ολους γυρω στα 160 ευρω... Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ελλατωματος παντως, απλα ειναι λιγο μαλακη η γομα του προφανως κ δεν κανει για πολυ κακοτραχαλα εδαφη...

Παιδια δεν τα πηρα σε προσφορα τα μποτακια, αρχικη καπου στα 200 εχουν κ πωλουνται απο ολους γυρω στα 160 ευρω... Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ελλατωματος παντως, απλα ειναι λιγο μαλακη η γομα του προφανως κ δεν κανει για πολυ κακοτραχαλα εδαφη...
Ακριβώς ετσι.

Άρι εγώ θα σου πω τι σκέφτομαι με τα άρβυλα. Επειδή τα πόδια μου θέλω να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν κυνηγάω, πάντα αγόραζα από το πάνω ράφι. Τόσο άρβυλα όσο και γαλότσες και κάλτσες! Τα Aku δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ένας φίλος από Σύρο μου είχε πει ότι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία τους! Εγώ θα σου προτείνω λοιπόν, πάντα να παίρνεις τα καλύτερα όλων! Ενδεικτικά και χωρίς να θέλω να δειχτώ, φοράω άρβυλα crispi 250€ και τις aigle parcors iso 2 που θεωρούνται οι καλύτερες γαλότσες αυτή την στιγμή. Απέφυγε τις προσφορές αν δεν ξέρεις τι παίρνεις...Σαν λύση σου προτείνω αυτό που λέει ο Γιώργος παραπάνω, υπάρχουν τέλειες vibram για να σου φτιάξουν ένα παπούτσι καλύτερο από την αρχική του κατάσταση!

Βασίλη το μποτάκι ειναι πολύ ωραίο και σε εφαρμογή και στεγανότητα.Απλά η σόλα του δεν κάνει για βράχια.Εγω τα έχω δυο χρόνια και αισθάνομαι δικαιωμένος που με 150 € βρήκα τετοιο μποτάκι σε σχέση με τις τιμές που πάιζουν στην αγορά.Το φοραγα 12 με βροχή στα Τζουμέρκα και γυριζα στο σπίτι και η κάλτσα και το πόδι στεγνα.Και την επομένη πάλι.
Δεν κάνει για περδικοκνήγια .Αυτό τα λεει όλα.

Παιδια γειας και παλι μολις γυρισα απο κυνηγι ελπιζω και εσεις να περασατε καλα! Εγω παντος μηδεν το πηλικον ! Γεια περδικα παντα !! Η σολες για βραχεια πρεπει να ειναι μαλακες γιατι αμα ειναι σκληρες φευγουν τακουνια και γλυστρανε ! Φιλε μου Αρη ! Αυτο εχω δει και εχω καταλαβει οσα χρονια κυνηγαω περδικα για αυτο αναγκαζωμαι καθε χρονο σχεδον και αγοραζω καινουργια !!! Πολυ πετρα παντος και σημερα!!

Άρη μάλλον όντως δεν είναι για πολύ πέτρα το ζενίθ. Το ίδιο φοβήθηκα και εγώ με τα δικά μου γιατί μετά από κάνα δυο εκπαιδευτικά έφυγε ένα κομμάτι από την σολα αλλά ευτυχώς δεν προχώρησε

Back