μυριζει ρε!!!Παναγιώτη η φωτογραφία που υποσχεθηκα....View attachment 61726
μυριζει ρε!!!Παναγιώτη η φωτογραφία που υποσχεθηκα....View attachment 61726
Aku superalpΚαλημέρα παιδιά ποια από αυτά θα προτείνατε καθαρά για πέρδικα crispi valdres gtx....crispi nevada... crispi granite gtx....Aku superalp gtx..Aku zenith...Aku conero??
Εννοείται crispi granite. Όλα τα υπόλοιπα μπροστά του είναι βουτυρακι. Άλλη κατηγορία βέβαια το granite σε σχέση με τα υπόλοιπα.Καλημέρα παιδιά ποια από αυτά θα προτείνατε καθαρά για πέρδικα crispi valdres gtx....crispi nevada... crispi granite gtx....Aku superalp gtx..Aku zenith...Aku conero??
Ένας περδικας τρώει ένα παπουτσι την σεζόν. Με ενδιάμεσες "στάσεις στις μπεκάτσες".Άνετα πολύ Άνετα... απλά τώρα δεν έχω περδικοσκυλο να το τερματίσω... ο χομπίστας κατέληξε στον κτηνίατρο μόνον με μπεκάτσες που τον πάω
Το έχεις δοκιμάσει φίλε μουAku superalp
Το θέμα είναι θα με βγάλει δύο χρονιές γτ εγω κάθε χρόνο θέλω παπούτσιαΕννοείται crispi granite. Όλα τα υπόλοιπα μπροστά του είναι βουτυρακι. Άλλη κατηγορία βέβαια το granite σε σχέση με τα υπόλοιπα.
To έχει ο συγκυνηγος μου. Είναι λίγο πιο σκληρό από το zenith και πιο σταθερό στον αστράγαλο.Το έχεις δοκιμάσει φίλε μου
Από γλίστρημα και νερό??To έχει ο συγκυνηγος μου. Είναι λίγο πιο σκληρό από το zenith και πιο σταθερό στον αστράγαλο.
Εννοείται αδιάβροχο. Το γλίστρημα όσο τρώγεται το πέλμα θα θέλει προσοχή στα βράχια. Από όσα αρβύλα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα μόνο το meindl rock είναι σταθερό στα βράχια επειδή μέσα στη σόλα του έχει ρινίσματα σιδήρου και όσο τρώγεται δίνει πρόσφυση. Αλλά για 2-3 σεζόν δεν έχει θέμα ούτε το superalp....ο συγκυνηγος μου τα έχει φέτος τρίτη σεζόν..... ακόμη κρατάνε μια χαράΑπό γλίστρημα και νερό??
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά θα κοιτάξω και το meindl που λεςΕννοείται αδιάβροχο. Το γλίστρημα όσο τρώγεται το πέλμα θα θέλει προσοχή στα βράχια. Από όσα αρβύλα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα μόνο το meindl rock είναι σταθερό στα βράχια επειδή μέσα στη σόλα του έχει ρινίσματα σιδήρου και όσο τρώγεται δίνει πρόσφυση. Αλλά για 2-3 σεζόν δεν έχει θέμα ούτε το superalp....ο συγκυνηγος μου τα έχει φέτος τρίτη σεζόν..... ακόμη κρατάνε μια χαρά
Αυτό λέω και εγώ!Ένας περδικας τρώει ένα παπουτσι την σεζόν. Με ενδιάμεσες "στάσεις στις μπεκάτσες".
Το Νεβάδα σε εμενα άντεξε 1 χρόνο και έφαγα τις σόλες τις άλλαξα και μου έβαλαν περιφερικα λάστιχο τα φόρεσα μισή σεζόν και όταν βραχήκανε καλα μάζεψαν και δεν μου έκανε τα εφαγε το χωράφι ενός φίλου..Καλημέρα παιδιά ποια από αυτά θα προτείνατε καθαρά για πέρδικα crispi valdres gtx....crispi nevada... crispi granite gtx....Aku superalp gtx..Aku zenith...Aku conero??
Γτ το λες αυτό είναι πολύ σκληρόΤο Νεβάδα σε εμενα άντεξε 1 χρόνο και έφαγα τις σόλες τις άλλαξα και μου έβαλαν περιφερικα λάστιχο τα φόρεσα μισή σεζόν και όταν βραχήκανε καλα μάζεψαν και δεν μου έκανε τα εφαγε το χωράφι ενός φίλου..
Το γρανιτε είναι το ποιο σκληρό αλλά πρέπει και να μπορείς να το πας.
Μειντλ παραδισο για μενα η χρυσή τομή βάρους σταθερότητας κρατηματος προστασίας ποδιού τιμής .Καλημέρα παιδιά ποια από αυτά θα προτείνατε καθαρά για πέρδικα crispi valdres gtx....crispi nevada... crispi granite gtx....Aku superalp gtx..Aku zenith...Aku conero??
Το έφαγε το χιλιόμετρο στα λιθάρια... πόσο να αντέξει... το γκρανιτε είναι ποιο σκληρό.Γτ το λες αυτό είναι πολύ σκληρό
Δημήτρη πόσο σε βγήκαν συνολικά δηλ;;;Ο λόγος που τα παρήγγειλα απέξω και σε αυτή την τιμή δεν ήταν ότι θα κέρδιζα κάτι ουσιαστικό . Είναι γιατί δεν τα έβρισκα εδώ όπου ρώτησα και δεν είχα χρονικά περιθώρια γιατί ήθελα να φύγω για Ήπειρο . Το κέρδος είναι γύρω στα 20 ευρώ